Her şeyim tam ama kalbim boş :(

Amandaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
171
0
96
Diğer
Selam kızlar. Bilenler ardr aranızda ben 26 yaşındayım. Mühasebeci olarak çalışıyorum ayni zamanda universitede okuyorum. Sabah evden - işe, işden - okula gidip geliyorum. Allaha Şükür hayatım güzel ama hayatımda aşk eksik. Anlamıyorum çirkin biri değilim asi huysuz suratsız da değilim. Tüm konulara 1 kere kendi açımdan bakıyorsam karşı tarafdan 2 kere bakıyorum. İş yerinden aşkını itiraf edenler oldu görücü olarak gelmek isteyen oldu ben istemedim. Bana aşkını itiaf edenlerde beni onlara çekecek hiç bir şey olmadı. Hayatım boş geçiyor. Tüm günlerim hemen hemen aynı. Eve giderken el ele sevgililere bakınca ben niye yalnızım diyorum hafiften depresyona giriyorum. Allah her şeyin en iyisini bilir demekki zamanı değil diyorum ama bir yandanda beni koruyan yorqun olduğumda ya da ne bileyim kızqın olduğumda dertleşdiyim biri olsun istiyorum. Tabi ailemle konuçuyorum ama işte yürek aşk istiyor. Yazdanmıdır nedir :9:

Selam kızlar. Bilenler ardr aranızda ben 26 yaşındayım. Mühasebeci olarak çalışıyorum ayni zamanda universitede okuyorum. Sabah evden - işe, işden - okula gidip geliyorum. Allaha Şükür hayatım güzel ama hayatımda aşk eksik. Anlamıyorum çirkin biri değilim asi huysuz suratsız da değilim. Tüm konulara 1 kere kendi açımdan bakıyorsam karşı tarafdan 2 kere bakıyorum. İş yerinden aşkını itiraf edenler oldu görücü olarak gelmek isteyen oldu ben istemedim. Bana aşkını itiaf edenlerde beni onlara çekecek hiç bir şey olmadı. Hayatım boş geçiyor. Tüm günlerim hemen hemen aynı. Eve giderken el ele sevgililere bakınca ben niye yalnızım diyorum hafiften depresyona giriyorum. Allah her şeyin en iyisini bilir demekki zamanı değil diyorum ama bir yandanda beni koruyan yorqun olduğumda ya da ne bileyim kızqın olduğumda dertleşdiyim biri olsun istiyorum. Tabi ailemle konuçuyorum ama işte yürek aşk istiyor. Yazdanmıdır nedir :9:

canım aşk öyle beklenmedik biranda karşına çıkıyorki anlamıyosun bile en umutsuzluğa karamsarlığa kapıldığında bian yanında aşk :69: oyüzden bu kadar sabırsız olma bekle bigün gelicek ve hayır diyemiceksin...

bak ne güzel kendin söylemişsin herşeyin tam işin var okuyorsun ailen var dertleşmek istediğinde dostlarınla dertleş o aşk seni gelip birgün bulacaktır hemde sen anlamaycaksın nerden nasıl geldiğini bunu kendine dert edip kendini üzme haytını yaşa :)

İnşallah gelir gelsin artık :) desteğiniz için teşekkürler. İşdem dersden kalan zamanımı burda türk dizilerine bakarak geçiriyorum

Son düzenleme:
Hayatim bos geciyor demissin.Insanin hayati bos gecermi? Bu etrafindakilere hakaret yapmis olmuyormusun?
Sen ilk önce kendinle barisik ol, mutlu ol sonra sevgi ara.
Hafta sonu depresyona girmeyede gerek yok. Kendine güvenen, hayati seven birisi olursan, hayat` da seni ödüllendirir....
Al gülüm ver gülüm misali, sende hayata ve etrafindakilere güzellikler dagitki, hayat`da sana güzellikler versin.

Hayatim bos geciyor demissin.Insanin hayati bos gecermi? Bu etrafindakilere hakaret yapmis olmuyormusun?
Sen ilk önce kendinle barisik ol, mutlu ol sonra sevgi ara.
Hafta sonu depresyona girmeyede gerek yok. Kendine güvenen, hayati seven birisi olursan, hayat` da seni ödüllendirir....
Al gülüm ver gülüm misali, sende hayata ve etrafindakilere güzellikler dagitki, hayat`da sana güzellikler versin.

Etrafdakılara hakaret edecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Somurtkan sürekli depresyona giren biri değilim. Hayatımı seviyorum sevmiyorum demiyorum. Her normal bir insan gibi hayatımı paylaşa bileceğim biri onun için önemli olduğumu hiss etmek istiyorum ki bunda yalnış bir şey görmüyorum

Bence seninle görüşmek isteyenlere şans vermelisin canım.

Malesef beyaz atlı bi prens bekliyosan o gelmeyecek, ama belki şans vermediklerinden biri zaman içinde beyaz atlı prensin olacak.

Yok mu hiç içinin ısındığı biri??

Bence seninle görüşmek isteyenlere şans vermelisin canım.

Malesef beyaz atlı bi prens bekliyosan o gelmeyecek, ama belki şans vermediklerinden biri zaman içinde beyaz atlı prensin olacak.

Yok mu hiç içinin ısındığı biri??

Şimdilik yok ama şans verdim geçenlerde işden aşık olan çocuğa ya konuşmaları bilem qarip napıcağını bilmiyor. Nasıl davranacağını. Sevgilimden ayrılalı 1 seneyi geçdi ısınamıyorum kimseye :(

Son düzenleme:
Şimdilik yok ama şans verdim geçenlerde işden aşık olan çocuğa ya konuşmaları bilem qarip napıcağını bilmiyor. Nasıl davranacağını. Sevgilimden ayrılalı 1 seneyi geçdi ısınamıyorum kimseye :(

Sen Türkiye'de misin yurt dışında mı canım?

Yeni birileriyle tanışma zamanın gelmiş.Farklı ortamlara girmeye çalış.Sık görüşmediğin arkadaşlarının tekliflerini kabul edebilirsin.Aşkın nereden geleceği belli olmaz.Arkadaşının kuzeni,arkadaşının erkek arkadaşının arkadaşı vs...
Bir de karışık vitamin kullanmanı ve fırsat buldukça doğayla içiçe olmanı öneririm.

Ben Azerbaycanlıyım canım Baküde yaşıyorum

Biraz yazı tarzından anlaşılıyodu ondan sordum.

Ben de senin gibi hissediyodum bi zamanlar bi müddet sonra bana da boş gelmeye başlamıştı herşey.
Benim sana verebileceğim tavsiye kapılarını kapatma ama gerçekten temiz ,sana değer veren insanlara karşı.Peki senin beğendiğin şu olsa dediğin kimse var mı onun üzerine gitsen?

Biraz yazı tarzından anlaşılıyodu ondan sordum.

Ben de senin gibi hissediyodum bi zamanlar bi müddet sonra bana da boş gelmeye başlamıştı herşey.
Benim sana verebileceğim tavsiye kapılarını kapatma ama gerçekten temiz ,sana değer veren insanlara karşı.Peki senin beğendiğin şu olsa dediğin kimse var mı onun üzerine gitsen?

evet oldu ama çapkın çıkdı baya :))))

eb buyuk derdın bu olsun zamanı gelınce senınde aşık oldugun ınsan karşına cıkacak ayaklarını yerden cekecek..Dılerım senı hıc uzmez..
hayat bu
Bu seferde asık oldugum adam benı cok uzuyor dıye konu acarsın..

Hayat dort dortluk olmuyor bulundugunuz anın kıymetını bılın doya doya yasayın saglıgınız aılenızın varlıgı ıcın sukredın...

Dılerım en kısa zamanda hayırlısıyla ask kapınızı calar..

eb buyuk derdın bu olsun zamanı gelınce senınde aşık oldugun ınsan karşına cıkacak ayaklarını yerden cekecek..Dılerım senı hıc uzmez..
hayat bu
Bu seferde asık oldugum adam benı cok uzuyor dıye konu acarsın..

Hayat dort dortluk olmuyor bulundugunuz anın kıymetını bılın doya doya yasayın saglıgınız aılenızın varlıgı ıcın sukredın...

Dılerım en kısa zamanda hayırlısıyla ask kapınızı calar..

Sag ol canım umarım. İnşallah her kes mutu olur bende dahil :) Yorumlarınız için teşekkür ederim
:16:

Amandaaa benim konuma gelsene dertleşiriz. :9:

canım aşk öyle beklenmedik biranda karşına çıkıyorki anlamıyosun bile en umutsuzluğa karamsarlığa kapıldığında bian yanında aşk :69: oyüzden bu kadar sabırsız olma bekle bigün gelicek ve hayır diyemiceksin...

Bu cümleyi duymaktan yoruldum ben de ama inanıyorum olacak. :66:

Seni çok ıyı anlıyorum ,
Ben de aynı dertten muzdaripim ,
Günde 10 saat çalışıyorum iş ev iş ev ,değişik şeylere de vakıt ayırıyorum hatta o kadar çok işim var ki iş dışında zaman da yetmıyor
işim var ,maddı durumum ıyi,güzelim de:1: ama aşkım eksik ,bu çok can yakıcı biliirm
hep bir yanım eksık bazen cok dert edıyorum bunu.
üstelık ben 30 yasındayım ,keşke senın yasında olsam:61:

bana da yanasanlar oluyor ,ama ben galıba asık olamıyorum.
şans vermıyorum cunku bırkac kere vermeye calıstım olmuyor ıllabazı seylerıne gıcık oluyorum:37:
tamam işte budur dediğim biri çıkmıyor karsıma

en iyisi özgürlük ben de kimseyle çıkmıyorum çok rahatım. bana nerdesin ne yapıorsun şunu giyme falan diyen biri yok öyle durumlarda kendimi kısıtlanmış hissederim dayanamam bir de erkek arkadaşım şu anda nerde acaba başka biriyle mi düşünceleri beni yorar en iyisi benimki ohh:64:

Back
X