• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi yaşamış birine aşık olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle her şeyi yaşadığını nerden biliyorsun? Duydum ordan burdan , somut olarak da gördüm diyorsan ok ama kendi beyanıysa geç o işi lafta hepsi seks makinası , skoru 3 haneli bilmem ne gerçeğine bakıyorsun belki 31cinin teki.
Bence de.gercekten bunları yapabilen hayatta dedikodusunu yaymaz o kadınların kulağına gider diye.bununla hava atmaya da çalışmaz.yaşar kendi hayatını.

Selam kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var eleştirin ama yargılamayın rica ediyorum. Şimdiden okuyup cevap verirseniz çok teşekkur ederim.

19 yaşındayım henüz hiç sevgilim olmadı flört oldu elbette ama hiç sevgilim olmadı bir erkeği geçtim öpmeyi elini bile tutmadım. Bunlar benim için çok özel ve kıymetli şeyler öyle şununla deneyeyim olmazsa öbürü gibi bir düşüncede değilim sadece biri olsun ilk ve sen olsun istiyorum bana böylesi daha gğzel geliyor. Her neyse biriyle tanıştım. Görmediği yaşamadığı şey kalmamış maâlesef memleketin altını üstüne getirmiş tabiri caizse çok yatıp kalkmış ortamcı biri evli kadınlarla bile beraber olmuş yani öyle söyleyryim. Ben çok büyük konuştum maalesef hiç olmayacak bişey oldu ve buna aşık oldum. Ama ne aşk... 3 yıldır ondan başkasını düşünemiyorum gerçekten. Çok denedim ama unutamıyorum . Ben onun istediği gibi biri değilim onunla düşüp kalkacak ben onun düzelmesini istiyorum kızlar işin özü

Ama gizli kutu gibi onu asla çözemiyorum aldatıldı mı darbe mı yedi asla anlayamıyorum sadece kimseye güvenmediğini biliyorum. Eğer takıldıklarından farklı olduğumuzu anlarsa olur muyuz ya da ortamı bırakır mı sizce (yaşı da var ergen değil) değişir mi sizce değiştirebilir miyiz neler yapabilirim?? Help me
Ben çocuğuma bazı şeylerin çok özel olmadığını öğretiyorum ki ilerde biri elini tuttu diye ona mantıksız aşık olmasın yada evlenmeye kalkmasın.19 sene bu çocuk içinse boşa geçmiş .Dışa bakıp içe bakmamissiniz siz.Profil zaten berbat sizin 19 yaşında olup böyle olmanız iyi değil bence daha olgunlaşmaniz lazım siz böyle şeyler için 5 sene daha bı bekleyin belki öpüşmek Elele tutuşmak tü kaka ciddi olunmalı kafasından karakter kisminada bı bakarsınız .Dûzeltme dediğiniz de yazı degilki bu karakter Allah bile dünyayı duzeltmezken siz çok fazla şey bekliyorsunuz insanlardan sağlam uzerler sizi

Selam kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var eleştirin ama yargılamayın rica ediyorum. Şimdiden okuyup cevap verirseniz çok teşekkur ederim.

19 yaşındayım henüz hiç sevgilim olmadı flört oldu elbette ama hiç sevgilim olmadı bir erkeği geçtim öpmeyi elini bile tutmadım. Bunlar benim için çok özel ve kıymetli şeyler öyle şununla deneyeyim olmazsa öbürü gibi bir düşüncede değilim sadece biri olsun ilk ve sen olsun istiyorum bana böylesi daha gğzel geliyor. Her neyse biriyle tanıştım. Görmediği yaşamadığı şey kalmamış maâlesef memleketin altını üstüne getirmiş tabiri caizse çok yatıp kalkmış ortamcı biri evli kadınlarla bile beraber olmuş yani öyle söyleyryim. Ben çok büyük konuştum maalesef hiç olmayacak bişey oldu ve buna aşık oldum. Ama ne aşk... 3 yıldır ondan başkasını düşünemiyorum gerçekten. Çok denedim ama unutamıyorum . Ben onun istediği gibi biri değilim onunla düşüp kalkacak ben onun düzelmesini istiyorum kızlar işin özü

Ama gizli kutu gibi onu asla çözemiyorum aldatıldı mı darbe mı yedi asla anlayamıyorum sadece kimseye güvenmediğini biliyorum. Eğer takıldıklarından farklı olduğumuzu anlarsa olur muyuz ya da ortamı bırakır mı sizce (yaşı da var ergen değil) değişir mi sizce değiştirebilir miyiz neler yapabilirim?? Help me
Kızlar öncelikle şöyle bir yanlış anlaşılma olmuş benden kaynaklı oğlanla 16 yaşında tanışmadım o zamanlar 19 yaşındaydım yazmam gerekirken yanlış yazmışın şuan 22 yaşındayım oğlan da o zamanlar 27 yaşındaydı şuan 30 yaşında.

Selam kızlar

Ahahha amacın ne? Senin gibi küçükleri kandırıyor bu tipler. Çünkü kanacak yaştasın. Onu düşünmeler filan. Ne bu böyle. Çözmeye çalışman ayrı bağırttı zaten. Onu istiyor musun gerçekten? Namussuz herife tutulmuşsun. Bilmem kaçıncı sevgilisi olmaya çok meraklısın yazdıklarından. Değiştirmekten bahaediyorsun bile. Kızım aklını kullan, milleti annesi olup ahlak dersi verme. Kimseyi değiştiremezsin. Değiştirdim sanarsın, değişen bi bakmışsın sensindir. Şöyle edebiyle, sana denk birini neden istemiyorsun. Sende ergenlikten tam çıkamamışsın gizli kutuymuş, takıldıkları gibi değilmişsin, onu değiştirim cart curt puahahhaha,

Ayrıca anlayamıyorum 19 yaşındayken 27 yaşındaki erkekler benim için abiydi maksimum aşık olacağım kişiler 22 23 yaşında olurdu. Azıcık mantık yahu aradaki 8 yaş farkı nedir ? o kişi liseyi bitirirken sen daha ilkokul çocuğusun.

Kız yapsa kaşar olur erkek yapınca ortamcı oluyor
Evlilerle yatıp kalkmış birinin her zerresi altın olsa ne olur
Çöp rezil bir kişilik
Senin içinde yorumum
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Bu götlekler böyle. Kendi ilklere önem veren biri ama kaşar ruhlu ki böyle kaşar birine sevgi adı altında bağlılık besliyor. Bi de fikir almaya çalışıyor. Taktik filan vereceğimizi sandı herhalde

insanları değiştiremezsin
hiç böyle bir işe soyunmaya kalkıpta kendini bu uğurda yorma,nitekim üzüldüğünle kalırsın.
daha aklına yatan,hayat tarzınızın yada bakış açınızın uygu oldugu adayları değerlendirin derim.
22 yaşındaki aşklar güzeldir ama tehlikeliyse uzak durmakta fayda var:)

bu ne len.. liseli filan mısınız? Ayrıca senin suratına, seni sevmiyorum dese anca anlayacak biri gibisin. Daha ne yapmasını bekliyorsun

Selam kızlar

Kimseye güvenememe sebebi kendisinin de güvenilmeyecek biri olmasından. Ben fena herifim diyecek hali yok, heralde saçma sapan gizem yapacak, farklı görünecek. Kim ben pislik, güvenilmez, sağı solu belli olmayan, ahlakı değerleri olmayan biriyim der ki? Heralde içimde kırılmış küçük bir çocuk var pozları yapacak. Siz de esas kız olacam diye skor olmayın ha dikkat edin.

Kızlar öncelikle şöyle bir yanlış anlaşılma olmuş benden kaynaklı oğlanla 16 yaşında tanışmadım o zamanlar 19 yaşındaydım yazmam gerekirken yanlış yazmışın şuan 22 yaşındayım oğlan da o zamanlar 27 yaşındaydı şuan 30 yaşında.
Yemedik be ablacim.

Bide 3 yıl hiçbir şey yaşamadığın birine hissettiğin şey aşk sevgi değil takıntıdır. İnsan önce etkilenir, hoşlanır, sonra zamanla bir şeyler paylaşarak zaman geçirerek sevgiye dönüşür duyguları. Sizin bi paylaşımınız anınız var mı? Neyi unutamıyosun mesela? Evli kadınlarla nası takıldığını mı yoksa başıboş serseri gibi dolanmasını mı?

Yaz dizisi izleye izleye kafanız uçuyor.
Bunlar gerçek hayatta olmaz. Grinin elli tonunu yaşarım sanarken ömrünüz boyunca boynuz yersiniz.
Evli kadınla ilişki kuran insan evlenince de aldatır. Ahlak yok çünkü.
Niyetin ileride aldatılmaksa devam et.
Ayrıca arızaları düzeltmek romantik değildir. Enayiliktir

Bu götlekler böyle. Kendi ilklere önem veren biri ama kaşar ruhlu ki böyle kaşar birine sevgi adı altında bağlılık besliyor. Bi de fikir almaya çalışıyor. Taktik filan vereceğimizi sandı herhalde
Ay ilkelere önem vermeme neden bu kadar takıldın acaba merak ediyorum kaşar diye bana mı dedin ilklerin benim için önemli olduğunu söyledim sadece bu benim düşüncem bu beni kaşar yapmaz ama senin buna takılman asıl kaşarın kim olduğunu gösterir diye düşünuyorum senim gibi kaşar ruhlusundan da akıl alacak değilim boş yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X