- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
eşime göre her gün ev silinip süpürülmeli toz alınmalı
mutfak tezgahı falan ciflenmeli, ocak ciflenmeli, her gün lavabolar küvet falan ovulmalı
en az 5 çeşit yemek olmalı
haftada 1 cam silinmeli vs vs :)
yok cnm numara yapmaz o yılbaşı akşamı da asla gitmicemmm adam bnmle ıkmayı hata görüomuş yaaaaa neler düşünmüş aklındaaa
Peki durum nedir neden çktı tartışma ya çok merak ettim normalde hiç merak etmem kimsenin özelini ama bu adam yaa daha iki gün önce sana süper bir gün yaşattı. Parmağındaki yüzüğü aldı bilmem ne bu ne şimdi ya oyun mu bu valla hiç arama güzelim dengesiz ne olacakk.. Ne hali varsa görsün ama istersem özelden yaz bana gülüm.. Of valla şaşırdım ben ya ama değmez üzülmene pis herif
Ayy inanmıyrumm sen anlatırken ben şiştim valla tatlım ya bu ne titizlik böyle benim eşim de titizmiş bir zamanlar hemde çok ama şimdi o kadar değil yanii nerdeyse hiç kalmamış o hallerindne eser salmış gitmiş sonraları demekki ay napardım bilmiyorum başak burcu m hayatım genelde titiz oluyorlar da. off sürekli diken üstünde oluyorsundur sen onun yanında acaba bir doktora falan mı gitseniz ki. bu en başta onun için zarar sonra da sana.
bende çalışıorum o da çalışıooo ve parası olduğunu da biliorum beraber iş yapıoz sanki hiç parası yok gibi davranıo ya sinir oluorummbiliorum parası olduğunu iyi para kazanıo çünkü çok üzüldümmm şu mesjınaaaam çok
ikiziimmm bebeğimm
ben her akşam şişiyorum canım
kombimiz arızalandı ben de anneme geldim. bu aksam o yüzden rahatım yoksa imkanı yok burda olamazdım
bence çirkin bişey canım, seni yakınen tanımam sonuçta ama sanmamki her zaman her şeyde her masrafı ona yıkasın. bu yapıda olacagını hiç düşünmüyorum
parası olmasa canı sağolsun, ama parası oldugu halde bi kadına, hayatındaki kadına bu gibi mevzular açıyorsa çok büyük ayıp ediyor bence. aranıza para gibi pis bişeyi sokmamalı.
Şaka yapıyorsun dimi şaka de nolurrr ay bırakırım hiçbir iş yapmam o adama buyursun yapsın yanii çok istiyorsa can mı dayanır buna 5 çeşit yemeği hergün neresine yiek acaba hıhıh ay gıcık yaptım kız valla
Şaka yapıyorsun dimi şaka de nolurrr ay bırakırım hiçbir iş yapmam o adama buyursun yapsın yanii çok istiyorsa can mı dayanır buna 5 çeşit yemeği hergün neresine yiek acaba hıhıh ay gıcık yaptım kız valla
Selam canım nehaberGeldim kabul ediyormusun
eşime göre her gün ev silinip süpürülmeli toz alınmalı
mutfak tezgahı falan ciflenmeli, ocak ciflenmeli, her gün lavabolar küvet falan ovulmalı
en az 5 çeşit yemek olmalı
haftada 1 cam silinmeli vs vs :)
sen restaurant işletiyosun galiba nedemek 5 çeşit yahuuu
aşk olsun neden kabul etmeyeyim cnm benimmm napıosunnn uyudu mu çocuklar
burda yanlız yaşıooo tmm masrafı çok ama aslaa gittiğimiz yerlerdeee masrafı sadece ona yıkmam bende çalışıorum sonuçtaaa ve bizim ayrı gayrımız yok ki kim de varsa o harcar yemn edeirm şu lafından başım döndü zor bakıorum ekranaaaa şuan
mesela söylemesi ayıp gecen gün yayla çorbası pilav et sote ve pattes kızartma vardı
dioki ''cemre yemek yok mu ya ne yicez'' boşan da semerini ye dedim
Yapıyor musun peki:26:
bozukum ben nevrestem yaaaaaaaYok ama uyuyacaklar
Sen nasılsın
ne yaneee erkek arkadaşının yanında hesap mı ödüyosun??
o da hiçbir şey demiyor.
bu nasıl centilmenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?