- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
buralara girip bakıyor mu. nette de aktif mubarek. değiştirebilirsin sanıyorum isminiKeşke ismimi başka yazsaydım bunları yazdımı görse ayy üye olmayanlarda görüyor değiştiremiyorum degilmi ismimi
Nasıl oluyor acababuralara girip bakıyor mu. nette de aktif mubarek. değiştirebilirsin sanıyorum ismini
değiştirebilirsin ama alıntılarda yine eski nickin görülür.Keşke ismimi başka yazsaydım bunları yazdımı görse ayy üye olmayanlarda görüyor değiştiremiyorum degilmi ismimi
Alıntı ne oluyor değiştiririm olsundeğiştirebilirsin ama alıntılarda yine eski nickin görülür.
mesajları alıntıla diyoruz ya şuan yaptığım .Alıntı ne oluyor değiştiririm olsun
Evet genç daha kalipli43 yaşında mı. bunu görmemişim .
ve hayretler içindeyim. ben de 75 yaşında falan sandım ki yatıyorlar kalkmıyorlar.
hahahahah. çok komik ya. kadın akıllı kadın
geldin güzelim memlekete . benim oğlumun sayesinde geldin . şimdi de hizmetçimiz ol dermiş gibi olmuş.
yüz de vermiyor. eline sağlık da demiyor. kadın akıllı . bilmiş . hesap kitap yapmış.
oğlu da anneme laf söyletme demiş.
ben artık kv nin samimiyetine inanır mıyım.
mutfak da yaptırmıyor ki belki yukarı çıkmaz da kendilerine yemek yapmaz diye. kandırıyor gelini . bugün yarın.
40 yaşıma 4 ay kaldı.
bak daha 15 aylık kızım var.
sen 43 yaşı çok bi yaş sanma.
Hmm cevap yani tmm anladımmesajları alıntıla diyoruz ya şuan yaptığım .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.410100/Hmm cevap yani tmm anladım
sen kötü bi şey yazmadın üstelik. yazdığın şeyler için sana ne diyebilir ki. üstelik göreceğini hiç sanmıyorum. bu kadar korkma kadından.Nasıl oluyor acaba
Neden eşiniz size hiç para vermiyor mu.Bir tane elektrikli ocak bir tencere işini görür.Ben evi temizlemesem yukarı hiç çıkmasam assada açımizdan ölürüz yemek yokki asada şimdi gerek yok mutfaga beraber yiyip içiyoruz diyo
Ayırın mutfaklarızı kocan çalışmıyormu çalışıyorsa hemen kendi mutfağınızda pişirin böyle devam etmez sayki gece acıktınız yukarı katamı çıkıyorsunuz ? işte buda kv işine geliyor herşeyi sana yıkıyor kurtulmanın için mutfakdan başla benimde özentim var kendi mutfağımızda yemek yapmak diye konuş ikna et kocanı ev ev üstünde olurda insan insan üstünde olırsa aynen sizinki gibi mutsuz huzursuz olurBen evi temizlemesem yukarı hiç çıkmasam assada açımizdan ölürüz yemek yokki asada şimdi gerek yok mutfaga beraber yiyip içiyoruz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?