- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Kızz tiviti gibi sendemi ankaralısınBende ankaraya yola çıkcam Yok yok evren kesin mesaj yolluyor bana
canımmm ne kurtulması özlicem seni çabucak gitde gel aramıza
Siz devam edin muhabbeteBen konuya hakim olmaya çalışcam
Siz devam edin muhabbeteBen konuya hakim olmaya çalışcam
sen aklına hakim ol o bize yeter
aklın fikrin eniştede
benim aklım nerdee
nerde olcak pis CEYAR da
kızlar öğretmenim kendim.aksama kadar bir köy okulunda 4 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf okutuyorum.sınıfım pek ısınmıyor.akşama kadar yorgunluk bir yandan soğuk bir yandan.yetiştirmen gereken idari işler bir taraftan derken eve geldiğimde kafa olarak ta beden olarak ta çok yorgun geliyorum.akşam eşimde işten geliyor .benden telefonumu şarja koy, çalar saatimi kur, elmamı soy,çorap ver,gibi seyler istiyor.tabi bende genelde yapmıyorum.sonuçta bende onun gibi aksama kadar çalışıyorum.bana zaten bi gram yardımı yok.şimdi ikimizde size soruyoruz.kim haklı.isteyenmi yapmayanmı
evet bence de pisss gerçekten çok üüo beni çok yıprandım 24 yaşındayım ama kendimi 50 yaında gibi hissediorum
ahhhh cnmm allah yardımcın olsun yaaakızlar öğretmenim kendim.aksama kadar bir köy okulunda 4 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf okutuyorum.sınıfım pek ısınmıyor.akşama kadar yorgunluk bir yandan soğuk bir yandan.yetiştirmen gereken idari işler bir taraftan derken eve geldiğimde kafa olarak ta beden olarak ta çok yorgun geliyorum.akşam eşimde işten geliyor .benden telefonumu şarja koy, çalar saatimi kur, elmamı soy,çorap ver,gibi seyler istiyor.tabi bende genelde yapmıyorum.sonuçta bende onun gibi aksama kadar çalışıyorum.bana zaten bi gram yardımı yok.şimdi ikimizde size soruyoruz.kim haklı.isteyenmi yapmayanmı
Dallas dicemde yaşın gençCeyyardaydı en son
ahhhh cnmm allah yardımcın olsun yaaa
kendime iyilik yapmıorum biliorum amaaa ben ceyarı seviorum maleseff
gönder ceyarı benim oğlana 2 günde oda onu yaşlandırsın
kızlar öğretmenim kendim.aksama kadar bir köy okulunda 4 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf okutuyorum.sınıfım pek ısınmıyor.akşama kadar yorgunluk bir yandan soğuk bir yandan.yetiştirmen gereken idari işler bir taraftan derken eve geldiğimde kafa olarak ta beden olarak ta çok yorgun geliyorum.akşam eşimde işten geliyor .benden telefonumu şarja koy, çalar saatimi kur, elmamı soy,çorap ver,gibi seyler istiyor.tabi bende genelde yapmıyorum.sonuçta bende onun gibi aksama kadar çalışıyorum.bana zaten bi gram yardımı yok.şimdi ikimizde size soruyoruz.kim haklı.isteyenmi yapmayanmı
boşver onu beni sev julii
kendime iyilik yapmıorum biliorum amaaa ben ceyarı seviorum maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?