Bir anlaşma yapacak ve boşanma lafını tartışmalarda dile getirmeyeceksiniz bizde öyleydik boşa o zaman got o zaman derdik birbirimize sonra bayağı ciddi tartıştık sebebte yok yani ertesi gün eşim guzel bir sofra kurup bir büyük almış sakin sakin konuştuk ve anlaştık dile getirmeyeli yillar oldu sizde böyle birşey yapabilirsinizKizlar mrb 2 yillik evliyim cok severek evlendik ama dogruya dogru zevklerimiz fikirlerimiz düsüncelerimiz cok farkli. Hic uyumlu degiliz. Cogu konuda farkli düsünüyoruz. Tek bu sebepten cikan tartismalarda, büyük veya kücük fark etmiyor, konu hep bosanmaya geliyor "anlasamiyoruz hadi bosanalim" gibi yani. Sonra dedigimize kendimiz gülüyoruz. Kolay tartismaya girdigimiz gibi cokta kolay barisiyoruz. 12 saati gecmez küslügümüz. Ama nereye kadar böyle gidecek yani simdi gülüp gectigimiz tartismalarimiz ilerde daha büyük sorun olurmu bilemiyorum.
Bir anlaşma yapacak ve boşanma lafını tartışmalarda dile getirmeyeceksiniz bizde öyleydik boşa o zaman got o zaman derdik birbirimize sonra bayağı ciddi tartıştık sebebte yok yani ertesi gün eşim guzel bir sofra kurup bir büyük almış sakin sakin konuştuk ve anlaştık dile getirmeyeli yillar oldu sizde böyle birşey yapabilirsiniz
Canım aklıma benimde bu geldiBenim eski eşim de yapardı bunu sonuç boşandık. Çok itici ve kötü niyetli bişey bu kelimenin sürekli ağza alınması
Büyük derken aslan sütü demek istedim doğru anlaşıldım dimiBir büyük gelip yine olayi çözmüş. Siz de bir büyüğe danışabilirsiniz konu sahibi :))
Insan "gercekten" bosanacaksa almali agzina o kelimeyi.. Oteki türlüsü isi ucuzlatir ve iliskiyi cok yıpratır..Kizlar mrb 2 yillik evliyim cok severek evlendik ama dogruya dogru zevklerimiz fikirlerimiz düsüncelerimiz cok farkli. Hic uyumlu degiliz. Cogu konuda farkli düsünüyoruz. Tek bu sebepten cikan tartismalarda, büyük veya kücük fark etmiyor, konu hep bosanmaya geliyor "anlasamiyoruz hadi bosanalim" gibi yani. Sonra dedigimize kendimiz gülüyoruz. Kolay tartismaya girdigimiz gibi cokta kolay barisiyoruz. 12 saati gecmez küslügümüz. Ama nereye kadar böyle gidecek yani simdi gülüp gectigimiz tartismalarimiz ilerde daha büyük sorun olurmu bilemiyorum.
Benim eski eşim de her tartışmada boşanalım diyordu. Ve şu an eski sıfatıyla anılıyor. Ve şükürler olsun ki boşanalım diyormuş ta boşanmışızOnu benim gerizekalı kocam da yapıyordu, şimdi boşanma arifesindeyiz. Biz de çabuk kavga eder, çabuk barışırdık. Küslüğümüz 1 saat bile sürmezdi gerçekten. Gerçi bizim sebebimiz. KV ile aynı evde yaşamaktan, ve şiddetli geçimsizlik.
Büyük derken aslan sütü demek istedim doğru anlaşıldım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?