Her şeyi yaşamış birine aşık olmak

sevennbiriii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
6
-4
1
25
Selam kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var eleştirin ama yargılamayın rica ediyorum. Şimdiden okuyup cevap verirseniz çok teşekkur ederim.

19 yaşındayım henüz hiç sevgilim olmadı flört oldu elbette ama hiç sevgilim olmadı bir erkeği geçtim öpmeyi elini bile tutmadım. Bunlar benim için çok özel ve kıymetli şeyler öyle şununla deneyeyim olmazsa öbürü gibi bir düşüncede değilim sadece biri olsun ilk ve sen olsun istiyorum bana böylesi daha gğzel geliyor. Her neyse biriyle tanıştım. Görmediği yaşamadığı şey kalmamış maâlesef memleketin altını üstüne getirmiş tabiri caizse çok yatıp kalkmış ortamcı biri evli kadınlarla bile beraber olmuş yani öyle söyleyryim. Ben çok büyük konuştum maalesef hiç olmayacak bişey oldu ve buna aşık oldum. Ama ne aşk... 3 yıldır ondan başkasını düşünemiyorum gerçekten. Çok denedim ama unutamıyorum . Ben onun istediği gibi biri değilim onunla düşüp kalkacak ben onun düzelmesini istiyorum kızlar işin özü

Ama gizli kutu gibi onu asla çözemiyorum aldatıldı mı darbe mı yedi asla anlayamıyorum sadece kimseye güvenmediğini biliyorum. Eğer takıldıklarından farklı olduğumuzu anlarsa olur muyuz ya da ortamı bırakır mı sizce (yaşı da var ergen değil) değişir mi sizce değiştirebilir miyiz neler yapabilirim?? Help me

sen onun istedigi biri degilsin, o da senin istedigin biri gibi degil. Ee kim ne yapabilir bu durumda? Olacagi olsaydi 3 yilda olurdu muhtemelen. Ulasilmaz ve imkansiz geldigi icin gözünüzde büyütüp meseleyi kara sevdaya baglamisa benziyorsunuz. Yasinizin kücük oldugu belli. Üzüle üzüle ögreniceksiniz bu isleri ne diyebiliriz ki.

Yine de adammış ki sizi de kullanmaya çalışmamış. 3 yılına yazık değmez. Şimdi eğitimine odaklan, o süreçte hoşlanacağın kişiler karşına çıkar illaki

19 yaşındasın ve üç yıldır aşıksın... 16 yaşındayken sana yaklaşan adam pedofilidir be! Daha ne aşkı? Bir de ıssız adam ayakları yapıyor p*z*... Kaç kurtar kendini kızım!

Çok zıt hayatlarınız var. Daha 19 yaşındasın ve onun ilk ve sonun olmasını istiyorsun. Kendisi hayatından memnun ve değişmez. Seni çok üzerler böyle.

ne ad vereceğimi bilemediğim için ortamcı dedim kesinlikle saygı duyduğumdan değil.

Adamin basindan ne gectide boyle oldu diye bisey mi var herkesin basindan biseyler geciyo kimse daldan dala konmuyo adamin kisiliksizligine kilif uydurmayin koskoca memlekette adam mi kalmadi bunu buldun..aklini kullan saf saf hareketler yapma guzum :)) akilli ol

Kaç yaşında bu kişi? Ayrıca evli kadınlarla düşüp kalktığını niye anlatıyo sağda solda? Marifet mi sanıyor? Ayrıca evli kadınlarla yattığını bile bildiğiniz birisi nasıl gizli kutu gibi oluyor? Adamın yatak odasını bile biliyosunuz baya gizliymiş.

He bir de erkekler bu tarz konularda kolpa sıkmaya bayılır. Memleketin altını üstüne getirdim, evli kadınlar bile üstüme atladı falan. %90’ı yalan oluyor bunların. Mesela ekşi sözlüğe girin tüm erkeklerin 38 tane gondiği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…