• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi o biliyor

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar bazı şeyler gerçekten çok zoruma gidiyor. Sanki her şeyi kayınvalidem biliyor ben hiçbir şey bilmiyorum . Ben de cahil bir insan değilim. Ünv mezunu biriyim. Tabi ki bilemediğim şeyler olabilir. Ama bazen öyle bir davranıyor ki sanki o her şeyi biliyor da ben safın önde gideniyim. Benim yaptığım şeyleri beğenmeyip kendi yapmaya çalışıyor. Beğenmedim demiyor ama ben yapayım derken ben yaparım diyor. Sadece biz de mi durumlar böyle. Zoruma gidiyor

Hiç zoruna gitmesin. Oluyor öyle şeyler. Kimse hangi yaş grubunda olursa olsun herşeyi bilemez. Madem yapmak istiyor çok biliyor bırak yapsın. Sen yaparken karışıyorsa al anne sen yap o zaman de kırmadan ,sürekli o durumlarda işi kv bırak otomatikman o da herşeyi bilirim tavrından sıyrılmaya başlıcaktır.

Açıkca sana beğenmiyorum diyorsa, bunu sorun olarak görebilirsin ama demiyorsa düşünmek lazım ve de hangi konularda yaşanıyor bu o önemli

Sende ben yaparım deme keyfini çıkar. Şahsen yemek yapmayı bilmiyorum diyerek sıyrılıp kv ye gittiğimde sadece salata yapanlardanım. Olumlu düşün olumlu olsun boşverrrrrrrr :)))))

Bizde de var öyle tarz :)
Ben mesela bisey diyorum. Görümcem "hadi yaa ben bilmiyordum nasil oluyormus" gibi söylentide bulunuyor.
Bakiyorum kv bilmedigi halde " aaa kizim bilmiyormuydun sen ooo cok güzel oluyor öyle.."
Artik gülüp geciyorum

Bizde de var öyle tarz :)
Ben mesela bisey diyorum. Görümcem "hadi yaa ben bilmiyordum nasil oluyormus" gibi söylentide bulunuyor.
Bakiyorum kv bilmedigi halde " aaa kizim bilmiyormuydun sen ooo cok güzel oluyor öyle.."
Artik gülüp geciyorum
Kız bunlar aynı benimkiler :halay:

Ooooo çok var öyle insanlar. Günde belki kaç defa karşılaşıyoruz.:kızgın: cidden bazı şeylere gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayacaksın. Olumlu düşünüp bardağın dolu tarafından bak. Cidden ömür geçmiyor.

ufff ugrasmayin sunlarla ya :D ya bu kadinlar hayatta ugrasacak hicbirseyi kalmamis kadinlar. eee neyle oyalanacak bu kadinlar. geline takacak tabiki. hee heee de gec. ver gazi yapsin yemekleri ver gazi yapsin recelleri ama surekli hic durmadan sen cok guzel yapiyorsun diyerek bisey iste. en sonunda senden bikacak. sende yapiyon annem seninkide cok guzel oluyo demeye basliyacak. kesin bilgi.

Yok kiz asci degilim :confused: öylesine diyorum hep:rolleyes: herseyi biliyormus gibi yapip sormasin diye
Ahhaha :KK71: benim evlendiğim ilk zamanlar çok zoruma giderdi, o da boşluktan yani.. kafama takardım. Şimdi cevaplarını veriyorum hepsinin:halay:

Bi kere bi tatlı yapmıştım. Yediler içtiler, benim kızımda yapardı seninkide güzel olmuş ama bizimki daha farklı demişti. Sonra bunlara misafir geldi. Bende gittim. Bana dediler o tatlıdan yapsana, tarifi ezberimde yok dedim bulamam dedim.. sizinkini yapın daha farklı demiştin dedim:işsiz:

ufff ugrasmayin sunlarla ya :KK70: ya bu kadinlar hayatta ugrasacak hicbirseyi kalmamis kadinlar. eee neyle oyalanacak bu kadinlar. geline takacak tabiki. hee heee de gec. ver gazi yapsin yemekleri ver gazi yapsin recelleri ama surekli hic durmadan sen cok guzel yapiyorsun diyerek bisey iste. en sonunda senden bikacak. sende yapiyon annem seninkide cok guzel oluyo demeye basliyacak. kesin bilgi.
Evett, kesinlikle katılıyorum

Back
X