Severimde abla işte hazıra fazla alışmışım galiba,geçen yıllarda hep romeom yapardı yemekleri
Julim inşallah gönlüne göre verir Rabbim... Hakediyorsa seni inş tez zamanda gönlünü alır...
Severimde abla işte hazıra fazla alışmışım galiba,geçen yıllarda hep romeom yapardı yemekleri
Julim inşallah gönlüne göre verir Rabbim... Hakediyorsa seni inş tez zamanda gönlünü alır...
Uyuzum bugün kuzum yaa:/ Bide faceden bi oyun isiteği yollamışlar ona daldımAllam ders çalışcağıma ya oyun oynuom ya burda geyik
Sende artık yap öğren birşeyler zorlanmayasın sonra
Sende artık yap öğren birşeyler zorlanmayasın sonra
bu sefer öle kolay değil cnmmm biraz sürtsün burnuuu
:128::128::128::128::128:
Biliyorum ablam biliyorum Çorbalar sulu yemekler börekler falan yapardım arada bi et yemekleriyle aram yok o da uzun yıllar et yemiordum,Ondan... Şimdi yalnızlıktan böleyimZaten nişanlandıktan sonra iyice ev erkeği moduna geçtiydi yemek yapmaz oldu
keşke sınavda bizi sorsalar bnm mandacanı , nevoşun ikizlerini rabianın çiğ balıklarını sorslar demi
Doğru diyorsun ablamm :26:Bu hafta deniyim bi yapmayı,Bide tek kişi olunca ayarını tutturamıorum elim bol,Kalıyor sonrada bozulurmu ki düşüncesi oluor:SEv yemekleri daha sağlıklı olur canım kilo vermenede yardımcı olur
Valla yaaa
sen söle hocalarına kk dki arkadslar kızyor de birazda bizden bahsetsin sorsun ekşi sözlük bile bizden bahsediyor
=) kızammm benim dnamda bi bozukluk var bence..Hep olmamam gereken yerde olmamam gereken zamanda oluyorum
evlenmek istiommm amaa bende pek yemek bilmiorumama bir yemeği bir kere gösterdi mi annem hemen öğreniorum o yüzden şanslıyım pilav , nohut ,taze fasülye , kabak yemeği , ıspanak , pırasa bunları yapabilirim hamur işi ile de iyidir aram ee yeter allah bereket versin demi
bizi sakın bırakma püfümmmmmmmmmmmmmmm
yeter demiii ablaaaadaha ne olsun yeter birazda sonradan öğrenirsin
Siz beni bırakmadan ben bırakmam
Kendinize iyi bakın
yeter demiii ablaaaaelim yatkın allahtannn
askerin gelince unutursun sen bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?