- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi yediverenim
-
evinde mutfak yokmuş,elektrikli ocak bile halleder işini ,yani gece insan acıkıyor canı birşeyler cekiyor sabaha kadar aç mı kalacak.Ayırın mutfaklarızı kocan çalışmıyormu çalışıyorsa hemen kendi mutfağınızda pişirin böyle devam etmez sayki gece acıktınız yukarı katamı çıkıyorsunuz ? işte buda kv işine geliyor herşeyi sana yıkıyor kurtulmanın için mutfakdan başla benimde özentim var kendi mutfağımızda yemek yapmak diye konuş ikna et kocanı ev ev üstünde olurda insan insan üstünde olırsa aynen sizinki gibi mutsuz huzursuz olur
Niye yemekleri beraber yiyorsunuz ? bizde kayınvalıdemlerle altlı ustlu oturuyoruz ancak yemeklerı davet vs. olmadığı sürece beraber yemeyiz fazla muhabbet tez ayrılık getırır demısler cok fazla gorusmenıze gerek yokki tabi iş erkekte bitiyor aradakı dengeyi eşiniz kurmalı eşinizle konusun durumu anlatın(tabi anlayacak bir tipse) ve çok sık görüşmeyin arayı açınMerhaba ben 2 senelik evliyim kv lemlerle alt üst oturuyoruz ama yemek içmek bir oluyo. Her şeye karışır 2 3 saatlik işlere gider o gelene kadar evi temizlerim hem kendi evimi hem yukarıyi. Sonra yemekleri yaparım gelene kadar yani ona hiç iş yaptırmam. Ama yinede memnun değil sürekli bi karışmak dışarda duyar bunu gelini böyle iyi işte çok marifetli sanki ben yapıyormuşum gibi yinede memnun değil. Bi hata yapsam sürekli beni eşime demekle tehdit eder oda biraz anneci tabi yani haklı olsamda onu kırmaz savunur yinede bide ben gurbetteyim gelin geldim tekim yani başka kimsem yok ailem türkiyede valla şimdi çocuğum yok bide olunca hiç düşünemiyorum nap cami nasıl davranacağımi bilemedim.... rahatlamak için yazdım nolcak böyle
Mesela gece acıktım yukarıya asla çıkmam sonuçta sizin eviniz var evine erzak almak zorunda inat yapardım.Alıştırdım baştan bi kere geri dönüşü nasıl olurken bunun
Evet eşimde rahatsız bu konudan o gece yemeği çok sever az öncede konusi oldu ben istedim yaptırmayı baştan sen gelmeden diyo ama annem gil erken felan dediler diyoMesela gece acıktım yukarıya asla çıkmam sonuçta sizin eviniz var evine erzak almak zorunda inat yapardım.
Bizim de yeme içme birdi. fakat ben kâle ye almadım. kendi evimde yiyip içiyorum tek başıma. kafam rahat o onu der mi bu bunu dermi demeden. ilk 1 ay gittim sonra gitmemeye başladım. sadece hafta sonları gideriz kahvaltıya o da pek nâdir. eşinizle konuşun 2 kişisiniz market veya sebze tutarınız bile 20 tl ancak tutar..Alıştırdım baştan bi kere geri dönüşü nasıl olurken bunun
Madem oda istiyorsa güzel güzel konuşun yaptırsın mutfağını çalışıyor parasını eşin verecek taksitle bile yapılır yani,2 gün sonra çocuğumuz olsa ikiye bir nasıl yukarı çıkalım de çocuk gece acıktı de ne olacak gece yukarıya çıkıp hasta mı olacak de.Evet eşimde rahatsız bu konudan o gece yemeği çok sever az öncede konusi oldu ben istedim yaptırmayı baştan sen gelmeden diyo ama annem gil erken felan dediler diyo
Evet aynen öyle masraf da değilim bu sefer 2 kese yapiyonuz ayrı yiyosunuz diyecek benim başım çok agricak sonraBizim de yeme içme birdi. fakat ben kâle ye almadım. kendi evimde yiyip içiyorum tek başıma. kafam rahat o onu der mi bu bunu dermi demeden. ilk 1 ay gittim sonra gitmemeye başladım. sadece hafta sonları gideriz kahvaltıya o da pek nâdir. eşinizle konuşun 2 kişisiniz market veya sebze tutarınız bile 20 tl ancak tutar..
Evet yurtdisinda yum aynısını söyledim az önce oda diyo ki bir an önce çocuk dogurda mutfağım izi ayıralım diyo aslında istiyorum çocuk olsa o kadar çıkmam yaniMadem oda istiyorsa güzel güzel konuşun yaptırsın mutfağını çalışıyor parasını eşin verecek taksitle bile yapılır yani,2 gün sonra çocuğumuz olsa ikiye bir nasıl yukarı çıkalım de çocuk gece acıktı de ne olacak gece yukarıya çıkıp hasta mı olacak de.
yurtdışında mısın burada.
çocuk doğmadan yaptırsın mutfağı inşaatla uğraşmak kolay mı el kadar bebeyle tozun pisliğin için de ne yapacaksın çocuk hasta olur tozdan.Mermer tozu kadar kötü bir toz yoktur heralde çok kötü mümkünse erkenden yaptırın.Evet yurtdisinda yum aynısını söyledim az önce oda diyo ki bir an önce çocuk dogurda mutfağım izi ayıralım diyo aslında istiyorum çocuk olsa o kadar çıkmam yani
Bizde gelirler de bir. eşimin parası kp parası yok yani. ben eve bişey lazım olduğunda asla kv kp söylemem. eşime soylerim şu şu lazım ya da gider beraber alırız.. ortada 2 ev varsa 2 kese olmak zorunda herkes aynı şeyleri sevip yemek zorunda değil kendi evinizde gönlünüzce pişirir yersiniz. illaki söyleyecek tek yapmanız gereken takmamak.. en azından kendimi onlara mecbur hissetmiyorum.Evet aynen öyle masraf da değilim bu sefer 2 kese yapiyonuz ayrı yiyosunuz diyecek benim başım çok agricak sonra
Şimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldumBizde gelirler de bir. eşimin parası kp parası yok yani. ben eve bişey lazım olduğunda asla kv kp söylemem. eşime soylerim şu şu lazım ya da gider beraber alırız.. ortada 2 ev varsa 2 kese olmak zorunda herkes aynı şeyleri sevip yemek zorunda değil kendi evinizde gönlünüzce pişirir yersiniz. illaki söyleyecek tek yapmanız gereken takmamak.. en azından kendimi onlara mecbur hissetmiyorum.
oh ne güzel işte ayrı ev istiyorsun demiş herkes ayrı evde duruyor oğlundan göbek bağını çoktan kopartmış oda alışırŞimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldum
Şimdi dedim anne senin bana karşı bi asabi ligin dar yaptığım hiç bişeyi beğenmiyorsun 2 senedir burdayım elini hiç bi işe sürdürme dim yinede ben kotuyum ben böyle istemiyorum sürekli sürekli her şeyden bi şey çıkarıyorsun büyütüyosun abartıyorsun felan dedim oda diyo ki senden kaynaklaniyo ben senin niyetini anladım sen ayrı ev istiyorsun söylücem kocana ayrı eve çıkın amaa ben oğluma dayanamam diyo ben nesiyim acaba oğlunun sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?