bebe kıyafetlerin çok temiz görünüyor. kullanmadıkların da var sanırım içlerinde. ben doğum yapıcam kısmetse. bebe kıyafetini alırım dışardan diyordum ama koydukların dikkatimi çekti. birçoğuda kullanılmamış deidğin için talip olacağım. toplu alımda yapacağın bir indirim olurmu.
sizinle irtibata geçemiyorum bir türlü. sorun nedir anlayamadım
Çok haklisin benim cocuklariminda yasları küçük iki cocukla çok zor oluyor birde hastaysa çok daha zor çok gecmis olsun arkadasimöncelikle bana gerçekten haksızlık ettiğinizi belirtmek isterim. Dün siz kk dan mesaj alamadığınız ve ben de sahibinden üzerinden mesaj yazamadığım için size hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Kargonuzu bugün çıkartacağımı belirtmiştim.
şimdi size içinde bulunduğum durumu özetleyeyim belki o zaman anlarsınız:
5 yaşında bir kızım ve 2 aylık kolik bir bebeğim var. Evden her zaman çıkamıyorum bu yüzden. Ve ben gurbetteyim. bebeğimi bırakacak hiç kimsem yok ve gittiğim her yere onu da götürmek zorundayım. kolik olduğu için karın ağrıları yüzünden sürekli ağlıyor ve hayat benim için şu an çok zor geçiyor. Ama birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için de gelir elde etmem gerek. Dün hava da biraz rüzgarlıydı ve ben bu yüzden dışarıya çıkamadım. Hatta bu yüzden kızımı bile yuvaya götüremedim.
2 gündür peşimde koştuğunuzu ve cevap alamadığınızı yazmışsınız. Ama ben size dün hotmailden bilgilendirme maili atmıştım. Hatta onu bugün size tekrar gönderdim.
ayrıca yıllardır e-ticaret işi yapıyorum ve bugüne kadar olumsuz hiçbir geri dönüş olmamıştır. Ama demek ki 2 çocukla bu işi yapmak zor oluyormuş, onu anladım. Sahibinden.comdaki ilanlarımı da bugün pasif yapıcam. Kargoya gidecek zaman bulamıycağımı gördüm.
Sen de doğum yapacaksın, umarım senin kolik bir bebeğin olmaz. İnan çok zor. Kolik bebeği olan anneler buradan bana hak vereceklerdir.
Lütfen suçlama yapmadan önce nedenlerini bir sor, sanki sana hiç cevap yazmamışım gibi beni zan altında bırakıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?