- 26 Kasım 2016
- 120
- 109
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen zaten elimden geleni yaptım demişsin bunlar senin tedbirin zaten..dr nasıl bir yol çizdi onunla beraber hareket etmeye devam etevet oyle ama tedbir almak önemli takdiri allaha bırakmak lazım demi ama ne gibi bir tedbir alabilirim ?
ovulasyon ? o ne demek yumurtlama dönemimiOvulasyon testi öneririm tek ilişkiyle ilk ayda hamile kaldım canım tavsiye ederim
Aynen canım yumurtlama gününü tesbit ediyorsun testle..telefondakiler her kadına uymuyorovulasyon ? o ne demek yumurtlama dönemimi
bu konuda bilgi verirmisiniz. ovulasyon testını nasıl yapıyorsunz.ben tele ındırmsım 2 aydır takıp edıyorum ama tahmını oldgundan denk gelmedı heraldeAynen canım yumurtlama gününü tesbit ediyorsun testle..telefondakiler her kadına uymuyor
Ovulasyon testi ile yumurtlama gününü tesbit ediyorsun ve daha kolay oluyor ilişki gününü tutturmak. Kendimden örnek vereyim ben de senin gibi hamile kalmaya karar verdiğimde bu siteyi araştırdım bu testi duydum aldım ve adet bitiminden başlayarak hergün yaptım T çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor. Mesela benim 14. Günümde T ve C aynıydı o gün ilişki olmuştu sonra hiç olmadı ve hamileyim genelde kullananlar 14,15,16 günlerini arş arda ilişki ile değerlendirerek tutturuyorbu konuda bilgi verirmisiniz. ovulasyon testını nasıl yapıyorsunz.ben tele ındırmsım 2 aydır takıp edıyorum ama tahmını oldgundan denk gelmedı heralde![]()
bilgilendırdgınz ıcın tesekur ederım.adetıme 10 var .adet bıtımınde alırm bende takıp ederım ovulasyon testıyle ıns tutar hayırlısyla :)Ovulasyon testi ile yumurtlama gününü tesbit ediyorsun ve daha kolay oluyor ilişki gününü tutturmak. Kendimden örnek vereyim ben de senin gibi hamile kalmaya karar verdiğimde bu siteyi araştırdım bu testi duydum aldım ve adet bitiminden başlayarak hergün yaptım T çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise 12-24 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor. Mesela benim 14. Günümde T ve C aynıydı o gün ilişki olmuştu sonra hiç olmadı ve hamileyim genelde kullananlar 14,15,16 günlerini arş arda ilişki ile değerlendirerek tutturuyor
Rica ederim :)bilgilendırdgınz ıcın tesekur ederım.adetıme 10 var .adet bıtımınde alırm bende takıp ederım ovulasyon testıyle ıns tutar hayırlısyla :)