• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
2024 haziran anneleri nasilsiniz? Hey gidi gunler buraya yazarken simdi bebelerimiz 1 yasina geldi bile cok duygusal hissediyorum Allah hepsine saglik sihhat versin tüm cocuklar sevgiyle anali babali büyüsünler insallah💕
Canısı bende öyleyim ya eminim bu topikteki herkes aynı duyguları paylaşıyor kuzenim geldi bayram için bir yıldır görüşmüyorduk bugün bana geçen yıl bu zamanlar karnindaydi şimdi kucağında yaaa çok tatlı dedi gerçekten öyle bekliyorduk doğdu doğacak diye ve bayramın hemen arkasina gelmişti oğlum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim dileyen isteyn herkese nasip etsin evlatlarımızı da hayirla sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yaşımiza çok az kaldı 21 Haziran 💙

Jouuu bende eşim oğlum ve ben kutlıcaz pasta yapcam flama balon falan aldım bej kahve tonları bir konsept olacak üçümüz de yine bu tonlarda giyincez boolll foto çekmeli olcak inşallah uyku saatimizi göre ayarlicam birde çok yakın bir arkadaşım var o fotoğraflarımizi çekçek maksat hatiramiz kalsin 🤎🤍
En güzelii vallahi sessiz sakinn miss gibii bense öyle etcektim duvarlara falan ama yetişmedii genede güzel oldu🥲 şimdide oğluma yapcazz haziran 13ünde

En güzelii vallahi sessiz sakinn miss gibii bense öyle etcektim duvarlara falan ama yetişmedii genede güzel oldu🥲 şimdide oğluma yapcazz haziran 13ünde
Kesinlikleeeee maşallah sen doğum günlerini Haziran da bitiriyorsun 😅 hayırli sağlıklı güzel yaşları olsun kuzularin iyi ki dogmuslar 🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kesinlikleeeee maşallah sen doğum günlerini Haziran da bitiriyorsun 😅 hayırli sağlıklı güzel yaşları olsun kuzularin iyi ki dogmuslar 🥰
Evett bitanemm nasıl denk geldiyse ikiside ikizler burcu ve asla evi sevmiyolar ama dışardada totoları durmuyo 😅

Back
X