Bebek İkinci El Her telden bebek ve anne kıyafet ve araç gereçleri satılık..

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Selamlar herkese,
Satış yapan tüm arkadaşlara hayırlı satışlar diliyorum. Birkaç yıldır herek gittigidiyor gerekse sahibinden.com üzerinden pekçok satış yaptım ve hala da yapıyorum. Hem giyim, hem ev eşyası pekçok ürün sattım. Öncelikle belirtmek isterim ki, kızıma giydirmeyeceğim derecede yıpranmış, lekeli vs hiçbir kıyafeti bugüne kadar satışa sunmadım, sunmam da. Karşımdaki kişiye duyduğum saygıdan ve de bana geri dönüşlerin olumlu olmasını istediğimden dolayı. Burada da ilk kez satışa bişeyle koyuyorum. Umarım beğendikleriniz olur.

Önce hamile kıyafetlerinden başlıyorum:

Cotton Bar 40 beden. Kumaşı satendir. Hiç giymedim. Fiyatı 30 tl.
$DSC05351.webp $DSC05352.webp

Hamile bluzu 13 tl
$DSC05374.webp $DSC05375.webp

Avent süt ve pompa saklama çantası 65 tl
$DSC05338.webp $DSC05340.webp $DSC05341.webp $DSC05342.webp

0-3 ay kız bebek kıyafetleri.
$DSC05386.webp

Uzun kol çıtçıtlı bodyler. Hiçbiri giyilmedi. Hepsi 15 tl
$DSC05387.webp

3 adet Panço uzun kol body. 10 tl.
$DSC05388.webp $DSC05389.webp

5 adet kısa kol body. Beyaz olanlar Mothercare ve sadece 1 kez giyildi. Hepsi 10 tl
$DSC05390.webp

Sevi bebe kadife tulum ve içinin body'si. Hiç giyilmedi. 25 tl.
$DSC05391.webp

3 parça set. 12 tl.
$DSC05392.webp

LCW tulum ve şapka. 1 kez giydirdim. 8 tl.
$DSC05393.webp

2 adet patikli alt ve 1 adet uzun kol t-shirt. 8 tl.
$DSC05394.webp

Şimdilik bu kadar. Kıyafetler küçüldükçe yine satışa çıkarabilirim. Keyifli alışverişler diliyorum. :39:

çok güzeller ama biz 5 aylığız.bebek bekleyenler kaçırmasın.oldukçada temiz görünüyor.

bebe kıyafetlerin çok temiz görünüyor. kullanmadıkların da var sanırım içlerinde. ben doğum yapıcam kısmetse. bebe kıyafetini alırım dışardan diyordum ama koydukların dikkatimi çekti. birçoğuda kullanılmamış deidğin için talip olacağım. toplu alımda yapacağın bir indirim olurmu.

Canım kıyafetler gerçekten çok güzel ve temiz görünüyor. benim kız da 4 aylık. Alan bebişine sağlıklı günlerde giydirsin.

bebe kıyafetlerin çok temiz görünüyor. kullanmadıkların da var sanırım içlerinde. ben doğum yapıcam kısmetse. bebe kıyafetini alırım dışardan diyordum ama koydukların dikkatimi çekti. birçoğuda kullanılmamış deidğin için talip olacağım. toplu alımda yapacağın bir indirim olurmu.

selam,
evet aslında çoğu hiç kullanılmadı. Zaten ilanımın girişinde de yazdığım gibi, kendi kızıma giydiremeyeceğim derecede kötü olan hiçbir kıyafeti satışa çıkarmam.
Toplu alım derken hangilerinden söz ediyorsan bana özelden yaz istersen, ben de elbette bir indirim yaparım. :15:

Arkadaşlar,

Avent çanta ve son fotodaki patikli alt ve tshirt hariç hepsi satıldı.

canım attığım mesajlar gelemedi sanırım. senin bana attığında bana ulaşmadı mesaj kutum doluymuş. boşalttım bilgin olsun. kargo edebildinmi bugün diye sormuştum.sahibindende mesaj attım ayrıca

sizinle irtibata geçemiyorum bir türlü. sorun nedir anlayamadım

bugün dışarıya çıkamadım bebek yüzünden. Ama yarın kargonuzu göndericem.

dün dekontu yolladım aldınızmı. bir dönüşünüz olmadı.

bana bir türlü dönüşünüz olamıyor. kusura bakmayın ama hiç memnun kalmadım bu alışverişten. 2 gündür peşinizde dolanıyorum bir kaç kelam laf almak için ağzınızdan. burda çevrimiçi görünüyorsunuz yazmıyorsunuz. hadi görmediniz diyelim amenna. sahibindenden yazıyorum ulaşmıyorsunuz. mail adresim var dönmüyorsunuz.yani ulaşmak isterseniz bir yolunu mutlaka bulur izahat verirsiniz. dünkü pazarlık görüşmemizden hemen sonra paranızı yolladım. dekontunu mail attım. burdan gönderdim. sizinde kargo etmeniz gerekir. çocuklusunuz hadi kargoyu da edemediniz iyi ama böyle benim mi arkanızdan fır dönmem lazım noldu noldu diye. bir haber edilmezmi ben size ulaşmadan. böyle böyle kargo gecikti kusura bakmayın ya da her ne ise izahat yapılmazmı. ben alışverimşen caydım.sizin bu sallamaz tavırlarınızdan son derece rahatsız oldum.ürünlerinize ilk talip olduğumda şakır şakır yazıştığım siz dünden beri koşturuyorsunuz peşinizde 2 kelam için. parasını yollamıştım dün eşinizin hesabına. gerisi size kalmış

öncelikle bana gerçekten haksızlık ettiğinizi belirtmek isterim. Dün siz kk dan mesaj alamadığınız ve ben de sahibinden üzerinden mesaj yazamadığım için size hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Kargonuzu bugün çıkartacağımı belirtmiştim.
şimdi size içinde bulunduğum durumu özetleyeyim belki o zaman anlarsınız:
5 yaşında bir kızım ve 2 aylık kolik bir bebeğim var. Evden her zaman çıkamıyorum bu yüzden. Ve ben gurbetteyim. bebeğimi bırakacak hiç kimsem yok ve gittiğim her yere onu da götürmek zorundayım. kolik olduğu için karın ağrıları yüzünden sürekli ağlıyor ve hayat benim için şu an çok zor geçiyor. Ama birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için de gelir elde etmem gerek. Dün hava da biraz rüzgarlıydı ve ben bu yüzden dışarıya çıkamadım. Hatta bu yüzden kızımı bile yuvaya götüremedim.

2 gündür peşimde koştuğunuzu ve cevap alamadığınızı yazmışsınız. Ama ben size dün hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Hatta onu bugün size tekrar gönderdim.

ayrıca yıllardır e-ticaret işi yapıyorum ve bugüne kadar olumsuz hiçbir geri dönüş olmamıştır. Ama demek ki 2 çocukla bu işi yapmak zor oluyormuş, onu anladım. Sahibinden.comdaki ilanlarımı da bugün pasif yapıcam. Kargoya gidecek zaman bulamıycağımı gördüm.

Sen de doğum yapacaksın, umarım senin kolik bir bebeğin olmaz. İnan çok zor. Kolik bebeği olan anneler buradan bana hak vereceklerdir.

Lütfen suçlama yapmadan önce nedenlerini bir sor, sanki sana hiç cevap yazmamışım gibi beni zan altında bırakıyorsun.

öncelikle bana gerçekten haksızlık ettiğinizi belirtmek isterim. Dün siz kk dan mesaj alamadığınız ve ben de sahibinden üzerinden mesaj yazamadığım için size hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Kargonuzu bugün çıkartacağımı belirtmiştim.
şimdi size içinde bulunduğum durumu özetleyeyim belki o zaman anlarsınız:
5 yaşında bir kızım ve 2 aylık kolik bir bebeğim var. Evden her zaman çıkamıyorum bu yüzden. Ve ben gurbetteyim. bebeğimi bırakacak hiç kimsem yok ve gittiğim her yere onu da götürmek zorundayım. kolik olduğu için karın ağrıları yüzünden sürekli ağlıyor ve hayat benim için şu an çok zor geçiyor. Ama birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için de gelir elde etmem gerek. Dün hava da biraz rüzgarlıydı ve ben bu yüzden dışarıya çıkamadım. Hatta bu yüzden kızımı bile yuvaya götüremedim.

2 gündür peşimde koştuğunuzu ve cevap alamadığınızı yazmışsınız. Ama ben size dün hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Hatta onu bugün size tekrar gönderdim.

ayrıca yıllardır e-ticaret işi yapıyorum ve bugüne kadar olumsuz hiçbir geri dönüş olmamıştır. Ama demek ki 2 çocukla bu işi yapmak zor oluyormuş, onu anladım. Sahibinden.comdaki ilanlarımı da bugün pasif yapıcam. Kargoya gidecek zaman bulamıycağımı gördüm.
Sen de doğum yapacaksın, umarım senin kolik bir bebeğin olmaz. İnan çok zor. Kolik bebeği olan anneler buradan bana hak vereceklerdir.
Lütfen suçlama yapmadan önce nedenlerini bir sor, sanki sana hiç cevap yazmamışım gibi beni zan altında bırakıyorsun.
Çok haklisin benim cocuklariminda yasları küçük iki cocukla çok zor oluyor birde hastaysa çok daha zor çok gecmis olsun arkadasim

Son düzenleme:
teşekkürler canım. Çocuğu olmayan anlayamıyor ne yazık ki. Arkadaş parasını iade istedi, ben de yapıcam. İlandaki kıyafetleri de belediyenin sosyal yardım derneğine vericem. Hiç değilse hayır duası alırım. Kiminin parası, kiminin duası demişler. Ama yaşadığım zor günler içinde bir de böyle itham edilmek beni üzdü sadece. Bir de süt veriyorum, Allah korusun.:2:

Back
X