Her şeyi benmi yanlış anlıyorum bıktım sürekli laf sokmasından !!!!

Keşke ismimi başka yazsaydım bunları yazdımı görse ayy üye olmayanlarda görüyor değiştiremiyorum degilmi ismimi

43 yaşında mı. bunu görmemişim .
ve hayretler içindeyim. ben de 75 yaşında falan sandım ki yatıyorlar kalkmıyorlar.
hahahahah. çok komik ya. kadın akıllı kadın
geldin güzelim memlekete . benim oğlumun sayesinde geldin . şimdi de hizmetçimiz ol dermiş gibi olmuş.
yüz de vermiyor. eline sağlık da demiyor. kadın akıllı . bilmiş . hesap kitap yapmış.
oğlu da anneme laf söyletme demiş.
ben artık kv nin samimiyetine inanır mıyım.
mutfak da yaptırmıyor ki belki yukarı çıkmaz da kendilerine yemek yapmaz diye. kandırıyor gelini . bugün yarın.

40 yaşıma 4 ay kaldı.
bak daha 15 aylık kızım var.
sen 43 yaşı çok bi yaş sanma.

Keşke ismimi başka yazsaydım bunları yazdımı görse ayy üye olmayanlarda görüyor değiştiremiyorum degilmi ismimi
değiştirebilirsin ama alıntılarda yine eski nickin görülür.

Evet genç daha kalipli

sanki birinci vazifen gelin olmak da tutup onun gelini böyle o söyle diyor. her dediğini yapmamakla basla ve bunu yaparken naif ol sakin ol gerekirse esinin yanındada böyle davran. esine hiç birsey deme . ayrıca o kv kendi yapsın evinin işini

Ablam da aynı sizin durumunuzda idi. Üst katta ablam alt katta kv si. iki de eltisi var, ablam en küçük gelin. kv nin evini çogunlukla o temizler yemekleri genelde o yapar. hizmet vs. ohhh keyif onların yani. ablam sonunda çocuk yapmaya karar verdi. hani en azından çocuğumla ilgilenirim bir nebze rahatlarım diye.. zaten yaşıda vardı ve şuan 8 aylık hamiş baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. ama bu demek değildir ki o evde hizmetçilik yapacaksınız...

Simdide işten geldi bende çorba yapıyodum hani yemegim ben corbami yicem burda saat 10 bucuk kahvaltım nerde başardı çağırdı çok dolmuş patliycakmis sonumuz hayrola diyo

Ne münasabet canım sen kv hizmetçi olasın onun işlerini yapasın diyemi evlendin böyle saçmalık olurmu ?ben olsam parmağımı kıpırdatmazdım başkasının evini temizleyemem hem kv evde yoksa benim onun evinde ne işim var ? fazladan yapılan işler sanki senin boynunun borcu gibi sırtına yüklerler sizin durum gibi açıkcası kocana söyle kendi evini kendi temizlesin annen hem beğenmiyor hem laf sokuyor üstelik ben onun hizmetçisi olmak için evlenmedim ya ayrı eve çıkın yada kurallarını koy ve kv işine hiç karışma

Hiçbir mecburiyetin yok kv kendi çorbasını kendi yapsın ne kalkıp ona kahvaltı hazırlanıyorsun ayrıysa eviniz yat evinde geç kalk ilgilenme inceldiği yerden kopsun şımarık kendini bişey sanan hadsiz kv hiç takmada korkmada seni yalnız bulmuş ezmek tek derdi olmuş

Ben evi temizlemesem yukarı hiç çıkmasam assada açımizdan ölürüz yemek yokki asada şimdi gerek yok mutfaga beraber yiyip içiyoruz diyo

Ben evi temizlemesem yukarı hiç çıkmasam assada açımizdan ölürüz yemek yokki asada şimdi gerek yok mutfaga beraber yiyip içiyoruz diyo
Ayırın mutfaklarızı kocan çalışmıyormu çalışıyorsa hemen kendi mutfağınızda pişirin böyle devam etmez sayki gece acıktınız yukarı katamı çıkıyorsunuz ? işte buda kv işine geliyor herşeyi sana yıkıyor kurtulmanın için mutfakdan başla benimde özentim var kendi mutfağımızda yemek yapmak diye konuş ikna et kocanı ev ev üstünde olurda insan insan üstünde olırsa aynen sizinki gibi mutsuz huzursuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…