benden çoğunu o yapıo tabiki, yapamam ki imkanı yok yani, yorgun geliyorum zaten
birlikte başlıyoruz işin %70ini o yapıyo ama genelde
yemekte falan da yardım eder ona lafım yok ama keske bu kadar abartmasa da her seyi ben yapsam, hiç gıkım cıkmaz valla
:44::26: Yok artık
bozukum ben nevrestem yaaaaaaa
yok cnm hesap değil ortak paramız var her ay ikimizde belli miktar para koyarız ortayaaaa gezip tozmak için ikimizde pek severizde gezmeyi o parayı harcıozzz
burda yanlız yaşıooo tmm masrafı çok ama aslaa gittiğimiz yerlerdeee masrafı sadece ona yıkmam bende çalışıorum sonuçtaaa ve bizim ayrı gayrımız yok ki kim de varsa o harcar yemn edeirm şu lafından başım döndü zor bakıorum ekranaaaa şuan
sinirden başım dönüyor yemin ederimmm
burda yanlız yaşıooo tmm masrafı çok ama aslaa gittiğimiz yerlerdeee masrafı sadece ona yıkmam bende çalışıorum sonuçtaaa ve bizim ayrı gayrımız yok ki kim de varsa o harcar yemn edeirm şu lafından başım döndü zor bakıorum ekranaaaa şuan
sen restaurant işletiyosun galiba nedemek 5 çeşit yahuuu
mesela söylemesi ayıp gecen gün yayla çorbası pilav et sote ve pattes kızartma vardı
dioki ''cemre yemek yok mu ya ne yicez'' boşan da semerini ye dedim
benden çoğunu o yapıo tabiki, yapamam ki imkanı yok yani, yorgun geliyorum zaten
birlikte başlıyoruz işin %70ini o yapıyo ama genelde
yemekte falan da yardım eder ona lafım yok ama keske bu kadar abartmasa da her seyi ben yapsam, hiç gıkım cıkmaz valla
bozukum ben nevrestem yaaaaaaa
yok cnm hesap değil ortak paramız var her ay ikimizde belli miktar para koyarız ortayaaaa gezip tozmak için ikimizde pek severizde gezmeyi o parayı harcıozzz
cebinde akrep var heralde beyefendinin
yani insanın parası olmayablr asla sorun edilecek şey değil arada aşk sevgi saygı olduktan sonra...
ama varken böyle yapan bi insan bence gercekten çok ayıp ediyor, bu gercekten çok büyük bi sorun bence
seni dolduruyor gibi olmak istemem canım yazdıklarımı yanlış anlama lütfen
ama ben pek sıcak bakmadım bu ilişkiye, bu durum çok can sıkıcı
İşten anlayan,herşeye karışan erkekte zordurBenimki de anlar yapar ama şu ,bu demez çıldırırım vallahi
espri yapmıştır bence
çorbası eti pilavı daha ne olsun
kaç kilo allahseversen
pehhhh
kızım siz ilişki değil anonim şirket kurmuşsunuz. fazla para harcayınca da kızıyor
yiğidi öldr hakkını yeme demişler ya benimki benden iyi iş yapar vallahi
hani yapıyorda zaten ama işte bana sürekli laf etmesi hayattan bezdiriyor
kendi paramı harcamama bile kızıo
Canım evlilik konusunda acele etmeDaha küçüksün ölç biç tart iyice sonra karar ver. .O kişiyle hayatı paylaşacaksın
yuhh yaa ne diyeyim ki aynen dediğin gibi. Canım bir de çalışıyor musun sen o zaman hiçten düşünemiyorum yazı acır insan biraz yaa yeemk falan ne olsa yenir yanii temizlik falan nedir ya bu takıntı buda can yanii dimi off..
pehhhh
kızım siz ilişki değil anonim şirket kurmuşsunuz. fazla para harcayınca da kızıyor
ya birde her buluşmamızda para harcamak zorunda değiliz kiii öle bir laf sölüo ki sanki cebindeki bütün parayı ben yemişim gibi yemn ederim tansiyonum yükseldiiii 17 olmuş büyük tansiyonum
hiç acele etmiorum zatencnm asla gitmicem yılbaşındadaa onunlaa
yok calışmıyorum, okuyorum
malesef bu daha kötü, sınavı projesi ödevi tekrarı, eve gelince de vakit ayrmak gerek
çalışsam en azından mesai saati dışında rahat olurum
bence de ilişki değil bu juli, yani düşünsene bu adamla nasıl bi gelecegin olabilir ki, evlenince evde yediğin lokmayı mı sayacak? juli cok yeme cebimdeki btn para senin yediklerine gidiyor falan der
bence de canım para harcamak zorunlu diilki
yani biz allaha şükür maddi açıdan bi derdimiz olmamasına ragmen çıkarız sosyal tesiste birer çay 3*1=3 bir paket cekirdek 1 tl, sahilde yürüyoruz, harcadıgımız sadece 4 tl, yani maddiyat bu kadar önemli olmamalı canım
o da bunu anlamalı
önemli olan birlkte vakt gecrmek
yok canım normal hali bu
kaynanam çok yemek yapar ve çok da güzel yapar
çorba pilav et yemegi
sebze yemeği
tatlılar salatalar mercimek köfteleri börekler vs, donatır masayı, öyle olmayınca yemiyo malesef
mutsuz oluyo
82 kg
İşte onu diyorum laf etmesi çıldırtır
Benimki de çok sever yemeği yatana kadar ister birşeylerHep şimdi ne yiyeceğiz modunda
İyi düşün canım evlilik çok farklı ,bir ilişkide ufakta olsa bir sorun varsa arkana bakma kaçSonra evlenince o sorun devam ediyor hatta büyüyor Konu ne tam bilmiyorum son yorumlara göre konuşuyorum hatalıysam kusura bakma
bnmkisi de, neyse diyorum derdimiz bu olsun
deliriyorum bazen cıldırıyorum
ama eve ilgisiz olmasından, içkici kumarcı bi adam olmasından, bana ilgisiz olmasından, 1000 kat iyidir, yani veya bi sağlık sorunumuz yok allaha sükür
derdimiz bu olsun diye kendimi avutuyorum ne yapayım.
ya birde her buluşmamızda para harcamak zorunda değiliz kiii öle bir laf sölüo ki sanki cebindeki bütün parayı ben yemişim gibi yemn ederim tansiyonum yükseldiiii 17 olmuş büyük tansiyonum
yok canım normal hali bu
kaynanam çok yemek yapar ve çok da güzel yapar
çorba pilav et yemegi
sebze yemeği
tatlılar salatalar mercimek köfteleri börekler vs, donatır masayı, öyle olmayınca yemiyo malesef
mutsuz oluyo
82 kg
kendi paramı harcamama bile kızıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?