Nevett
Hoşgeldinn julimmmGeç kaldın
Birazcık vajinusmus sorunum vardı, çok şükür atlattım ve de korunmuyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olur bakalım heran olabilir yaniHayırlı olsun canımmBu arada takip ettim hamile olabilirim demişsinn Hadi bakalım inşallah
Ben de bazen kendimden tırsıyorumsenden çok tırsıorummm :18::18::18:
sendrom nickini mi değiştin cnm sen :26::26:
dışrı çıktım biraz cnmmm hava almyaaa çok sıkılmıştımmmm sora arkadaşları görünce khve içmeye gittik
Birazcık vajinusmus sorunum vardı, çok şükür atlattım ve de korunmuyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olur bakalım heran olabilir yani
çok yakışıklısın bacımmmEvet julicimNasıl görünüyorum yakışıklı olmuş muyum?
İyi yapmışın canımBende 2 gündür evde pinekliyorum temiz havaya hasret kaldım
Atlatmana sevindim canım tuhaf geliyor o hastalık bana OKuyorum forumu hiç bu kadar ciddi bi sorun oldunu bilmiodum:26:Hadi bakalımm inş hakkınızda hayırlısı olur
çok yakışıklısın bacımmm
aaaa bilsem seni de çğırırdım cnmmmarkadsın arabası var arabayla susurluğ khve içmeye gittik yarım saat sürüo yol
aaaa bilsem seni de çğırırdım cnmmmarkadsın arabası var arabayla susurluğ khve içmeye gittik yarım saat sürüo yol
Ah canım ah, bana da o kadar tuhaf geliyordu ki... İnsan başına gelmeden anlamıyor. Bu sorunun en büyük sebebi rahim anatomisini bilmemek. Evlenmeden önce mutlaka vücudunuzu tanıyın. Ben o anatomiyi öğrenince geçti sorunum. Gerçekten çok ciddi bir durum, öyle afedersiniz bir delik hesabı değil malesef o iş. Çok hassas bir yer.
Bidahakine çağır o zaman
Sağolasın bacım senin avatar da çok yakışıklı ha
antonyomu arıor yoksamBende romeomla konuştum fotoğrafımı istiyor
evet antonyo idi cnmm :18::18: bıktım artık mesgule almaya açmasam aramaya devam etcektii . babam ne bu 900 lu hatlar gibi susmuo diyince açtım bendeözür üstüne özür dilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?