kaç saattir bişe demiyorum zaten canım yoksa ters teper bilirim bide aslan burcu hiç gelemez böyle şeylere..
beyzoşum ben sana biraz kendimden bahsedeyim o zamnnn bak şimdiii 2007 den 2011 yılına kadar çıktığım bir erkek arkadasım vardı 5 yıl çıktıkkk ilk aşkımdı amaaa evliikle bitmediiii çok sevdik biz birbirimizi ben asker yolu da bekledim günlerce burada şafak saydımmm ama olmadı o da bende günlerce yataktan çıkamadıkkk hastalandık 2mizdeve bizim armızda yaklaşık 16 saatlik bir mesfe vardıı. çok ağır geçirdim ben bu ayrılık döneminiiii . bundan ayrıldım 3 ay soraaaa şimdikiii erkek arkadasım çıktııı karşıma bir görmen lazım beyzoşum ben ne dersem onu yapıo git diom gidio gel diom gelio ayakkabılarıma varana kadar boyuooo öle yaptı böle yaptı beniiii ikna ettiiiii sevgili olmayaaaa ma ben ona eğer gideceksen bir gün hyatıma hiç girme beni alt üst etme dedim onaaaa bir darbeyi daha kaldıramam dedimmmm yaralıyım ben bnmle uğraşma dedimmmm ölsem seni bırakmam dedii sonuçççç psikolojim tkrar mahvolmuş durumda ben artk töbe ettimaşka bnm gönül defterimmm KAPANDI !!!!
benbunu ezberlemiştim sana da yazayım dedim ;
Eğer sen, can konağını arıyorsan, bil ki sen cansın.
Eğer bir lokma ekmek peşinde koşuyorsan, sen bir ekmeksin.
Bu gizli, bu nükteli sözün manasına akıl erdirirsen, anlarsın ki
Aradığın ancak sensin, sen.
Madendeki inciyi aradıkça madensin.
Ekmek lokmasına heves ettikçe ekmeksin.
Şu kapalı sözü anlarsan, anlarsın her şeyi;
Neyi arıyorsun, sen osun.
Senin canın içinde bir can var, o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara!
A yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara.
MEVLANA
Vayy neler yaşamışsın yavrucum sen öyle
O 5 yıllıkla neden ayrıldınız peki.. Ve onu tamamen unutabildin mi 5 sene dile kolay..
sen bişi yapmadın ki cnmmm yaaa
taam bir lider :26::26:
olmadı işteee bnm kapanmamı istedi bende evlendiken soraaaa kpanırım dedimm hazır hisstmiodum çünkü kendimi o da bnm ailem kapanmazsan gelip istemez dedi bende saygı duydummm onun içinde artık ypacak bişi yok allah mutlu etsinnn haftay kız isteeye gidiolarmışşş
Ben bişe yapmadım doğru ama ilk defa böyle bişi başıma geldi ve hala olayın şokundayım sanırım..
Evet öyle malesef..Gerçi ayrıldık ama elini çekemedi bi üstümden..
çok güzelmişşş cnmmmüstüne dün gece 5 yıl çıktığım dediğim erkek arkadasımın haftaya sözü varmış bide onu öğrendim düşün artık halimiiii mahvettiler el birliği ile beniiii bana nie haber veriolarsa gerii .... lılar banane ben napimmm yoruldum yaa hyttan hiç bir beklentim kalmadı artık zatennn
Saçmalamış baya gerçekten.. Şöyle insanlara sinir oluyorum ya kendi düşüncelerini diretiyorlar karşıya..
Neyse eskiyi boşver cnm da bu şimdiki seni asla bırakmicam demiş ama şimdide böyle yapıyor.. İşte bu erkekler böyle deli divane pervane olurlar sonrada seninde onu sevdiğinden emin olunca şımarırlar.. Şekil A-1..
olmadı işteee bnm kapanmamı istedi bende evlendiken soraaaa kpanırım dedimm hazır hisstmiodum çünkü kendimi o da bnm ailem kapanmazsan gelip istemez dedi bende saygı duydummm onun içinde artık ypacak bişi yok allah mutlu etsinnn haftay kız isteeye gidiolarmışşş
birgün bakmışsın çok daha güzel bir ilşkin olmuş evlenmişsin çocukların olmuş...
değmez üzülmene kalbinin kırılmasına elbette dile kolay 5 yıl olmuş
yaradan, hiç kimseye taşımayacağı yük vermez. Üstelik seni öldürmeyen acı güçlendirir (by Nitche)
seni sseviosa ayrılma cnmmm mutlu olunnn
Aşk,etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın yada canını acıta acıta söküp atacaksın. Fakat her iki yolda da tek bir gerçek olacak. Canın çok ama çok acıyacak
Dinimiz kimseye zorla birşey yaptırmamışş.
Ailesinin iradesinden çıkamayan erkek nasıl olurda ailesini yönetir.
beni hayatta kimse onun kadar üzmediiii ne onsuz ne onunla oluooo
şu söz ne kadar doru demiii :26:
Aşk,etinden topuğuna kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın yada canını acıta acıta söküp atacaksın. Fakat her iki yolda da tek bir gerçek olacak. Canın çok ama çok acıyacak
omuzlarımda öyle bir ağırlık var ki anlatamam sanaaaa taşıyamıorum artıkkk yoruldummm dediğimde ona beni verdiği cevap ben gidiorum işte artık kafana göre tkılırsınnnn bnm mesajıma karşılık bu mu olmalıydı cvp
Seviyor ama sözde canm.. Benim için hiçbişey yapmadı sözlenecektik iş bulamadı 1.5 senedir.. Bazı olaylar oldu başkalarını korudu beni koruyacağı yerde bide ayrı şehirlerdeyiz 6 ayda bir geldi.. Beni sallamadı yani açıkçacı kırdı üzdü ağlattı bende ayrıldım kesin bi şekilde 1 ay kadar önce.. Geçen günde aradı ayrılamayız biz bitemez bilmem ne bende bütün taşları döktüm ortaya dedim sen böyle yaptın beni değil başkalarını önemsedin senin bana herşeyim demen bile yalanmışki sen beni en öne koyamadın dedim sadece haklısın diyebildi bana.. Şimdi bu olayda bu kadar atar yapmasıda aslında kendini temize çekmek bir nevi.. Beni bu olayda koruyarak gözüme girmeye çalışıyor..
senin değerini bilmeyen biri için neden üzülüyosun yahuuu
vur dibine boşver gitsinnnn.
heh iştee aynı bnm erkek rkadasım gibi sennkide bkalarınan bişi duyuyoyaaaa hemen inanıo aptallll kaç yaşında adamsın manyak sen beni tanımıon muuu başkalarının lafına inanıonen yakın arkadaısm gitmiş buna juliadan hiç bişi olmaz ondan ev kadını falan olmaz o yıllardır çalışıo yeemek yapmayı bilmez temizlik yapmayı bilmez, pazr günleride öğlene kadar uyuyooo sorada kşama kadar gezio demişşş çıldırıodum sinirden aynı gün hayatımdannnn çıkardımmm bir daha sokmamak üzere o kızı bnmkinin normal şartlarda ağzının payını vermesi gerekti demiiii amaaa mkafası karışmışşşş anlaşılıo
saygı duydum onaaa ama beni görüp beğendiğinde ben açıktımmmm , mkyajımı da ojemide sürüyordummm .
senin değerini bilmeyen biri için neden üzülüyosun yahuuu
vur dibine boşver gitsinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?