tamam anladım benim aklımda öyle kalmış evet geçen sene batmandaydım bu sene kızımın tayin istanbula çıktı şimdi burdayım
ah cemrem ah aşktan yana hiç birimizin şansı yok sanırımmm
hahah genel hatları pek unutmam ama detayını çok hatrlamamhangi il desen bilemem meselaa :) ama sanki sevgi aplamızın kızı öğretmendi gibi hatrlıyorum, belki de atıyorumdur
Allah sahibine bağışlasın
ah cemrem ah aşktan yana hiç birimizin şansı yok sanırımmm
cemrecik bişey disem olurmu ben titiz erkekleride hiç sevmem çekilmezler ya
ayy ne güzeeel çok sevindimm
sende durum nedir julicim?
benimki bi de varya titizlikten ölecek, gece 2ye 3e kadar temizlik yapıyoruz sürekli canım cıkıo
kendisinden çoook iyi ev hanımı olurmuş yanlış doğmuş
kaynanam bile bunu dio
yok vallaaaa
askerden geldikten soraaa erkek arkadaşımdan ayrıldım cemrecim şimdi yeni biri var hayatımdaaa ama onunlada çok mutlu olduğum sölenemezz
sen şnslısınnn seni çok seven bir kocan var kızımm
aaaaa neler neler olmuşşşş
peki yenisi kim, nereden, umarım o da uzaklardan değildir
yok cnm buradaaa ama mutlu değilim bak şimdi bi mesaj atmış bütün moralim bozuldu
öyle diyo ama erkek kısmı belli olmaz ben yokken cevizler kırmasın
sonra kariyer yapalım derken boynuzlarımız çıkmasın
ben eşimi çok seviyorum ama bazen çok kaba oluyor
beni çok zorluyor nefes alamama dahi izin vermeyecek diye korkuyorum
kendisinden uzaklaştryr beni
bozma moralini juli, heleki nişanlı evli vs olmadıgın bir erkek için asla bozma
yılbaşı için rezervasyon yaptırdıkkk cemrecikkk o kadar hevesleee alışverişimi yaptım kii kıyafetlerime varana kadar aldımmm ... para muhabbeti oldu aramızdaaaa bende kızdım bi mesaj attım onaaa bana yazmış kiiii yılbaşı gibi özel bir geceyi seninle geçirmek istemem hataymış buyır bakalımmmm o kadr üzüo ki benii 1 ocağa kadar teli kapalı olcakmışş
ayy ne güzeeel çok sevindimm
sende durum nedir julicim?
benimki bi de varya titizlikten ölecek, gece 2ye 3e kadar temizlik yapıyoruz sürekli canım cıkıo
kendisinden çoook iyi ev hanımı olurmuş yanlış doğmuş
kaynanam bile bunu dio
yılbaşı için rezervasyon yaptırdıkkk cemrecikkk o kadar hevesleee alışverişimi yaptım kii kıyafetlerime varana kadar aldımmm ... para muhabbeti oldu aramızdaaaa bende kızdım bi mesaj attım onaaa bana yazmış kiiii yılbaşı gibi özel bir geceyi seninle geçirmek istemem hataymış buyır bakalımmmm o kadr üzüo ki benii 1 ocağa kadar teli kapalı olcakmışş
yaa Jüliaa nelerr diyorsun şaka yapmış olmasın belki son dk sürpriz yapacaktır yaa deli mi bu adam Allah aşkına iki gün önce gaziyorsunuz yüzüğünü alıyor falan şimdi ne yapıyor salak adam kendisi kaybeder sende arama hiç ama bence numara yapıyor da olabilir yaa offf :26:
o saate kadar temizlikte neyin nesi ayoll yuh yaniii
gercekten hiç çekilmiyor abla, hem de hiç
mesela gece yarısı çamaşırları toplayıp ütüler
bi yandan da başımda söylenir cemre niye yapmadın bunu diye
bırak diyorum gel yat
sabah yaparım ben gece gece gömlek mi lazım?
yok muntazam olsun diyo
gece gece yapıyo ve saatlerce söylenio
ay canım ne demek teli kapalı olacakmış....
hiç çekemem, bilirsin biraz da atarlı giderli bi yapım var. 15 yaşında ergen misin? der konuşmayı bitirirdim.
bi sorun varsa bu konuşarak çözülür, böyle trip yaparak kırıcı olarak değil
ne demek yani hataymış ayy çok kızdım, sevgilisiyle gecirmek ister tabisi de insan, özel günlerde mutlu anlarda bile beraber olmayacaksanız ne anlamı kaldı bu işin
para mevzusu biraz sıkıntı, neyseki bizde öyle bir dert yok evli oldugumuz için, ve ben çalışmadığım için. doğal olarak eşimin ellerinden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?