Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

İnanırmisin bazen öyle düşünüyorum sabah kalk evi temizle yemekleri yap sonra eşim kayin babam işten gelsin yemeklerini hazırla sonra yat çok monotonlasti abimle gezmeye 2 ayda bir bilemedin 1 ayda bir gidiyoruz
Farkindasin yani. Iyi bari sevindim. Buna dur demek senin elinde.

Tabiki ben her şeyin farkındayım ama konuşamıyorum dedim gibi bu sefer saygısız gelin oluyorum buda benim itibarına yakışmaz benim ne dediğim değil nasıl dediğim olay ben kızınca biraz asabi oluyorum

Bence birlikte yemek yemeniz bile yanlış. Başbaşa eşinle yemek yemiyor musunuz hiç? Ayrıca burda okuduklarımdan edindiğim tecrübeye göre ne kadar yaparsan o kadar değer bilinmiyor. Bence ihtiyacınız yoksa bile işe girin böylece kendi işini kendi yapmak zorunda kalır.

Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden

NE DEMEK NE YAPIYOSUN AŞŞADA OLUYOR?
Evin orası senin tabii ki oturacaksın orada.
Gelin alcaklarına köle alsalarmış bu ne böyle?

NE DEMEK NE YAPIYOSUN AŞŞADA OLUYOR?
Evin orası senin tabii ki oturacaksın orada.
Gelin alcaklarına köle alsalarmış bu ne böyle?
öyle işte şimdide diyo ki havalar çok soğudu sobayi yakmayın assada gelin yukarda yatin tövbe yarabbim soğukta yatarım daha iyi :)

Akrabayiz demişsiniz
Tanıdığınız bildiginiz insanlar ailenizin de
Niye bile bile lades dediniz
Eziyorlar sizi ve bu devam edecek..
Çocuk olunca gelir kV
Ben çocuğa bakarım sen yukarı yemek yapmaya der..
Çok genç evlenmissiniz
Esiniz de ailesi gibi..
İyi düşünün..

Evet genç evlendiğini için pişmanım keşke biraz daha bekleseydim kader diyorum bazen

Aile ile yaşarken aile baskısı evlenince anneci esin ve kvnin baskısı. Okuyun ve çalışın kadınlar. Hayatınız kendi eviniz ile kvnin evini temizleme arasında sönüp gitmesin.
Siz de temizlemek zorunda değilsiniz kadir kıymet bilmeyen insanlara çok da değer vermeyin.

Saygısız arsız bilsinler sizi..
Eşinize kötülesinler.. Ne olacak yani? Neden bu kadar önemli hakkınızda ne konuşulduğu?

Bakın bütün işi yapmanıza rağmen yine de yaranamamışsınız.. Yerinizde olsam isterse batsın dünya, beni kesseler artık o kadının evinde HİÇBİR iş yapmam.. Hiçbir güç yaptıramaz.. Küfür de etseler dövseler sövseler de yapmam..

En sonunda pılımı pırtımı toplar gider, giderken de kendi pisliğinizde beter olun derdim.. Gece gece sinirlendim burda siz nasıl durabiliyorsunuz o evde?

Eşiniz sizi seviyorsa yanınızda olur.. Yok olmuyorsa destek falan bi de üstüne suçlamaya kalkarsa durmayın orda.. Hayat bu değil.. Çok gençsiniz hayat daha ne güzellikler çıkarır karşınıza..

Bastan neden alıstırdın ki yapıyorsun bde lafmı yiyosun yapma hastaym de basım dönüyo de esınle de mantklıca konus eşinle iyi olduktan snra eşini ewe bagla basbasa kalalm seni özlüyorum yemegı basbasa yıyelm tatlı sözle çek kendne yawastan ayır sonucta ıkı ewsınız mısafır gelnce tmm da hergunde bu anlttgn sekılde olmaz basta da alıstırmıssın yawas yawas ayırmaya calıs. Bende alt ust oturuyorm her kaynwalıde bir ister bizimde hep yemek bır yensın fln ıstıolrdı temızlık yapym ıstıoalrdı bazen cıkar yaparm ama hep deil bıraz mesafe olmalı ama ben cızgımı bellı ettım saygıda kusur etmem ama buranın da ayrı bı yuwa oldgnu hıssettırdım bı ıkı kaf koydular ama alıstılar onlarda. Madem yaptgn halde görmuyor cek elini yawastan da anlasn bosver yapmıyor dıe laf etsın yaptgn halde edıosanyapmaynca etsede aldırma

Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden

Ne demek ne yapiyosun asagida. Anne burasi bizim evimiz arrik evimde vakit gecirmek...kitap okumak istiyorum de allah allah

Yaşın 21 çocuk aklıyda çocuk halinle niye evlenip km lerce uzağa gittin bide. kocam beni seviyor diyorsun ama sevse gerçekten sizi böyle ezdirir kullandırır mı. en başından kabul etmeyecektiniz böyle işleriyeme içme işini falan. artık düzelmez sanmam

Temizligini, yemegini yapma. Bu kadar basit. Sen onun hizmetcisi degilsin cnm. Memnun degilse kendisi yapsin.

Bak canım daha çok Küçüksun, çook ezdirmissin kendini. sen kimsenin kölesi değilsin bunu unutma. evlilik demek bu demek değil. yoksa yıllarca içinde birikir durur bu neden buna katlanasinkı.. yapma onun islerini otur kendi evinde kime şikayet ediyorsa etsin..

Kardeşimle aynı yaştasın be canım... Neden üniversite okumak ya da çalışmak varken evlenip böyle hizmetçi oldun... Çocuk falan sakın yapayım deme. Önceliğin kaldığın ülkenin dilini bir güzel öğrenip iş bulmak olsun. Ev işini de böylece azaltmanda bahane olur, azaltarak bitirirsin belki bir gün. Ne yapsan o kv memnun olmaz, boşverip kendi işine bakacaksın. Akıllı ol, kendini düşün.

anasını sevdiği için o kırılmasın diye seni kıran üzen koca seni seviyor mu? emin misin?
sen cevap verince saygısız oluyorsun ama kızı yaşındaki kadına laf sokan, kocasına söylemekle tehdit eden kv saygılı mı?

kendi evinde takıl bundan sonra. bir şey yapmaya kalkışırlarsa polise şikayet edeceğini söyle korkarlar, dokunamazlar sana.

ayrıca sen onların kölesi değilsin. boyun eğme. ne kocan ne kv kıymetini bilen insanlar değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…