Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Boşver canım sonrada sen açma telefonunu

yaşı ufak değil cemrecimmmm 32 yaşındaki adama ben mi anlatcam bunlarııı

benim eşim de o yaşlarda
ama bazı şeylerde hala çocuk gibi
ama bazı şeylerde beni çok iyi çekip çevirir yani o olmasa bu evlilik hiç sürmezdi, benim böyle atarlandıgıma bakma, ben 89luyum eşim 79lu

82 kg ise yedikleri nereye gidiyo kusura bakma

ee ben de onunla yiyorum o yedikçe ben de yiyorum e ben de 49 kgyim
ne biliym yani işte bütün gece iş yapıoz ya ondan gidio heralde

Ya tabii ki canım o yöndne baktığın zaman şükretmek lazım ne adamlar var aman aman yanii değerini bilelim eşlerimizin biizm şikayet ttğimiz şeyler başkalarıınn keşkeleri olabilir bu hayatta ki herşey için böyle çevremize bakmamız yeterli neyden dert yanıyorsak aslında dah beterini yaşayan vardır muhakkak hayatın içinde. Varsın titiz olsn varsın söz söyledin yemek istesin yeter kiş huyu suyu güzel olsun evine sana bağlı olsun canımm..

bnmki de 79 lu cnm bendeee 88 liyimmm 33 mü oluo yaşı kazık kdar adam işteeeeeee ama ergen çocuklar davranıo art niyet arıorum artıkkkk baska bişi değil

Yine kendini bırakma bak bu sefer kızarım topla bakalımBoşver canım ya hayat böyle bu devirde babana bile güvenmeyeceksin

ikiizm bnm hiç mi yüzüm gülmeyecek yaaaa bu kadar mı şanssız bu kadar mı bahtsız olur bir insn yaa dayanamıorum artıkkkk yruldumm

ikiizm bnm hiç mi yüzüm gülmeyecek yaaaa bu kadar mı şanssız bu kadar mı bahtsız olur bir insn yaa dayanamıorum artıkkkk yruldumm

Canım herkesin bir sınavı vardır...Sınavlar hep zor elde edeceğin şey çok değerli bu sıkıntıları sorunsuz atlatınca hakettiğin değerli şeye kavuşacaksın..Yeter ki sınavları sabırla allaha inanarak atlat...Herşey yoluna girecek

Jülia kızıyorum ama yaa herkes hemen herşeye çabucak kavuşuyor mu sanıyorsun sen zamanında ben neler yaşadım neler anlatsam ağzın açık kalır canım ama herşeyin hayırlısını dile Allah'tan. Görüyorsun gerçek yüzünü bir de evlensen bu adamla hayatın zindan olsa daha mı iyi tatlım geç olsun güç olmasın ya evlilik insanın hayatında bir ölçüt olmamalı yada hayatında sevgilinin olması önemli olan adam gibi adam olması inan bana. Bak şu andan itibaren ablan olarak emrediyorum üzülmek yok hele böyle biri için sakın haaa..

hiç bir zaman isyan etmiorum zatennn güllere ulaşmak için bile dikenine ktlanmak gerekir bende birgün güllere ulaşacağım inşallah benim de değerimi bilinecekk

sağol cnmmm .... umarım bende mutlu olurum bir gün

bu adamla istediğin hiç bir şeyi yapmaya hakkıın olmaz julicim üzgünüm böyle demek istemiyorum
yani aranızı acıyoruz gibi gelio ama sana kıyamıyoruz
düşünsene para kazanıyosun, bi elbise begeniosun onu bile alamıyosun
heves ettiğin gibi bi nişan bi düğün vs yapamayacaksın muhtemelen. yani canım benim kıyamam sana
pırlanta kadar değerlisin sen, kıyma kendine böyle

dediğim gibi evet, çok şükür.

bnmki de 79 lu cnm bendeee 88 liyimmm 33 mü oluo yaşı kazık kdar adam işteeeeeee ama ergen çocuklar davranıo art niyet arıorum artıkkkk baska bişi değil

gercekten yani kazık kadar adamlar biz mi öğreticez

ahhh be cnmmm zaten bbam istemio hiççç onylamıo ben ona rağmen onu elini hiç bırakmadımm

inşallah ikizimmm benimde sınavım buymuş demekkk ama artık mutlu olmk istiorummm

Canım inan hayat hep böyle hepimizin karşısına farklı olumsuzluklar çıkabiliyor...Ama biz hep neden ben deriz değil miAma öyle değil sabır diyorum rabbim sana en güzelini,en mükemmelini nasip etsin

Kızlar çıkıyorum ben artık uykum var sonra sabah zor kalkıyorum. Yarın işler var yinee. Hocalardan gelen kitaplarla işim var demirbaş verilecek, bilgisayar kayıt edilecek ama önce saymam ve ayırmam lazım. Yavaş yavaş yapıcam zaten hepsini bir günde yapamam tek başımayım zaten. İyi geceler size. julia sende kendine gel toparlan yarın seni böyle görmek istemiyorum tamam mı tatlım o kaybeder sen değil.. Öpüyorum çok..

Canım inan hayat hep böyle hepimizin karşısına farklı olumsuzluklar çıkabiliyor...Ama biz hep neden ben deriz değil miAma öyle değil sabır diyorum rabbim sana en güzelini,en mükemmelini nasip etsin

ben ne çok para istiorummm , ne lüks bişiler istiorummm ben sadece sevdiğimle mutlu olmak istiorum cnm yaaaaa

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…