her seyi yaptım daha ne yapayım mutlu olmak için

Sağlıklı ilişki kurmak için akıl sağlığı da yerinde 2 birey gerekir.
O mevcut değil sizin ilişkinizde.
Sizin de çok yerinde olduğu söylenemez zira aldığın nefese kadar karışacak adama iyi görünme yollarını arıyorsunuz.
Yazık,gidin özür dileyin ayaklarına kapanın ki haşmetlü affetsin.

iyi gorunme yolları değil nasıl değer gorurum yanı benımde bı bırey oldugumu nasıl kanıtlarım

Kusura bakma yarıya kadar okudum yaptığın fedakarlıklara rağmen kıymet bilinmemiş hala nasıl düzeltirim diyorsun ya sana PES.kukla gibisin iplerini vermişsin birde şikayet etme bari.
duzeltmek derken durumu kurtarmak değil bedne artık ezılmek ıstemıyorum ondan bahsedıyorum

Aferim aferim ayrılmayın hatta ayaklarına falan kapanın, yalvarın affetmezse kendinizi öldürün. İyi değilsiniz arkadaşım siz, biriyle bu kadar bağımlı ilişki kurmak iyi değil. Eroin bağımlısından bir farkın yok, başa çıkamıyorsan psikolojik destek al. Aklı başında hiçbir insan kendine bu kötülüğü yapmaz.

Dayanamadım tamamınıda okudum şuan güçsüz olursun tabi özgüvenin gitmiş sen senlikten çıkmışsın o olmuşsun ama o seni yinede beğenmiyor.ya lütfen biraz hayata ve insanlara karşı duruşunuz olsun ya seviyorum diye eriyip bitmeyin ya.toparla kendini.bir sirkelen değerli olduğunu bil.kendi kararlarınla kendi doğrularınla mutlu olmaya çalış.mutluluk sadece bir kişiye bağlı değil.o olmasa başka adam mı yok dünyada ya.belki seni sen olduğun için sevecek insanlar var ama sen takılı kalmışsın bir kazmaya.

her istediğine evet demiceksniz.sert bi dille yapmyın onun gibi.yumuşak dilli bu durum beni üzüyor kendımı kötu hıssedıyorum degersız hıssedıyorum.benım dusuncelerımın ısteklerımın senın ıcın bır onemı olmamsı benı kırıyor dıyın.belki tatlı dılle uzuntulerınızı bellı edeblrsnz.ben dırek sert cıkardm ama sonuc alamazsam tatlı dılle bundan rahatsızlık duydugumu mutsuz oldugumu bellı edrdım bu 2 sonuctan cevap alamazsam .ayrılmayı dusnrdum sanırım

Hata sende.

Cok taviz vermissin cok pohpohlamissin.

Simarik cocuklar gibi her istedigi yaptirmis sana istedikleri olmayincada saldiriya gecmis.

Neden korkuyorsun? Seni birakip gitmesinden mi? Giderse gitsin oldan baska erkek mi yok?

1.5 yil ne ki insanlar 10 yillik 20 yillik evliliklerden sonra bosaniyorlar.

Cek resti. Yeter be ben senin kuklan degilim. Ben boyleyim beni boyle kabul edersen et etmezsen cehennemin dibine kadar yolun var.

Dik dur karsinda kararli ol. Gerekirse terket vazgecilmez olmadigini anlasin.

Bunu dene ya yumusar ya da ceker gider iki durumda da kazanan sen olursun.

dedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı

adam kendine kukla köle arıyor belli

dedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı
kendısı erkek oldugu ıcın kendı mekanızmasıyla dusunuyor.baska bır erkegın sızın bacaklarınıza bakıp ondan zevk alıcagını dusunuyor bundan dolayıda sızı kısıtlıyor .bunu sadece sevgılıler yapmıyor yerı gelıyor babamız abımız bıle kıyafetlermızde gögus dekoltesı olsun etek sınırı olsun bunlara malesef karısıyor ama arkdaşlarnızı kısıtlaması daha kötu.ben etek konusu sevdıgım adam karıssaydı kabul ederdm ama arkdaş cevrem kötu degılse onlarla vakıt gecırmeme kadar karısıyorsa rahatsız olurdum .meslek tercıhınde bıle bu kadar karar werıcı olması kötu.her yerde erkek calısanlar var sız namusunuzla calıstıktan sonra sevıyelı davrandıktan sonra meslek tercıhnızın bır problem olusturmamalı.etek den cok bence bu sorun dıye dusunuyorum

etekten kastım dız altında bol ıc bellı etmeyen bır sey ya da uzun etek

İlk önce kendine inandır. Sen ona izin verdin. Sen kendini kukla yaptın evet sevdin ama ipleri ona verdin, sadece ilişki ipleri değil, hayatını yönlendirmesini sağlatmışsın. Şimdi düzelmesini beklemek, yeniden okuma yazma öğretmek gibidir.
Kaybetme korkusu yaşattınız mı nişanlınıza?

kendinizin bağımsız bir birey olduğunu hatırlayıp kendi kararlarınızı kendiniz almaya başladığınız anda herşey değişecek. öncelikle karşınızdaki kişiden değer görüceksiniz gormuyorsanizda zorlamaya gerek var mı o sizin kararınız elbette. istediğin tipteki birini bulup onu istediğiniz kişiliğe büründürmek değildir yaşanılan aşk sevgi mutluluk adına her ne derseniz.. asıl olan ve olması gereken olduğu gibi kabullenmektir

yasatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…