iyi gorunme yolları değil nasıl değer gorurum yanı benımde bı bırey oldugumu nasıl kanıtlarımSağlıklı ilişki kurmak için akıl sağlığı da yerinde 2 birey gerekir.
O mevcut değil sizin ilişkinizde.
Sizin de çok yerinde olduğu söylenemez zira aldığın nefese kadar karışacak adama iyi görünme yollarını arıyorsunuz.
Yazık,gidin özür dileyin ayaklarına kapanın ki haşmetlü affetsin.
duzeltmek derken durumu kurtarmak değil bedne artık ezılmek ıstemıyorum ondan bahsedıyorumKusura bakma yarıya kadar okudum yaptığın fedakarlıklara rağmen kıymet bilinmemiş hala nasıl düzeltirim diyorsun ya sana PES.kukla gibisin iplerini vermişsin birde şikayet etme bari.
Her istediğini yaparak değerli görünme şansınızı zaten kaybetmişsiniz.iyi gorunme yolları değil nasıl değer gorurum yanı benımde bı bırey oldugumu nasıl kanıtlarım
dedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedıher istediğine evet demiceksniz.sert bi dille yapmyın onun gibi.yumuşak dilli bu durum beni üzüyor kendımı kötu hıssedıyorum degersız hıssedıyorum.benım dusuncelerımın ısteklerımın senın ıcın bır onemı olmamsı benı kırıyor dıyın.belki tatlı dılle uzuntulerınızı bellı edeblrsnz.ben dırek sert cıkardm ama sonuc alamazsam tatlı dılle bundan rahatsızlık duydugumu mutsuz oldugumu bellı edrdım bu 2 sonuctan cevap alamazsam .ayrılmayı dusnrdum sanırım
adam kendine kukla köle arıyor bellinişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken
kendısı erkek oldugu ıcın kendı mekanızmasıyla dusunuyor.baska bır erkegın sızın bacaklarınıza bakıp ondan zevk alıcagını dusunuyor bundan dolayıda sızı kısıtlıyor .bunu sadece sevgılıler yapmıyor yerı gelıyor babamız abımız bıle kıyafetlermızde gögus dekoltesı olsun etek sınırı olsun bunlara malesef karısıyor ama arkdaşlarnızı kısıtlaması daha kötu.ben etek konusu sevdıgım adam karıssaydı kabul ederdm ama arkdaş cevrem kötu degılse onlarla vakıt gecırmeme kadar karısıyorsa rahatsız olurdum .meslek tercıhınde bıle bu kadar karar werıcı olması kötu.her yerde erkek calısanlar var sız namusunuzla calıstıktan sonra sevıyelı davrandıktan sonra meslek tercıhnızın bır problem olusturmamalı.etek den cok bence bu sorun dıye dusunuyorumdedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı
etekten kastım dız altında bol ıc bellı etmeyen bır sey ya da uzun etekkendısı erkek oldugu ıcın kendı mekanızmasıyla dusunuyor.baska bır erkegın sızın bacaklarınıza bakıp ondan zevk alıcagını dusunuyor bundan dolayıda sızı kısıtlıyor .bunu sadece sevgılıler yapmıyor yerı gelıyor babamız abımız bıle kıyafetlermızde gögus dekoltesı olsun etek sınırı olsun bunlara malesef karısıyor ama arkdaşlarnızı kısıtlaması daha kötu.ben etek konusu sevdıgım adam karıssaydı kabul ederdm ama arkdaş cevrem kötu degılse onlarla vakıt gecırmeme kadar karısıyorsa rahatsız olurdum .meslek tercıhınde bıle bu kadar karar werıcı olması kötu.her yerde erkek calısanlar var sız namusunuzla calıstıktan sonra sevıyelı davrandıktan sonra meslek tercıhnızın bır problem olusturmamalı.etek den cok bence bu sorun dıye dusunuyorum
yasatmadımİlk önce kendine inandır. Sen ona izin verdin. Sen kendini kukla yaptın evet sevdin ama ipleri ona verdin, sadece ilişki ipleri değil, hayatını yönlendirmesini sağlatmışsın. Şimdi düzelmesini beklemek, yeniden okuma yazma öğretmek gibidir.
Kaybetme korkusu yaşattınız mı nişanlınıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?