Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

valla dediğimizi yapmıyosunuz boşuna mi yaziyorum okuyom ben burayı?
herkes senin iyiliğini düşünüyor sende kaynanani gözüne girme peşindesin.. devam et böle ne diyim çorbayi yap içtir..

evinde mutfak yokmuş,elektrikli ocak bile halleder işini ,yani gece insan acıkıyor canı birşeyler cekiyor sabaha kadar aç mı kalacak.

Bu kadar kendinizi ezdirmeyin hele bide kimsem yok gibisinden konuşmalar yapmayın. Temizliğini yapmak mi hasta falan olur amenna onun dışında yapma kendi evinin işine bak. Böylelerine yap yap bi de bir ton laf işitirsin. Bu kadar yüz verme.

Öyle alıştırmışsın ki artık düzelir diye bekleme. Ha onu memnun edebilmek gibi bi beklentin varsa onu hele hiç bekleme.. Baştan yapmayacaktın..

Saol un yazılarınız düşünceleriniz için konusucam eşimle bundan sonra. Her şeyi içime atmakla olmuyor. Evet karnımız acıkınca yukarı çıkıyoruz bişeyler yemeğe almaya.

Niye yemekleri beraber yiyorsunuz ? bizde kayınvalıdemlerle altlı ustlu oturuyoruz ancak yemeklerı davet vs. olmadığı sürece beraber yemeyiz fazla muhabbet tez ayrılık getırır demısler cok fazla gorusmenıze gerek yokki tabi iş erkekte bitiyor aradakı dengeyi eşiniz kurmalı eşinizle konusun durumu anlatın(tabi anlayacak bir tipse) ve çok sık görüşmeyin arayı açın

Mesela gece acıktım yukarıya asla çıkmam sonuçta sizin eviniz var evine erzak almak zorunda inat yapardım.
Evet eşimde rahatsız bu konudan o gece yemeği çok sever az öncede konusi oldu ben istedim yaptırmayı baştan sen gelmeden diyo ama annem gil erken felan dediler diyo

Alıştırdım baştan bi kere geri dönüşü nasıl olurken bunun
Bizim de yeme içme birdi. fakat ben kâle ye almadım. kendi evimde yiyip içiyorum tek başıma. kafam rahat o onu der mi bu bunu dermi demeden. ilk 1 ay gittim sonra gitmemeye başladım. sadece hafta sonları gideriz kahvaltıya o da pek nâdir. eşinizle konuşun 2 kişisiniz market veya sebze tutarınız bile 20 tl ancak tutar..

Evet eşimde rahatsız bu konudan o gece yemeği çok sever az öncede konusi oldu ben istedim yaptırmayı baştan sen gelmeden diyo ama annem gil erken felan dediler diyo
Madem oda istiyorsa güzel güzel konuşun yaptırsın mutfağını çalışıyor parasını eşin verecek taksitle bile yapılır yani,2 gün sonra çocuğumuz olsa ikiye bir nasıl yukarı çıkalım de çocuk gece acıktı de ne olacak gece yukarıya çıkıp hasta mı olacak de.
yurtdışında mısın burada.

Evet aynen öyle masraf da değilim bu sefer 2 kese yapiyonuz ayrı yiyosunuz diyecek benim başım çok agricak sonra

Evet yurtdisinda yum aynısını söyledim az önce oda diyo ki bir an önce çocuk dogurda mutfağım izi ayıralım diyo aslında istiyorum çocuk olsa o kadar çıkmam yani

Evet yurtdisinda yum aynısını söyledim az önce oda diyo ki bir an önce çocuk dogurda mutfağım izi ayıralım diyo aslında istiyorum çocuk olsa o kadar çıkmam yani
çocuk doğmadan yaptırsın mutfağı inşaatla uğraşmak kolay mı el kadar bebeyle tozun pisliğin için de ne yapacaksın çocuk hasta olur tozdan.Mermer tozu kadar kötü bir toz yoktur heralde çok kötü mümkünse erkenden yaptırın.

Evet aynen öyle masraf da değilim bu sefer 2 kese yapiyonuz ayrı yiyosunuz diyecek benim başım çok agricak sonra
Bizde gelirler de bir. eşimin parası kp parası yok yani. ben eve bişey lazım olduğunda asla kv kp söylemem. eşime soylerim şu şu lazım ya da gider beraber alırız.. ortada 2 ev varsa 2 kese olmak zorunda herkes aynı şeyleri sevip yemek zorunda değil kendi evinizde gönlünüzce pişirir yersiniz. illaki söyleyecek tek yapmanız gereken takmamak.. en azından kendimi onlara mecbur hissetmiyorum.

Şimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldum

Ayrı ev ayrı ev olması şart koş kocana yoksa çekilecek dert değil kv vs kurtulmanın yolu ayrılmalı aynı evde yaşamak zindan olur

oh ne güzel işte ayrı ev istiyorsun demiş herkes ayrı evde duruyor oğlundan göbek bağını çoktan kopartmış oda alışır

oğluna dayanamıyomuş evlendirmeyeymiş madem. gerçekten sinir oluyorum kocanın derdini çek bir de yetmezmiş gibi muşmula kaynananın derdini çek

Evet çok haklısın anne hepimizin hayrı için ayrı evde yaşamak daha iyi dahada yüz göz olmadan biz kendi evimize çıkalım gelsin kocam konuşun de fırsat bu fırsat konuşun birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…