heh iştee aynı bnm erkek rkadasım gibi sennkide bkalarınan bişi duyuyoyaaaa hemen inanıo aptallll kaç yaşında adamsın manyak sen beni tanımıon muuu başkalarının lafına inanıonen yakın arkadaısm gitmiş buna juliadan hiç bişi olmaz ondan ev kadını falan olmaz o yıllardır çalışıo yeemek yapmayı bilmez temizlik yapmayı bilmez, pazr günleride öğlene kadar uyuyooo sorada kşama kadar gezio demişşş çıldırıodum sinirden aynı gün hayatımdannnn çıkardımmm bir daha sokmamak üzere o kızı bnmkinin normal şartlarda ağzının payını vermesi gerekti demiiii amaaa mkafası karışmışşşş anlaşılıo
aynen cnm kahraman tazeoğlunun bir sözü var kıyısızlar adlı kitabındaaa çok hoşuma gitmiştiii . ' Mutluluk acıdan önce yaşanmışsa , tadında bir eksiklik var demektir. Allah bizi kolay elde edilen mutluluklardan korusun '.
hangisi yapmış bunu canm şimdiki erkek arkadaşın mı?
e buna inanan zaten gerçekten sevmemiş demektir.. ayrıca olabilir hiçbi iş yapamıyoda olabilirsin bu bi sebep mi şimdi allah aşkına.. bahanelere bak çocuk gibi..
aman şk mı benden uzak olsun töbeeee istemem artık kimeyi ben kalbimin kocaman bir kilitle kilitleyip anahtarınıda okyanusa attımmm
Eki Görüntüle 563923
Ben duymamıştım bu sözü çok hoşuma gitti.
Ne kadar doğru demiş.. Sezen aksunun şarkısından bi söz geldi aklıma:
Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem
Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir..
evet şimdiki erkek arkadasım cnmmm
Her Kalbin Anahtarı Farklıdır, Ne Kadar Zorlarsan Zorla, Yanlış Anahtar Doğru Kalbi Açamaz..!
Korkma günün birinde beyaz tüplü bir dalgıç o anahtarı bulur gelir açar senin güzel kalbini
Aynen öyle..
Zaten evleneceğimiz kişiyle öleceğimiz gün belliymiş değiştirilemezmiş.. Demekki o hayırlı kişi daha girmedi hayatımıza :)
madem benden uzak dur diorummmmm armut gibi önüme düşüp duruo yaaa arabasını park etcek başka yer kalmmış gibi gelip bnm dükknın önüne çekio yaaaaaa bile bile yakıo canımıııı eridiğimiii , yandığımı görüooo belkide mutlu oluo bundannn
Sende ona göre davran canım dik dur onu önemsemiyomuş gibi yap.. Canın yansada umrunda değilmiş gibi yap..
keşke yapabilsem amaaa o kadar iyi niyetliyim kiii karşımda üzülmesine dayanamıorum kiii
keşke yapabilsem amaaa o kadar iyi niyetliyim kiii karşımda üzülmesine dayanamıorum kiii
kızım ne kadar safoşsun yahu anzer ne güzel soyluyo ıste sende ona acı cektır delı olsun kudursun yerınde duramasın
ya kızlar çok acil kafamın karışıklığını giderecek birisine ihtiyacım var . sizce nikahta elimde buket olmalı mı :S yoksa düğünde mi olsun. düğün ve nikah aynı zaman da olmıcak çok kararsız kaldım
Anlıyorum seni ama böyle içindekini hemen belli edersen olmaz sen üzülürsün.. Onlar üzülmesin diye kendin mi üzüleceksin yani?
Bence bi an önce kendine gel canım.. Özleminden aşkından ölsende dik dur gerekirse git lavaboda ağla kendine gel yüzünü yıka ama insanların içine mutlu dön ne güçlü kız desinler.. :)
ya kızlar çok acil kafamın karışıklığını giderecek birisine ihtiyacım var . sizce nikahta elimde buket olmalı mı :S yoksa düğünde mi olsun. düğün ve nikah aynı zaman da olmıcak çok kararsız kaldım
becereme ki ben napcam adamaaa ne yapsam delii olur meselaaa
başını yakmaaa benceeee bak aşktan yana yüzüüü gülmeyen insanların içine düştün cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?