Her şeyi dogru bir şekilde yaptım ama gebe kalamıyorum ...

uyhcany

Güzel bir inşaat , sağlam temelden geçer ...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
120
109
103
korunmuyorum ve 7 aylık evliyim her şeyide uygun bir şekilde uyguladım ve doktor muayenelerim de temiz çıktı ve ben hala hamile kalamadım stres de yapmıyorum fazla ama merak ediyorum neden ? degişik bir yol deneyen var mı ? Gebe kalmak için ve basarılı olmus ?

Dua et Allah'a sığın canım..bebişler bizim istediğimiz zaman yaratılmıyor her birinin bu dünyaya bir geliş tarihi var bu düşünce seni rahatlatır ve bebişi bekleme sürecin daha kolay geçer herşeyi Allahtan dile senin elinde olan birşey değil

Ve inanki herşeyi akışına bırakınca geliyor bebişler bu sitede kaç örnek var ben dahil

evet oyle ama tedbir almak önemli takdiri allaha bırakmak lazım demi ama ne gibi bir tedbir alabilirim ?

evet oyle ama tedbir almak önemli takdiri allaha bırakmak lazım demi ama ne gibi bir tedbir alabilirim ?
Canım sen zaten elimden geleni yaptım demişsin bunlar senin tedbirin zaten..dr nasıl bir yol çizdi onunla beraber hareket etmeye devam et

doktor yol çizmedi ki sadece tahliller hersey normal cıktı ve ben nasıl bir yol izleyecegimi de bilmiyorum :/

Seni grubumuzda etiketledim canım orda da aynı durumda olan bi çok kişi var ve 3 ay içinde bir sürü hamiş olduk

Ovulasyon testi öneririm tek ilişkiyle ilk ayda hamile kaldım canım tavsiye ederim

Telefonuna adet takip uygulaması indir ,ovulasyon gününü otomatik hesaplıyor,o günlere denk getirirsin

Bu başlığa yazdığın durumunu kopyala gruba yapıştır canım hani herşeyi yaptım siz neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz flan diye o grupta bitkisel bişeyler yapan da var

Aynen canım yumurtlama gününü tesbit ediyorsun testle..telefondakiler her kadına uymuyor
bu konuda bilgi verirmisiniz. ovulasyon testını nasıl yapıyorsunz.ben tele ındırmsım 2 aydır takıp edıyorum ama tahmını oldgundan denk gelmedı heralde

bu konuda bilgi verirmisiniz. ovulasyon testını nasıl yapıyorsunz.ben tele ındırmsım 2 aydır takıp edıyorum ama tahmını oldgundan denk gelmedı heralde
Ovulasyon testi ile yumurtlama gününü tesbit ediyorsun ve daha kolay oluyor ilişki gününü tutturmak. Kendimden örnek vereyim ben de senin gibi hamile kalmaya karar verdiğimde bu siteyi araştırdım bu testi duydum aldım ve adet bitiminden başlayarak hergün yaptım T çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor. Mesela benim 14. Günümde T ve C aynıydı o gün ilişki olmuştu sonra hiç olmadı ve hamileyim genelde kullananlar 14,15,16 günlerini arş arda ilişki ile değerlendirerek tutturuyor

bilgilendırdgınz ıcın tesekur ederım.adetıme 10 var .adet bıtımınde alırm bende takıp ederım ovulasyon testıyle ıns tutar hayırlısyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…