Her tartismada bosanmaktan bahsetmek

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar mrb 2 yillik evliyim cok severek evlendik ama dogruya dogru zevklerimiz fikirlerimiz düsüncelerimiz cok farkli. Hic uyumlu degiliz. Cogu konuda farkli düsünüyoruz. Tek bu sebepten cikan tartismalarda, büyük veya kücük fark etmiyor, konu hep bosanmaya geliyor "anlasamiyoruz hadi bosanalim" gibi yani. Sonra dedigimize kendimiz gülüyoruz. Kolay tartismaya girdigimiz gibi cokta kolay barisiyoruz. 12 saati gecmez küslügümüz. Ama nereye kadar böyle gidecek yani simdi gülüp gectigimiz tartismalarimiz ilerde daha büyük sorun olurmu bilemiyorum.

Boşanma lafı kolay ağza alınıyorsa ilişki sallantıdadır. Evliliği kurtarma niyetiniz varsa ikiniz de boşanma lafını ağzınıza almayın.

Her kavgada boşanmaktan bahsederseniz o evlilik asla oturmaz.

Evlenirken fark etmiş miydiniz farklılıklarınızı?
Farkettiyseniz aşma konusunda nasıl bir plan yaptınız?
Yok çok aşıktık, gözümüz hiç bir şey görmedi diyorsanız nasıl boşanma lafı bu kadar kolay dilinizde?
Evcilik gibi gelmiş size evlilik... zamanla olgunlaşır hatalarınızın bedellerini ödedikçe öğrenirsiniz...

Onu benim gerizekalı kocam da yapıyordu, şimdi boşanma arifesindeyiz. Biz de çabuk kavga eder, çabuk barışırdık. Küslüğümüz 1 saat bile sürmezdi gerçekten. Gerçi bizim sebebimiz. KV ile aynı evde yaşamaktan, ve şiddetli geçimsizlik.

İlerde sorun olur veya olmaz bu sizin birbirinize karşı ne kadar hoşgörülü olduğunuza bağlı ... Her tartışma "bosanalım" derseniz bir gün tak eder... Siz de tartışacak konulardan uzak durun.. evlilik oyuncak değil lütfen

Bu yapılıyorsa en azından siz kendiniz bu kelimeyi kullanmamaya başlayın.
Zamanla siz bunun olgunluğuna erişince eşinizi boşanmayı gerçekten aklına koymadığın zaman bu konuda konuşmayalım diye uyarın zamanla işler yoluna girmese bile bu meseleye nokta koymuş olursunuz.

Benim eski eşim de yapardı bunu sonuç boşandık. Çok itici ve kötü niyetli bişey bu kelimenin sürekli ağza alınması

Bir anlaşma yapacak ve boşanma lafını tartışmalarda dile getirmeyeceksiniz bizde öyleydik boşa o zaman got o zaman derdik birbirimize sonra bayağı ciddi tartıştık sebebte yok yani ertesi gün eşim guzel bir sofra kurup bir büyük almış sakin sakin konuştuk ve anlaştık dile getirmeyeli yillar oldu sizde böyle birşey yapabilirsiniz

Bir büyük gelip yine olayi çözmüş. Siz de bir büyüğe danışabilirsiniz konu sahibi :))

oturun karşılıklı konuşun.
zaten birbirinizin tıpatıp aynısı olsaydınız da illa ki sorunlar çıkardı.
mühim olan farklılıklarını karşındakini kırıp dökmeden yaşamak bence...
ve karşılıklı oturduğunuzda "boşanmak" fiilini de bir daha dile getirmemeyi, bunun sizi ve ilişkinizi yıprattığını tatlı bir dille anlatın bence düzelmeyecek bir şey yok evliliğinizde...

Insan "gercekten" bosanacaksa almali agzina o kelimeyi.. Oteki türlüsü isi ucuzlatir ve iliskiyi cok yıpratır..

Benim eski eşim de her tartışmada boşanalım diyordu. Ve şu an eski sıfatıyla anılıyor. Ve şükürler olsun ki boşanalım diyormuş ta boşanmışız

her konuda farklı olduğunuzu farklı görüşlerde olduğunuzu belirtmişsiniz ben bu kadar farklı olan iki zıt karakterin uzun vadede çok güzel anlaşabileceğine pek ihtimal vermiyorum bence ayrılma düşüncenizin sözlerinizin temeli de bu farklılıklardan kaynaklanıyor olabilir.

Biz birbirimizi cok iyi taniyamadan evlendik aslinda. 4 yil birlikteydik ama farkli sehirlerde oldugumuz icin yüzyüze pek görüsemiyorduk. Evlendikten sonra aramizdaki farklari görmeye basladim. Esim benden asla bosanmicagini söylüyor gülüp geciyor. Mesala dün sabah tartistik esim ise gitti bütün gün görüsmedik aksam eve geldi sarildi özledim dedi. Biz hep böyleyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…