hoşgeldinnnn anzer balımmm
sana ne olduuuu lokumummm
bnm istediğimse hep onun istediği gibi olsun hep oınun istediği olsun istio malsefff
Ben canavar gibiyim istediklerimi bir bir elde ediyorummm
Hoşbuldum canımmm
Başıma bi işler geldi tatlım ya..
Dün evli bi arkadaşım bana faceden asıldı sinirlerim zıpladı silemedim de korkudan gider millete beni kötüler diye.. Dedim bikaç güne face i dondururum geri açıncada zaman geçmiş olur silerim.. Benim ayrıldığım sevgilim bugün içine doğmuş gibi face şifremi denemiş bulmuş o adamın mesajlarını okumuş delirmiş.. Hala barışalım diye yalvarıyorda zaten.. Oda tanıyor adamı.. Şimdide ben ona göstericem bilmem ne diyor..
eyvah cnm yaaaa sen sakinleştirirsin erkek arkadsını ne insnlar var yaaaHoşbuldum canımmm
Başıma bi işler geldi tatlım ya..
Dün evli bi arkadaşım bana faceden asıldı sinirlerim zıpladı silemedim de korkudan gider millete beni kötüler diye.. Dedim bikaç güne face i dondururum geri açıncada zaman geçmiş olur silerim.. Benim ayrıldığım sevgilim bugün içine doğmuş gibi face şifremi denemiş bulmuş o adamın mesajlarını okumuş delirmiş.. Hala barışalım diye yalvarıyorda zaten.. Oda tanıyor adamı.. Şimdide ben ona göstericem bilmem ne diyor..
ben hep dil oldum hayatta ama bana hiç adil davranmadı ne hayatta ne de erkek arkadasımmmNe keser ol hep bana hep bana, ne rende gibi ol hep sana hep sana, olursan testere gibi ol bir sana bir bana
Ne güzel sevindim senin adına :)
eyvah cnm yaaaa sen sakinleştirirsin erkek arkadsını ne insnlar var yaaa
ben hep dil oldum hayatta ama bana hiç adil davranmadı ne hayatta ne de erkek arkadasımmm
Teşekkür ederim canım
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.
evil biri sanamı asıldı ne güzel memleket ya sende onun yazdıklarını aynan karısına yolla kocasının ne mal olduğnu öğrensin...
eski sevgilinide bırak halletsin dinsizin hakkından imansız gelir.
eyvah cnm yaaaa sen sakinleştirirsin erkek arkadsını ne insnlar var yaaa
napim gücüm kalmadı ki artık daha fazla dayanamıorummm pes ettim ben artıkkk
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.
Burdan konuları okudukça bende derdim başıma gelse o günahsız ve saf yerine koyulan kadına yazık kesin ona söylerim diye ama öyle yapamadım işte.. Çünkü o adam napar eder ikna eder karısını olan bana olabilir.. Birde kadın biraz farkında gibi kocasının ne mal olduğunun..
Aynen bende saçmalama sen karışma dedim zaten şimdi face i dondurdum.. En son bi söz aldım ama ne kadar uyar bilemem karşılaşma ihtimalleri yüksek bunların bi ortamda yakın zamanda.. Ya bi yandan adam haketti beter olsun diyorum diğer yandan herkes birbirine girecek üstelik o aileye ne olacak diyorum arada kaldım
güzelim benim elimden herşeyim alınmaya çalışıldı makamım mevkim hiç pes etmedim. Savaştım amazon gibiyim şimdi onlar benden korkuyo. Çünkü başım dimdik.
Eki Görüntüle 563916
Aynen bende saçmalama sen karışma dedim zaten şimdi face i dondurdum.. En son bi söz aldım ama ne kadar uyar bilemem karşılaşma ihtimalleri yüksek bunların bi ortamda yakın zamanda.. Ya bi yandan adam haketti beter olsun diyorum diğer yandan herkes birbirine girecek üstelik o aileye ne olacak diyorum arada kaldım
hakedene hakettiği cezayı kesmezsen veya kestirmezsen cesaretlenir daha büyük işlere kalkışır...
Valla eski sevgilimde öyle dedi sen buna ağzının payını vermezsen buluşmak bile ister yakında yüz bulup dedi.. Bende yediremiyorum aslında susmayı hep hakkımı savunan biri oldum şimdiye kadar ama şu var şimdi konu büyüyecek belkide boşanacaklar ben haklarına girmiş olurum diye korkuyorum kul hakkından çok korkarım çünkü..
Çok da üstüne gitme erkek arkadasının cnmmm yaaa ters teperr
beyzoşum ben sana biraz kendimden bahsedeyim o zamnnn bak şimdiii 2007 den 2011 yılına kadar çıktığım bir erkek arkadasım vardı 5 yıl çıktıkkk ilk aşkımdı amaaa evliikle bitmediiii çok sevdik biz birbirimizi ben asker yolu da bekledim günlerce burada şafak saydımmm ama olmadı o da bende günlerce yataktan çıkamadıkkk ve bizim armızda yaklaşık 16 saatlik bir mesfe vardıı. çok ağır geçirdim ben bu ayrılık döneminiiii . bundan ayrıldım 3 ay soraaaa şimdikiii erkek arkadasım çıktııı karşıma bir görmen lazım beyzoşum ben ne dersem onu yapıo git diom gidio gel diom gelio ayakkabılarıma varana kadar boyuooo öle yaptı böle yaptı beniiii ikna ettiiiii sevgili olmayaaaa ma ben ona eğer gideceksen bir gün hyatıma hiç girme beni alt üst etme dedim onaaaa bir darbeyi daha kaldıramam dedimmmm yaralıyım ben bnmle uğraşma dedimmmm ölsem seni bırakmam dedii sonuçççç psikolojim tkrar mahvolmuş durumda ben artk töbe ettimaşka bnm gönül defterimmm KAPANDI !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?