Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Vayy neler yaşamışsın yavrucum sen öyle
O 5 yıllıkla neden ayrıldınız peki.. Ve onu tamamen unutabildin mi 5 sene dile kolay..

çok güzelmişşş cnmmm üstüne dün gece 5 yıl çıktığım dediğim erkek arkadasımın haftaya sözü varmış bide onu öğrendim düşün artık halimiiii mahvettiler el birliği ile beniiii bana nie haber veriolarsa gerii .... lılar banane ben napimmm yoruldum yaa hyttan hiç bir beklentim kalmadı artık zatennn

Vayy neler yaşamışsın yavrucum sen öyle
O 5 yıllıkla neden ayrıldınız peki.. Ve onu tamamen unutabildin mi 5 sene dile kolay..

olmadı işteee bnm kapanmamı istedi bende evlendiken soraaaa kpanırım dedimm hazır hisstmiodum çünkü kendimi o da bnm ailem kapanmazsan gelip istemez dedi bende saygı duydummm onun içinde artık ypacak bişi yok allah mutlu etsinnn haftay kız isteeye gidiolarmışşş

Saçmalamış baya gerçekten.. Şöyle insanlara sinir oluyorum ya kendi düşüncelerini diretiyorlar karşıya..
Neyse eskiyi boşver cnm da bu şimdiki seni asla bırakmicam demiş ama şimdide böyle yapıyor.. İşte bu erkekler böyle deli divane pervane olurlar sonrada seninde onu sevdiğinden emin olunca şımarırlar.. Şekil A-1..

Ben bişe yapmadım doğru ama ilk defa böyle bişi başıma geldi ve hala olayın şokundayım sanırım..

Evet öyle malesef.. Gerçi ayrıldık ama elini çekemedi bi üstümden..

seni sseviosa ayrılma cnmmm mutlu olunnn

Aşk,etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın yada canını acıta acıta söküp atacaksın. Fakat her iki yolda da tek bir gerçek olacak. Canın çok ama çok acıyacak

birgün bakmışsın çok daha güzel bir ilşkin olmuş evlenmişsin çocukların olmuş...
değmez üzülmene kalbinin kırılmasına elbette dile kolay 5 yıl olmuş
yaradan, hiç kimseye taşımayacağı yük vermez. Üstelik seni öldürmeyen acı güçlendirir (by Nitche)

beni hayatta kimse onun kadar üzmediiii ne onsuz ne onunla oluooo

şu söz ne kadar doru demiii :26:

Aşk,etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın yada canını acıta acıta söküp atacaksın. Fakat her iki yolda da tek bir gerçek olacak. Canın çok ama çok acıyacak

Dinimiz kimseye zorla birşey yaptırmamışş.
Ailesinin iradesinden çıkamayan erkek nasıl olurda ailesini yönetir.

omuzlarımda öyle bir ağırlık var ki anlatamam sanaaaa taşıyamıorum artıkkk yoruldummm dediğimde ona beni verdiği cevap ben gidiorum işte artık kafana göre tkılırsınnnn bnm mesajıma karşılık bu mu olmalıydı cvp

Seviyor ama sözde canm.. Benim için hiçbişey yapmadı sözlenecektik iş bulamadı 1.5 senedir.. Bazı olaylar oldu başkalarını korudu beni koruyacağı yerde bide ayrı şehirlerdeyiz 6 ayda bir geldi.. Beni sallamadı yani açıkçası kırdı üzdü ağlattı bende ayrıldım kesin bi şekilde 1 ay kadar önce.. Geçen günde aradı ayrılamayız biz bitemez bilmem ne bende bütün taşları döktüm ortaya dedim sen böyle yaptın beni değil başkalarını önemsedin senin bana herşeyim demen bile yalanmışki sen beni en öne koyamadın dedim sadece haklısın diyebildi bana.. Şimdi bu olayda bu kadar atar yapmasıda aslında kendini temize çekmek bir nevi.. Beni bu olayda koruyarak gözüme girmeye çalışıyor..

Son düzenleme:
Dinimiz kimseye zorla birşey yaptırmamışş.
Ailesinin iradesinden çıkamayan erkek nasıl olurda ailesini yönetir.

saygı duydum onaaa ama beni görüp beğendiğinde ben açıktımmmm , mkyajımı da ojemide sürüyordummm .

Evet çok güzel birde şöyle bişey vardı:Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak..

senin değerini bilmeyen biri için neden üzülüyosun yahuuu
vur dibine boşver gitsinnnn.

heh iştee aynı bnm erkek rkadasım gibi sennkide bkalarınan bişi duyuyoyaaaa hemen inanıo aptallll kaç yaşında adamsın manyak sen beni tanımıon muuu başkalarının lafına inanıon en yakın arkadaısm gitmiş buna juliadan hiç bişi olmaz ondan ev kadını falan olmaz o yıllardır çalışıo yeemek yapmayı bilmez temizlik yapmayı bilmez, pazr günleride öğlene kadar uyuyooo sorada kşama kadar gezio demişşş çıldırıodum sinirden aynı gün hayatımdannnn çıkardımmm bir daha sokmamak üzere o kızı bnmkinin normal şartlarda ağzının payını vermesi gerekti demiiii amaaa mkafası karışmışşşş anlaşılıo

hangisi yapmış bunu canm şimdiki erkek arkadaşın mı?
e buna inanan zaten gerçekten sevmemiş demektir.. ayrıca olabilir hiçbi iş yapamıyoda olabilirsin bu bi sebep mi şimdi allah aşkına.. bahanelere bak çocuk gibi..

saygı duydum onaaa ama beni görüp beğendiğinde ben açıktımmmm , mkyajımı da ojemide sürüyordummm .

bu tippler böyledir. bunlara piknik tip denir.

seni sen olduğun için seven birini bul şekerim. günün birinde istersen kapanırsın istersen açılırsın ama kendin için.

senin değerini bilmeyen biri için neden üzülüyosun yahuuu
vur dibine boşver gitsinnnn.

aynen cnm kahraman tazeoğlunun bir sözü var kıyısızlar adlı kitabındaaa çok hoşuma gitmiştiii . ' Mutluluk acıdan önce yaşanmışsa , tadında bir eksiklik var demektir. Allah bizi kolay elde edilen mutluluklardan korusun '.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…