- 19 Nisan 2007
- 1.602
- 31
- 363
Selamlar herkese,
Satış yapan tüm arkadaşlara hayırlı satışlar diliyorum. Birkaç yıldır herek gittigidiyor gerekse sahibinden.com üzerinden pekçok satış yaptım ve hala da yapıyorum. Hem giyim, hem ev eşyası pekçok ürün sattım. Öncelikle belirtmek isterim ki, kızıma giydirmeyeceğim derecede yıpranmış, lekeli vs hiçbir kıyafeti bugüne kadar satışa sunmadım, sunmam da. Karşımdaki kişiye duyduğum saygıdan ve de bana geri dönüşlerin olumlu olmasını istediğimden dolayı. Burada da ilk kez satışa bişeyle koyuyorum. Umarım beğendikleriniz olur.
Önce hamile kıyafetlerinden başlıyorum:
Cotton Bar 40 beden. Kumaşı satendir. Hiç giymedim. Fiyatı 30 tl.
Hamile bluzu 13 tl
Avent süt ve pompa saklama çantası 65 tl
0-3 ay kız bebek kıyafetleri.
Uzun kol çıtçıtlı bodyler. Hiçbiri giyilmedi. Hepsi 15 tl
3 adet Panço uzun kol body. 10 tl.
5 adet kısa kol body. Beyaz olanlar Mothercare ve sadece 1 kez giyildi. Hepsi 10 tl
Sevi bebe kadife tulum ve içinin body'si. Hiç giyilmedi. 25 tl.
3 parça set. 12 tl.
LCW tulum ve şapka. 1 kez giydirdim. 8 tl.
2 adet patikli alt ve 1 adet uzun kol t-shirt. 8 tl.
Şimdilik bu kadar. Kıyafetler küçüldükçe yine satışa çıkarabilirim. Keyifli alışverişler diliyorum.
Satış yapan tüm arkadaşlara hayırlı satışlar diliyorum. Birkaç yıldır herek gittigidiyor gerekse sahibinden.com üzerinden pekçok satış yaptım ve hala da yapıyorum. Hem giyim, hem ev eşyası pekçok ürün sattım. Öncelikle belirtmek isterim ki, kızıma giydirmeyeceğim derecede yıpranmış, lekeli vs hiçbir kıyafeti bugüne kadar satışa sunmadım, sunmam da. Karşımdaki kişiye duyduğum saygıdan ve de bana geri dönüşlerin olumlu olmasını istediğimden dolayı. Burada da ilk kez satışa bişeyle koyuyorum. Umarım beğendikleriniz olur.
Önce hamile kıyafetlerinden başlıyorum:
Cotton Bar 40 beden. Kumaşı satendir. Hiç giymedim. Fiyatı 30 tl.

Hamile bluzu 13 tl

Avent süt ve pompa saklama çantası 65 tl

0-3 ay kız bebek kıyafetleri.

Uzun kol çıtçıtlı bodyler. Hiçbiri giyilmedi. Hepsi 15 tl

3 adet Panço uzun kol body. 10 tl.

5 adet kısa kol body. Beyaz olanlar Mothercare ve sadece 1 kez giyildi. Hepsi 10 tl

Sevi bebe kadife tulum ve içinin body'si. Hiç giyilmedi. 25 tl.

3 parça set. 12 tl.

LCW tulum ve şapka. 1 kez giydirdim. 8 tl.

2 adet patikli alt ve 1 adet uzun kol t-shirt. 8 tl.

Şimdilik bu kadar. Kıyafetler küçüldükçe yine satışa çıkarabilirim. Keyifli alışverişler diliyorum.