Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Severimde abla işte hazıra fazla alışmışım galiba,geçen yıllarda hep romeom yapardı yemekleri

Julim inşallah gönlüne göre verir Rabbim... Hakediyorsa seni inş tez zamanda gönlünü alır...

Sende artık yap öğren birşeyler zorlanmayasın sonra

Severimde abla işte hazıra fazla alışmışım galiba,geçen yıllarda hep romeom yapardı yemekleri

Julim inşallah gönlüne göre verir Rabbim... Hakediyorsa seni inş tez zamanda gönlünü alır...

bu sefer öle kolay değil cnmmm biraz sürtsün burnuuu

Uyuzum bugün kuzum yaa:/ Bide faceden bi oyun isiteği yollamışlar ona daldımAllam ders çalışcağıma ya oyun oynuom ya burda geyik

keşke sınavda bizi sorsalar bnm mandacanı , nevoşun ikizlerini rabianın çiğ balıklarını sorslar demi

evlenmek istiommm amaa bende pek yemek bilmiorum ama bir yemeği bir kere gösterdi mi annem hemen öğreniorum o yüzden şanslıyım pilav , nohut ,taze fasülye , kabak yemeği , ıspanak , pırasa bunları yapabilirim hamur işi ile de iyidir aram ee yeter allah bereket versin demi

Biliyorum ablam biliyorum Çorbalar sulu yemekler börekler falan yapardım arada bi et yemekleriyle aram yok o da uzun yıllar et yemiordum,Ondan... Şimdi yalnızlıktan böleyimZaten nişanlandıktan sonra iyice ev erkeği moduna geçtiydi yemek yapmaz oldu

bu sefer öle kolay değil cnmmm biraz sürtsün burnuuu

:128::128::128::128::128:

Ev yemekleri daha sağlıklı olur canım kilo vermenede yardımcı olur

keşke sınavda bizi sorsalar bnm mandacanı , nevoşun ikizlerini rabianın çiğ balıklarını sorslar demi

Valla yaaa

Ev yemekleri daha sağlıklı olur canım kilo vermenede yardımcı olur
Doğru diyorsun ablamm :26:Bu hafta deniyim bi yapmayı,Bide tek kişi olunca ayarını tutturamıorum elim bol,Kalıyor sonrada bozulurmu ki düşüncesi oluor:S

daha ne olsun yeter birazda sonradan öğrenirsin

[video=youtube;lFd51vpqVWM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lFd51vpqVWM[/video]
Bugünkü şarkım=)

kızlar ben çıkıorum biraz ama ara ara gelir bakarım akşama kızlar çağırdı ama gidermiyim bilmiorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…