Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

İşten anlayan,herşeye karışan erkekte zordurBenimki de anlar yapar ama şu ,bu demez çıldırırım vallahi

cebinde akrep var heralde beyefendinin
yani insanın parası olmayablr asla sorun edilecek şey değil arada aşk sevgi saygı olduktan sonra...
ama varken böyle yapan bi insan bence gercekten çok ayıp ediyor, bu gercekten çok büyük bi sorun bence
seni dolduruyor gibi olmak istemem canım yazdıklarımı yanlış anlama lütfen
ama ben pek sıcak bakmadım bu ilişkiye, bu durum çok can sıkıcı

sinirden başım dönüyor yemin ederimmm

canım yapma yaa vallahi billahi değmez böyle bir adama.

canımm zaten kendisi teklif etmiş bir yere gitmeyi sen istememişsin ki sonuçta onun yanında olduktan sonra nerede olduğunuzun ne önemi var ki yani tabii ki iki kşi ödenebilir zor durumdaysa. Onun bahanesi bu yanii aman aptal şey salla gitsin yaa..

sen restaurant işletiyosun galiba nedemek 5 çeşit yahuuu

bende değilim o cemre arkadaşımız.

mesela söylemesi ayıp gecen gün yayla çorbası pilav et sote ve pattes kızartma vardı
dioki ''cemre yemek yok mu ya ne yicez'' boşan da semerini ye dedim

yuhh yaa ne diyeyim ki aynen dediğin gibi. Canım bir de çalışıyor musun sen o zaman hiçten düşünemiyorum yazı acır insan biraz yaa yeemk falan ne olsa yenir yanii temizlik falan nedir ya bu takıntı buda can yanii dimi off..

bozukum ben nevrestem yaaaaaaa

yok cnm hesap değil ortak paramız var her ay ikimizde belli miktar para koyarız ortayaaaa gezip tozmak için ikimizde pek severizde gezmeyi o parayı harcıozzz

pehhhh

kızım siz ilişki değil anonim şirket kurmuşsunuz. fazla para harcayınca da kızıyor

ya birde her buluşmamızda para harcamak zorunda değiliz kiii öle bir laf sölüo ki sanki cebindeki bütün parayı ben yemişim gibi yemn ederim tansiyonum yükseldiiii 17 olmuş büyük tansiyonum

İşten anlayan,herşeye karışan erkekte zordurBenimki de anlar yapar ama şu ,bu demez çıldırırım vallahi

yiğidi öldr hakkını yeme demişler ya benimki benden iyi iş yapar vallahi
hani yapıyorda zaten ama işte bana sürekli laf etmesi hayattan bezdiriyor

espri yapmıştır bence
çorbası eti pilavı daha ne olsun
kaç kilo allahseversen

yok canım normal hali bu
kaynanam çok yemek yapar ve çok da güzel yapar
çorba pilav et yemegi
sebze yemeği
tatlılar salatalar mercimek köfteleri börekler vs, donatır masayı, öyle olmayınca yemiyo malesef
mutsuz oluyo

82 kg

yiğidi öldr hakkını yeme demişler ya benimki benden iyi iş yapar vallahi
hani yapıyorda zaten ama işte bana sürekli laf etmesi hayattan bezdiriyor

İşte onu diyorum laf etmesi çıldırtır
Benimki de çok sever yemeği yatana kadar ister birşeylerHep şimdi ne yiyeceğiz modunda

yok calışmıyorum, okuyorum
malesef bu daha kötü, sınavı projesi ödevi tekrarı, eve gelince de vakit ayrmak gerek
çalışsam en azından mesai saati dışında rahat olurum

pehhhh

kızım siz ilişki değil anonim şirket kurmuşsunuz. fazla para harcayınca da kızıyor

bence de ilişki değil bu juli, yani düşünsene bu adamla nasıl bi gelecegin olabilir ki, evlenince evde yediğin lokmayı mı sayacak? juli cok yeme cebimdeki btn para senin yediklerine gidiyor falan der

ya birde her buluşmamızda para harcamak zorunda değiliz kiii öle bir laf sölüo ki sanki cebindeki bütün parayı ben yemişim gibi yemn ederim tansiyonum yükseldiiii 17 olmuş büyük tansiyonum

bence de canım para harcamak zorunlu diilki
yani biz allaha şükür maddi açıdan bi derdimiz olmamasına ragmen çıkarız sosyal tesiste birer çay 3*1=3 bir paket cekirdek 1 tl, sahilde yürüyoruz, harcadıgımız sadece 4 tl, yani maddiyat bu kadar önemli olmamalı canım
o da bunu anlamalı
önemli olan birlkte vakt gecrmek

hiç acele etmiorum zatencnm asla gitmicem yılbaşındadaa onunlaa

İyi düşün canım evlilik çok farklı ,bir ilişkide ufakta olsa bir sorun varsa arkana bakma kaçSonra evlenince o sorun devam ediyor hatta büyüyorKonu ne tam bilmiyorum son yorumlara göre konuşuyorum hatalıysam kusura bakma

Son düzenleme:

yaşı ufak değil cemrecimmmm 32 yaşındaki adama ben mi anlatcam bunlarııı

82 kg ise yedikleri nereye gidiyo kusura bakma

İşte onu diyorum laf etmesi çıldırtır
Benimki de çok sever yemeği yatana kadar ister birşeylerHep şimdi ne yiyeceğiz modunda

bnmkisi de, neyse diyorum derdimiz bu olsun
deliriyorum bazen cıldırıyorum
ama eve ilgisiz olmasından, içkici kumarcı bi adam olmasından, bana ilgisiz olmasından, 1000 kat iyidir, yani veya bi sağlık sorunumuz yok allaha sükür
derdimiz bu olsun diye kendimi avutuyorum ne yapayım.

yok be ikizimmmm ne hataysıııı beni yılbaşı eğlencesine davet ediooo , parmağımdaki yüzüğü alıo soraaa hata etmişim dio yaaaa yemn ederim 17 ye çıkmış tansiyonum sinirden bide 1 ocağa kadar açmayacakmış telini

Çok şükür canım aynen öyle allah bozmasın

ayy canım ama bak umrunda mı onun sanki umrunda olsa bunu yapmaz senin de umrunda olmasın seni önemsemeyeni sen hiç önemseme daha yaşın küçük dur bakalm aman yanii evlensen falan neler yapar o zaman bu.

evet işte sürekli birşey söyleyince haliyle insan sıkılır yanii. Kaynanan da alıştırmış biraz demek ki öyle de gidiyor ama kendisine zarar o kadar yemek akşamları hem de.

kendi paramı harcamama bile kızıo

Yok arttık ama ya ona neymiş senin parandan daha kocan değilken bile aman yok yok koca olmaz bundan evlenince senin parana da el koyar bu yaa şimdiden böylşe küçük hesaplar yapan insan nişanında düğün alışverişinde, düğünde neler yapmaz yaa off hiç çekilmez ömür boyu mutsuz olmak var tabii bilemiyorum senin anlattıklarından çıkarım yaparım eğer böyleyse yok çekilmez yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…