- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi yediverenim
-
Farkindasin yani. Iyi bari sevindim. Buna dur demek senin elinde.İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz
Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden
öyle işte şimdide diyo ki havalar çok soğudu sobayi yakmayın assada gelin yukarda yatin tövbe yarabbim soğukta yatarım daha iyi :)NE DEMEK NE YAPIYOSUN AŞŞADA OLUYOR?
Evin orası senin tabii ki oturacaksın orada.
Gelin alcaklarına köle alsalarmış bu ne böyle?
Anlatışa bak Allah seniKesmeyecektin cevap vermeye devam edecektin ki anlayacaklardı. Ama yapmamışsın.
Baştan nasıl başlarsa öyle gider.
Neden benim kv bir duruşumla neye kızdığımı anlıyor. Çünkü zamanında tecrübe etti
adam olacak herkesAnlatışa bak Allah seni
Bastan neden alıstırdın ki yapıyorsun bde lafmı yiyosun yapma hastaym de basım dönüyo de esınle de mantklıca konus eşinle iyi olduktan snra eşini ewe bagla basbasa kalalm seni özlüyorum yemegı basbasa yıyelm tatlı sözle çek kendne yawastan ayır sonucta ıkı ewsınız mısafır gelnce tmm da hergunde bu anlttgn sekılde olmaz basta da alıstırmıssın yawas yawas ayırmaya calıs. Bende alt ust oturuyorm her kaynwalıde bir ister bizimde hep yemek bır yensın fln ıstıolrdı temızlık yapym ıstıoalrdı bazen cıkar yaparm ama hep deil bıraz mesafe olmalı ama ben cızgımı bellı ettım saygıda kusur etmem ama buranın da ayrı bı yuwa oldgnu hıssettırdım bı ıkı kaf koydular ama alıstılar onlarda. Madem yaptgn halde görmuyor cek elini yawastan da anlasn bosver yapmıyor dıe laf etsın yaptgn halde edıosanyapmaynca etsede aldırmaMerhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden
Yaşın 21 çocuk aklıyda çocuk halinle niye evlenip km lerce uzağa gittin bide. kocam beni seviyor diyorsun ama sevse gerçekten sizi böyle ezdirir kullandırır mı. en başından kabul etmeyecektiniz böyle işleriyeme içme işini falan. artık düzelmez sanmamYaşım daha 21 biraz cahillikte var yaş olarak o yüzden çocuk aklıyla hareket etmek istemiyorum inanın buraya yazdığımı hiç bi zaman ailemi arayip ta anlatmadım yinede kötüyüm ben. Benim gibi gelin varmı acaba gerçekten
anasını sevdiği için o kırılmasın diye seni kıran üzen koca seni seviyor mu? emin misin?Merhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?