Soz verdim evet cnmmm ama zor tutuyorum kendimi
Neden mesaj atmadın diye hic arayıp sormadı bile yaaaa
Ama söyle de bır durum var bır is vardı onu yapmasını hic istemoirdum oda bunu biliordu işi almış o kadar kiii ama bugün haberi geldi bana ısı almış fakat o çalışmamış oradaaa sence ben istenileni diye olabilir mı :26:
Dün sadece is ile alakalı bır tane mesaj attım o kadar bizimle alakalı hic bısi demedim rabiam
sana kizginlindan dolayi almistir diye düsünüyorum ama bugün olmazsa yarin calisabilir sonucta cünkü isi almis bulunuyor :26:
senden msj bekliyor nede olsa hergün alismis ya yazmana,dank etcek ama bikac gnünüalcak
is icin bile olsada bundan sonra yazma canim carsambaya kadar sabirelinde alisir böylelikle yazmamaya
çok elemanları çalışıo cnmmm
ben sana bişi sölim mii o kadar inattır ki hayatt atmaz çrşambaya kadar daa
iş için mecbur arıom ama ben irtibat halindeim onunlaaa mecburum yanniii olmazsa elemanlarını ararımmm onllar söler
aramasa bile icten ice kendini yicektir meraktan catlicaktir belli etmese bile üzülecek ,carsambaya kadar yazmasa bile icine seni kaybetme korkusu düscek bunlari yasasinda ister msj atsin ister atmasin
ama sen hic bi sekilde msj atmadikca o atar gibime geliyor
aynen ona sakin yazma elemanlarina bildir dahada catlasin
bugün öle yaptım zaten ben bişi sölüom eemanları antonyoya sölüo antonyodaaaa ordan konuşuo
kaybetme korkusu olan adam arardı kızımmm
napimmm istemiosa da istemiodur yalvarmıcam artık onaaaa
kiz simdiye kadar hep sen aramissin adam kaybetme korkusu hic yasamadiki sayende
geri cek kendini o korkuyu yasayacak bu 1 günde olmaz canim
yalvarma canim kimseye yalvarma ,bak buzamana kadar yalvardinda noldu kiymetinimi anladi
işte onu kybetmim diye yalvardım hep
cünkü sevdim onusanırım halada seviorummm
ama beni arabadan indirdiği günü unutmıorum
seviyorsun tabiki ask 1 günde bitemezki ondan acida cekiyorsun
oda seni seviyor ama inadi gururu seni aramamak icin engel oluyor
juliam benimkiyle disari cikcagiz simdi eve gelince ugricagim hemen buraya
simdilik hoscakal
Nöronuzzzz
iyi cnm napim bizimkilerle yürüyüşe çıkıoz yarım saat sora döncemmm topik sana emanet püfümmm
Aşkım aramadı bugün beni:/ Görevi belli olcaktı nöbeti vardı naptıkine acaba
mide kırampı geçirmek üzereyimmmm sinirden ölcem şimdiiii bnm için antonyo defteri kapanmıştır !!!!!!!!!!
gitmiş birkaç ortak arkadasımızaaa ve sevdiğim abilerime ayrıldığımızı sölemiş yetmemiş bi de o yengesinin akrabası ile çıkıo demiş şimdi mesaj atmış banaaa yemin ederim bayılcam şimdi rabbim herkesi böle insanlardan korusun
o kadar acı çekiorum ki şuannnnn kimse anlayamaz bunuuuuuu bnm için o defter şu dakika itibari ile bitmiştir
böyle bir insandan sıyrıldığım için şanslıyım rabbim kimseye yaşadığım acıyı yaşatmasın
Oh oh topic bana kalmış kimsecikler yok dağıtayım mı şimdi buraları hıııı
Kızaaaam bu zaten kapamış defteri bizim oralarda bunlara sütü bozuk derlerHiç haketmiyor seni bence sıyrıldığın iyi oldu Bunun yüzünden beyaz atlı prensini kaçırabilirdin
Kızzz iş kadınıı ben burdayım
Bu arada kuşumun kafesinden yemliğini çıkardım sabah akşam benim elimden yior yeminiAlışıor böle ama hala dışarı çıkardımda kaçıo benden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?