Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

Nasıl bir ruhi problem
Böyle küçük kızları alıp istedikleri atı oynatıyorlar
Hemen ayrılın o evden.bu sizin en doğal hakkınız

Nasıl bir ruhi problem
Böyle küçük kızları alıp istedikleri atı oynatıyorlar
Hemen ayrılın o evden.bu sizin en doğal hakkınız
Bilmiyorum göze alamıyorum her iki şeyide kafam çok karışık eşimle aram kötü olur diye korkuyorum benim kayin babam babamın öz dayısı olur kaynanam la bi akrabalık yok ben onun yakıniyim diye sürekli kayunbabama beni kötülüyor bak senin akraban gibisinden sürekli gizli kapaklı arkamdan konusuyo kayinbabama

Neyi göze alamıyorsun.. yürü işte burdan. . Annen beni istemiyor en ufak sorunda ayrı ev istiyorsun dedi. Bence o da bizim gitmemizi istiyor. Yüz göz olmadan mutfağı olan bir eve taşınalım de.

Kendi evini zor toplayıp temizliyrm ben valla baskasininkini hayatta elimi surmezdim.n mecburiyetiniz var kv evini temizlemeye . Eşiniz uyarmiyor madem siz neden karşı çıkmiyorsunuz evinizde yapıp yiyin yemeginizi . Şimdiden alistirmayin .ilerde çocuk olur sahip bile çıkarmazlar sizi anne olarak

cok yüz vermisin köle gibi hayat. asla tahamül edemem. aklin varss boşan. ne bıcım eşin var insan eşiyle baş başa iki lokma yemek ıstemedıkten sonra ne dıye evlenıyor

"Çocuğum olursa, çocuğum olmadığı için" sürekli bunu söylüyorsunuz farkında mısınız? Çocuğunuz olmadığı için aşağılanıyor musunuz, sürekli size "Çocuk doğursaydın yapardık/ederdik" mi diyorlar? Ya da bunu içten içe hissettiriyorlar mı size?

Böyle bir durum varsa onların gözünde yemek yapmak ve temizliğe programlanmış bir kuluçka makinesinden başka bir şey değilsiniz, sizi üzmek için söylemedim bunu. Kendinizi bu kadar değersiz hissettiriyorlarsa sizin için çok üzüldüm. Lütfen boşanın ve o aileyle bağınızı koparın. Yaptıkları akıl alır gibi değil.

Saol un yazılarınız düşünceleriniz için konusucam eşimle bundan sonra. Her şeyi içime atmakla olmuyor. Evet karnımız acıkınca yukarı çıkıyoruz bişeyler yemeğe almaya.

Merak ediyorum bu şartlar altında mutlu musunuz?
Eşinize güler yüz gösterebiliyor musunuz mesela?
Ben günün yirmi dört saati şöyle gezerdim sanırım.

Evet malesef ama gerçekler eşime yansıtmıyorum desemde beni bastıracak eşimde inanırsak haliyle haksız yine ben olucam o yüzden gülüyorum için kan aglasada

Yok öyle bi yaklaşımda bulunmadilar çocuk ile ilgili ama olsa her şey daha başka olurdu eşim daha çok bağlanır di bana bide en azından meşgul olduğum bi evladım olurdu onunla vakit geçirip bu laflara kulağımı tikardim

cok cahilsin kusura bakma cocukta hayatını değiştırmez

söyleyecek birşey bulamadım siz buradan aldığınız hiçbir tavsiyeye uymuyorsunuz. hala kayınvalideye nasıl yaranırım diye düşünüyorsunuz. benim 65 yaşındaki annem abimin çocuklarıyla ilgileniyor, hasta babama bakıyor, tüm ev işlerini yapıyor ve kendisi de çok sağlıklı değil. 43 yaşındaki bayan ne diye birşey yapmıyor. kaldırsın totosunu be bu ne rahatlık, toto büyütmesin. sizi o eve köle diye almışlar. size de tebrikler. yaşınız hiç de küçük değil. teyzemin 16 yaşında evlenen gelini bir yıl sonra büyük olay çıkartıp teyzemle evi ayırdı.

Niye herşeye katlanacaksın ne yani azıcık aşım kaygısız başım deyip ayırın evinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…