- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
anladım ama sadece buna takılmamalısnız bundan daha cıddı durum var .sonucta sevdıgımız adam ıcın karsılıklı fedakarlıklar yapıyorsunuz .sızın rahatsız oldugunuz bır durum ıcın o kendını mesela duzeltmelı bazı seylerı torpulemı sızde aynı sekılde.tabı bu benım fıkrım .kımse kusursuz degıl sevdıgım ınsan bıle olsa rahatsız oldugumuz haller olablr bunu ona tatlı dılle soylerek bıraz daha dıkkat etmesını soyleyeblırz.bızım ıcın normal gelıyor cunku bız dar gıyınen br adam görunce dırek tahrık olmuyoruz yanı genelımız boyle cunku beyın yapımız boyle.tabı tamamen kapalı gıyınsen bıle bu durumdan tahrık olan adamlarda olablıyor ama erkek arkdaşınız demekkı etek turu gıymenız onu rahatsız edıyor.ruzgar olur felan etek de bol dıyorsun acılır baskası görur fılen kafasındamı bılmıyorumetekten kastım dız altında bol ıc bellı etmeyen bır sey ya da uzun etek
Sen degil canim bu soruyu nisanlin sormali kendine. Ben bu iliskiyi nasil duzeltirm bir insanin kisiligine karekterine nasil müdahele etmem. Nisanlima guvenerek onun sosyal hayatina nasil karismam. Nisanlim bir birey bir kadin ve onun kiyafetine sacina karisma hakkim yok bunu nasil engellerim kendimde diye sormalinişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken
Aramayın sizdededimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı
Bu adam senin istediğin gibi olursa sadece hendeği geçene kadar olur.evlenincede kapı gösterir.sorunlar konuşarak,anlaşarak çözülür.varlığın mutlu etmeli sen emir eri misin itaat edince mutlu edip mutlu edilesindedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı
beni sevıyormus ama benım hatrıma duruyırmus yanımda yoksa mantılı değilmiş benımle olmak. yaktı benı bu sozlerıyle . bedne bıttı dedımBu adam senin istediğin gibi olursa sadece hendeği geçene kadar olur.evlenincede kapı gösterir.sorunlar konuşarak,anlaşarak çözülür.varlığın mutlu etmeli sen emir eri misin itaat edince mutlu edip mutlu edilesin
Bu anlattiklarini okurken kendimi gordum sende resmen ayni durundayiz fakat biz daha nisan asamasina gelemedik ayni baski ayni kiskanclik asiri korumaya calismak bi ise girdim iki hafta surdu yaptigi kiskancliklara dayanamayip ayrildim ayni durumdayiz canim ama huylu huyundan vazgecmez defalarca konussanda o kendince haklidir sen kendince dogru olan neyse onu yap eger gercekten seni seviyor guveniyorsa kararlarina saygi gostericektir ama bu sekilde her istedigini yapmaya alistirma bi omur bu sekilde gecmez sinir hastasi olursun baktin olmuyorsada nisanliyim senelerdir hayatimda onsuz yapamam diye dusunme ve yol yakinken vazgec kac senelik evlilikler bitiyor hayatta alisamayacagimiz hic birsey yoktur bence hakkinda hayirlisi olsun canimnişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken
Hep sen suçlusun adam bulmuş yolu.yürüsün gitsin.yokluğunda daha mutlu olacağına eminimbeni sevıyormus ama benım hatrıma duruyırmus yanımda yoksa mantılı değilmiş benımle olmak. yaktı benı bu sozlerıyle . bedne bıttı dedım
En büyük eksikliğiniz.yasatmadım
Adamın ayağının altındaki paspas olmayı bırakıp ayrılıp hayatına bir çeki düzen veremezsen mutlu falan olamazsın. Nasıl olacak? Mesleğine nasıl onun izniyle onun dediğine göre yön verirsin? Saç maç değil mesele de mesleğin kariyerin bu.nişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
Ya bu adamı böyle kabul edecek yada benim gibi ayrılacaksınıznişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
Yazdiklarinizi sanki bir baskasi yazmis gibi bir okuyun once.mesela ben bunlari yazdim sizde okuyup bi care soyleywceksiniz.siz ne dusunurdunuz?su yasadigim hayatta ogrendigim tek bisey varki INSANLAR DEGISMIYOR.sakin ilerde degisir deyip bi yanlisa dusmeyin.simdi uzulursunuz belki ama evlenip bosanmaktan yada bosanamayipta simdi yasadiginiz bu hayati omur boyu yasamanizdan yada en kotusu dogacak olan cocugunuzunda boyle bi hayat yasayacagi gerceginden daha cok uzmez sizi.iyi gorunme yolları değil nasıl değer gorurum yanı benımde bı bırey oldugumu nasıl kanıtlarım
Çevremde senin gibi 2 örnek var .bunun sonraki adımı ev hapsi oluyor .anne-babayı sileceksin yada ayda bir ben götürüp getireceğim oluyor . O gorustugun ,yakın cevrede bir kahve ictigin arkadaslarinla asla gorusmeyeceksin ,unut oluyor.Saçını kapat ,eteğini uzat ,anamın lafının üstüne laf söyleme oluyor . Yarın kafanı ,gözünü kırarım ama tek laf istemem ,ben senin kocanim oluyor . Döverim, 5 dakika sonra da yatağımda sevmek isterim ,geyşa isterim oluyor ...oluyor da oluyor .kusura bakma ,gerçekler acıtır .şuan aşkın gözünü kör etmiş ,görmüyorsun .gördüğün zaman pişman olma diye diyorum .nişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
Göbek bağın yok ya ,ayrıl gitsin .emin ol daha değerli hissedersin .duzeltmek derken durumu kurtarmak değil bedne artık ezılmek ıstemıyorum ondan bahsedıyorum
nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?