Kendinize iyi bakın
izin kağıdımı aldım gelebilirmiyiiiiiiiiiiiiiim:76:
hg kimden aldın kapımız herkese açık tabiki değilmi jlım
madem her telden muhabbet var bende içimi dökeyim....... 2-3 gün önce nişanlımın facesinde eski nişanlısını arattığını gördüm.... e tabi kıyametleri kopardım... hala da trip yapmaya devam ediyorum hemde derinden derinden....aslında çok abartılacak bişey değil biliyorum.. insan bazen merak eder ne yapıyo filan diye.. e bende arada merak ediyorum sebepsiz yere :) ama yılanın başını küçükken ezeyim ki ileride bu konulardaki hassasiyetimi bilsin.... yeminler ettirdim ona.. annesinin üstüne filan.. asla beni aldatmayacağına dair... hatta böyle birşey olursa inşallah yatalak kalırsın bile dedim... o da onayladı..... ağır cümleler bunlar ama olsun... şimdi ince inceden sana olan güvenimi kazanmak için zamana ihtiyacım var filan diyorum en ince noktasında vuruyorum bana dokunmamdan rahatsız olmamı istemezsin değilmi filan.... korkuyor tabi.... pişman ama olsun.. nasrettin hoca misali önce döveyim de yapmasın :) yavaş yavaş yumuşamaya karar verdim.... bu ders ona yeter...... bir daha olursa biz diye birşey olmayacak da dedim.... yay burcuyumm çok çabuk vazgeçebiliyorum herşeyden.. aşkından ölürüm biterim gibi bir ruh halim de yok.. şımarığım... :) düğüne de az kaldı :) hadi bakalım.... eee bilirsiniz hatunlar hayatta 4s kuralı geçerlidir... seveni silerler.. sileni severler:) anlayın siz:)))) inşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz... ulan facebook insanların arasını bozuyorsun..........
hg kimden aldın kapımız herkese açık tabiki değilmi jlım
madem her telden muhabbet var bende içimi dökeyim....... 2-3 gün önce nişanlımın facesinde eski nişanlısını arattığını gördüm.... e tabi kıyametleri kopardım... hala da trip yapmaya devam ediyorum hemde derinden derinden....aslında çok abartılacak bişey değil biliyorum.. insan bazen merak eder ne yapıyo filan diye.. e bende arada merak ediyorum sebepsiz yere :) ama yılanın başını küçükken ezeyim ki ileride bu konulardaki hassasiyetimi bilsin.... yeminler ettirdim ona.. annesinin üstüne filan.. asla beni aldatmayacağına dair... hatta böyle birşey olursa inşallah yatalak kalırsın bile dedim... o da onayladı..... ağır cümleler bunlar ama olsun... şimdi ince inceden sana olan güvenimi kazanmak için zamana ihtiyacım var filan diyorum en ince noktasında vuruyorum bana dokunmamdan rahatsız olmamı istemezsin değilmi filan.... korkuyor tabi.... pişman ama olsun.. nasrettin hoca misali önce döveyim de yapmasın :) yavaş yavaş yumuşamaya karar verdim.... bu ders ona yeter...... bir daha olursa biz diye birşey olmayacak da dedim.... yay burcuyumm çok çabuk vazgeçebiliyorum herşeyden.. aşkından ölürüm biterim gibi bir ruh halim de yok.. şımarığım... :) düğüne de az kaldı :) hadi bakalım.... eee bilirsiniz hatunlar hayatta 4s kuralı geçerlidir... seveni silerler.. sileni severler:) anlayın siz:)))) inşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz... ulan facebook insanların arasını bozuyorsun..........
Canım o gece için geçerli 12den önce rahat rahat gez
Kızzz bende geçen gün baktımAllah belasını bu facebookun:)) Burda gördüm kızlar hareket dökümü falan diodu dedim bi girim bakim tek nişanlısı benim benimkinin ama bi baktım eski kız arkadaşını aratmış(bende hep aratıorum eski erkek arkadaşımı falan) çaktırma askerde benimki izine geldi 3 günlüne hemen yakıştım yakasına =)Aman aşkım merakda falanda filanda=)Evlenmiş çocuğu olmuş çok sevindimde,Ben senden sonra hiçbirzaman eskiyi düşünmedim,hiç pişman oldum,başkasına bakmadım falan filan=)(ahh kıyamam ben kendimden emin olmam ondan emin olurum=)) bende hemen bastırdım tamam tamam bende bakıorum zaten hem dedim Öpüştük barıştık
iyi yapmışsın.. bilsin yani kimse saf değil:) öyle ben erkeğim yaparım kadınım affeder nasılsa filan diye düşünmemeliler... ben senden daha ağır konuştum:) benim aklımın ucundan dahi bir erkek geçmiyor dedim:) bilsin! ufak tefek meraklarla başlıyor yıkılan yuvalar! allah uzak tutsun ama erkekler bilmeliler ki bazı şeylerin telafisi yoktur:) hihihihihihihihih:)
Annaaamm isimmi değiştirdin sen=))Burayı dağıtmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?