- Konu Sahibi yediverenim
-
Bilmiyorum göze alamıyorum her iki şeyide kafam çok karışık eşimle aram kötü olur diye korkuyorum benim kayin babam babamın öz dayısı olur kaynanam la bi akrabalık yok ben onun yakıniyim diye sürekli kayunbabama beni kötülüyor bak senin akraban gibisinden sürekli gizli kapaklı arkamdan konusuyo kayinbabamaNasıl bir ruhi problem
Böyle küçük kızları alıp istedikleri atı oynatıyorlar
Hemen ayrılın o evden.bu sizin en doğal hakkınız
Neyi göze alamıyorsun.. yürü işte burdan. . Annen beni istemiyor en ufak sorunda ayrı ev istiyorsun dedi. Bence o da bizim gitmemizi istiyor. Yüz göz olmadan mutfağı olan bir eve taşınalım de.Bilmiyorum göze alamıyorum her iki şeyide kafam çok karışık eşimle aram kötü olur diye korkuyorum benim kayin babam babamın öz dayısı olur kaynanam la bi akrabalık yok ben onun yakıniyim diye sürekli kayunbabama beni kötülüyor bak senin akraban gibisinden sürekli gizli kapaklı arkamdan konusuyo kayinbabama
cok yüz vermisin köle gibi hayat. asla tahamül edemem. aklin varss boşan. ne bıcım eşin var insan eşiyle baş başa iki lokma yemek ıstemedıkten sonra ne dıye evlenıyorAçıkçası benim mutfağım yapilcak ama şimdi değil çocuğum olursa yapacaklardı ama şimdi olmadığı için mutfağım yok zaten olsada kendi evimde yemek 2 kişilik abes kaçıyor onlara göre bana göre sorun değil yapmak isterim evimde bilmiyorum bide akrabayiz biz
mutfagın olmasının cocukla ne alakası var bukadar cahıl olmayınEvet yurtdisinda yum aynısını söyledim az önce oda diyo ki bir an önce çocuk dogurda mutfağım izi ayıralım diyo aslında istiyorum çocuk olsa o kadar çıkmam yani
annesi mi karar veriyor herseye bu nasıl bir eş ordan taşınmyada boşan aklın varsaEvet eşimde rahatsız bu konudan o gece yemeği çok sever az öncede konusi oldu ben istedim yaptırmayı baştan sen gelmeden diyo ama annem gil erken felan dediler diyo
Saol un yazılarınız düşünceleriniz için konusucam eşimle bundan sonra. Her şeyi içime atmakla olmuyor. Evet karnımız acıkınca yukarı çıkıyoruz bişeyler yemeğe almaya.
Yok öyle bi yaklaşımda bulunmadilar çocuk ile ilgili ama olsa her şey daha başka olurdu eşim daha çok bağlanır di bana bide en azından meşgul olduğum bi evladım olurdu onunla vakit geçirip bu laflara kulağımı tikardim"Çocuğum olursa, çocuğum olmadığı için" sürekli bunu söylüyorsunuz farkında mısınız? Çocuğunuz olmadığı için aşağılanıyor musunuz, sürekli size "Çocuk doğursaydın yapardık/ederdik" mi diyorlar? Ya da bunu içten içe hissettiriyorlar mı size?
Böyle bir durum varsa onların gözünde yemek yapmak ve temizliğe programlanmış bir kuluçka makinesinden başka bir şey değilsiniz, sizi üzmek için söylemedim bunu. Kendinizi bu kadar değersiz hissettiriyorlarsa sizin için çok üzüldüm. Lütfen boşanın ve o aileyle bağınızı koparın. Yaptıkları akıl alır gibi değil.
cok cahilsin kusura bakma cocukta hayatını değiştırmezYok öyle bi yaklaşımda bulunmadilar çocuk ile ilgili ama olsa her şey daha başka olurdu eşim daha çok bağlanır di bana bide en azından meşgul olduğum bi evladım olurdu onunla vakit geçirip bu laflara kulağımı tikardim
Siz böyle olumsuz konuşuyorsunuz ama evlimisiniz bir anda kesip atılmıyor ki napiyim tavrımı koyduğum zamanlarda kaybeden yine ben oldum inanın napicami bilmiyorumcok cahilsin kusura bakma cocukta hayatını değiştırmez
Ya şöyle bişey bizim evimiz var tmm ama yemek içmek hep yukarda kendi evimde bi saat dursam napiyosun assada oluyo çünkü çocuğum yok eşim işte olay bu o yüzden
Tamamen olmasa da günün yarısını kendi evimde geciririmÇocuk olunca evinde kalacağını mı düşünüyorsun ..
Çok yanlış düşünüyorsun canım. Çocuk olunca her şey daha kötü olacak.Tamamen olmasa da günün yarısını kendi evimde geciririm
evlıyım hemde 10 yıllıkSiz böyle olumsuz konuşuyorsunuz ama evlimisiniz bir anda kesip atılmıyor ki napiyim tavrımı koyduğum zamanlarda kaybeden yine ben oldum inanın napicami bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?