• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her tatilde regl olmak zorunda mıyım? :(

sanssizdavsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
32
2
48
İstanbul
Yıllardır tatillerimde hep regl oluyorum. Bu sene tatil planımı öyle güzel ayarladım ki... Geçtiğimiz haftasonu tatile gidecektim. 2 gün tatilden sonra regl olacaktım ve sonrasında bayram tatiline gidecektim.

Ama benimki durur mu? 1 ay önce 1 hafta erken gelerek tatilimi rezil etme kararı aldı. Bunun altında kalmam diyerek 3 gün Primolut kullandım. Bırakalı 4 gün oldu hala olmadım. Eğer bugün de olmazsam tüm bayram tatilimi regl geçireceğim.

Zaten yaz izni alamıyorum. Yaz boyunca gidip gidebileceğim sadece bu 2şer günden 2 tatilim var ve güzel geçirmek istiyorum. Offf çok bunaldım çok!

Valla sinir oluyorum artık...

Yıllardır tatillerimde hep regl oluyorum. Bu sene tatil planımı öyle güzel ayarladım ki... Geçtiğimiz haftasonu tatile gidecektim. 2 gün tatilden sonra regl olacaktım ve sonrasında bayram tatiline gidecektim.

Ama benimki durur mu? 1 ay önce 1 hafta erken gelerek tatilimi rezil etme kararı aldı. Bunun altında kalmam diyerek 3 gün Primolut kullandım. Bırakalı 4 gün oldu hala olmadım. Eğer bugün de olmazsam tüm bayram tatilimi regl geçireceğim.

Zaten yaz izni alamıyorum. Yaz boyunca gidip gidebileceğim sadece bu 2şer günden 2 tatilim var ve güzel geçirmek istiyorum. Offf çok bunaldım çok!

Valla sinir oluyorum artık...

canım hemen tarlusal adet sökturucu al adet ol

Geçen sene gittik regldim:ssz:
Bayramdan bi hafta sonra gidicez ve gidiş tarihimde regl olucam dönüşte de bitmiş olucak:ssz:
:43::43::43::43::43::43::43::43:
Şanssızlık işte:43::43::43:

arkadeaşlar bende bişi sormak istiyorrum ben de dün primolut geciktirici aldım akşam üzeri 1 tane içtim eve geldiğimde hasta olmuş gibiydim sabahda az bişi geldi daha da gelmedi

adet mi oluyorum oluyorsam niye devamı gelmedi
yada geciktirici aldığım için mi sökmedi yani bu duruımda istediğim kadar gecikecek mi

arkadeaşlar bende bişi sormak istiyorrum ben de dün primolut geciktirici aldım akşam üzeri 1 tane içtim eve geldiğimde hasta olmuş gibiydim sabahda az bişi geldi daha da gelmedi

adet mi oluyorum oluyorsam niye devamı gelmedi
yada geciktirici aldığım için mi sökmedi yani bu duruımda istediğim kadar gecikecek mi

evet cnm gecikme o şekil oluyor. az az leke şeklinde bişiler geliyor ilaç kullanırkende. ilacı düzenlice kullan bıraktığın anda olursun zaten.

Benimde hep kandillwrde kadir gecelerinde olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benıde aldımı bı tedırgınlık sımdı ben ne zaman adet oldum acaba :S

Kadın olmak ne kadar zor arkadaş, erkekler ne güzell ohh beleşş herşey relakss :51::51:

bende aynı dertten muzdarıbım bu sefer senede dogru duzgun tatılımız yok sonra neymıs ıste vucudu temızlıyormus temızlemesın ya bu kadınların cılesı nedır bılmıyorum her ezıyet bızde:5::5:

her tatil, her bayram, her doğum günü, her okul gezisi vb.

maşallah benimki de beni hiç yalnız bırakmaz :1::1::1:

erkek olmak varmış :ssz:

Tüm özel günlerinde adet olan biri olarak söylüyorum sanırım ona kizdigimizi anlior:-D

ama ben sökülsün diye dün 1 tane içtim başka da içmedim hafif kahve kanama gibi bişiyim var hemen adet olur muyum ki yada geciktiriciye mi dvm edeyim

çoğunlukla her özel güne denkgetiririm ama geçen sene bir sene para biriktirip aldığım tatilde olunca cidden çok üzülmüştüm

Back
X