Her şeyi kafaya takmak

Bu çocuklu mesleklerde mi sorun var yaahu bende her şeyi kafama takıyorum ve lisansımı çocuk gelişimi üzerine yapıyorum.
Kafanıza takılan şeyler genelde obsesyon içerikli mi yoksa paranoid mi?

O tarz şeyler yok bende canım sadece endişeleniyorum düzelince başarınca geçiyo ama öncesinde cidden çok takıyorum olacağına varacağını her seferinde tecrübe etsem de takıyorum işte

Bende de aynı sorun var öyle ki iş saç dökülmesine kadar gitti kel kalcamm diye ödüm koptu şimdi en ufak birşe ye takılsam saçlarımı düşünüyorum anında siliyorum kafamdan ya da oyalanıyorum sen de uğraş bul ne bileyim olmazsa oyun falan oyna işe yarıyor bazen:super:

Her şeyi kafama takmak=ben gamsız olmayı o kadar isterdim ki her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp hayatı kendime zindan ederim

Bende öyleyim ne yazık ki...Bunca zaman benim hakkımda biri bir şey mi dedi,neden öyle dedi vs derken bir bakmışım yıllar geçmiş gitmiş.İmkan olsa da zamanı geriye alabilsem.Senin gibiyim; gamsız olamadım bu hayatta.Hala bu takıntılı halimi çözebilmiş değilim ama düşünmemeye çalışıyorum,kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. Artık olduğu kadar olmadığı kader...

Back
X