Her şeyim tam ama kalbim boş :(

en iyisi özgürlük ben de kimseyle çıkmıyorum çok rahatım. bana nerdesin ne yapıorsun şunu giyme falan diyen biri yok öyle durumlarda kendimi kısıtlanmış hissederim dayanamam bir de erkek arkadaşım şu anda nerde acaba başka biriyle mi düşünceleri beni yorar en iyisi benimki ohh:64:

kaç yasındassın merak ettım.

Bence yeni ortamlara girmelisin. Üniversite'de okuduğunu yazmışsın. Arkadaşlarına söyle seni yeni insanlarla tanıştırabilirler :) Kalabalık ortamlara girmelisin. Hep aynı arkadaş grubuyla dolaşınca yeni insanlarla tanışmak biraz zor oluyor malesef. Yeni ortamlara gir, klüpler vardır mutlaka üniversitende onlara katıl. Kalbini dolduracak, doldurmasa bile kıpraştıracak birileriyle tanışacağına eminim :)

canım diğer arkadaşlar da söylemişler; ama o işte budur dediğin erkeğin karşına çıkma durumu tamamen kısmet işi. ben arrtık inanıyorum buna; çünkü başıma geldi hem de hiç ummadığım bir anda. o yüzden umudunu yitirme, bazen yeni ortamlara girmemiş bile olsan çıkıyor, ben bundan 6 ay önce yurtdışına çıktım, o zaman kimse yoktu hayatımda, beklemiyordum da kimseyi zaten; ama arkadaşlarım gittiğin yerden bulursun deyip duruyordu. buldum :) ama gittiğim yerden değil, daha önceden tanıştığım biriyle olmaya başladı her şey :))) şimdi yolunda her şey. sana da aynısı olacaktır, sen kendini mutlu etmeye bak, sen farketmeden biri gelip kuruluverecek hayatına :)))

Seni çok ıyı anlıyorum ,
Ben de aynı dertten muzdaripim ,
Günde 10 saat çalışıyorum iş ev iş ev ,değişik şeylere de vakıt ayırıyorum hatta o kadar çok işim var ki iş dışında zaman da yetmıyor
işim var ,maddı durumum ıyi,güzelim de:1: ama aşkım eksik ,bu çok can yakıcı biliirm
hep bir yanım eksık bazen cok dert edıyorum bunu.
üstelık ben 30 yasındayım ,keşke senın yasında olsam:61:

bana da yanasanlar oluyor ,ama ben galıba asık olamıyorum.
şans vermıyorum cunku bırkac kere vermeye calıstım olmuyor ıllabazı seylerıne gıcık oluyorum:37:
tamam işte budur dediğim biri çıkmıyor karsıma

Yaşıtmışız canım, ben de aynı durumdayım. :27:

Back
X