Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu tippler böyledir. bunlara piknik tip denir.

seni sen olduğun için seven birini bul şekerim. günün birinde istersen kapanırsın istersen açılırsın ama kendin için.

aman şk mı benden uzak olsun töbeeee istemem artık kimeyi ben kalbimin kocaman bir kilitle kilitleyip anahtarınıda okyanusa attımmm

ooo ben gerçekten hiçbir sey bilmiyodum. sonra sonra mecbur kalınca öyle güzel öğreniyosun ki.

Ben duymamıştım bu sözü çok hoşuma gitti.
Ne kadar doğru demiş.. Sezen aksunun şarkısından bi söz geldi aklıma:
Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem
Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir..

evet şimdiki erkek arkadasım cnmmm

Her Kalbin Anahtarı Farklıdır, Ne Kadar Zorlarsan Zorla, Yanlış Anahtar Doğru Kalbi Açamaz..!

bayılıorum bu şarkıyaaaaaa

[video=youtube;OImjSU6gnLY]http://www.youtube.com/watch?v=OImjSU6gnLY[/video]

evet şimdiki erkek arkadasım cnmmm

Her Kalbin Anahtarı Farklıdır, Ne Kadar Zorlarsan Zorla, Yanlış Anahtar Doğru Kalbi Açamaz..!

Aynen öyle..
Zaten evleneceğimiz kişiyle öleceğimiz gün belliymiş değiştirilemezmiş.. Demekki o hayırlı kişi daha girmedi hayatımıza :)

Aynen öyle..
Zaten evleneceğimiz kişiyle öleceğimiz gün belliymiş değiştirilemezmiş.. Demekki o hayırlı kişi daha girmedi hayatımıza :)

madem benden uzak dur diorummmmm armut gibi önüme düşüp duruo yaaa arabasını park etcek başka yer kalmmış gibi gelip bnm dükknın önüne çekio yaaaaaa bile bile yakıo canımıııı eridiğimiii , yandığımı görüooo belkide mutlu oluo bundannn

Sende ona göre davran canım dik dur onu önemsemiyomuş gibi yap.. Canın yansada umrunda değilmiş gibi yap..

keşke yapabilsem amaaa o kadar iyi niyetliyim kiii karşımda üzülmesine dayanamıorum kiii

Anlıyorum seni ama böyle içindekini hemen belli edersen olmaz sen üzülürsün.. Onlar üzülmesin diye kendin mi üzüleceksin yani?
Bence bi an önce kendine gel canım.. Özleminden aşkından ölsende dik dur gerekirse git lavaboda ağla kendine gel yüzünü yıka ama insanların içine mutlu dön ne güçlü kız desinler.. :)

ya kızlar çok acil kafamın karışıklığını giderecek birisine ihtiyacım var . sizce nikahta elimde buket olmalı mı :S yoksa düğünde mi olsun. düğün ve nikah aynı zaman da olmıcak çok kararsız kaldım

başını yakmaaa benceeee bak aşktan yana yüzüüü gülmeyen insanların içine düştün cnmm

umarım ypabilirimmm cnmm

kesinlikle olsun ama gelinliğine uygun birşey olsun beyaz gül gelinliğe yakışır mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…