Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sendrom nickini mi değiştin cnm sen :26::26:

Birazcık vajinusmus sorunum vardı, çok şükür atlattım ve de korunmuyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olur bakalım heran olabilir yani

Atlatmana sevindim canım tuhaf geliyor o hastalık bana OKuyorum forumu hiç bu kadar ciddi bi sorun oldunu bilmiodum:26:Hadi bakalımm inş hakkınızda hayırlısı olur

Atlatmana sevindim canım tuhaf geliyor o hastalık bana OKuyorum forumu hiç bu kadar ciddi bi sorun oldunu bilmiodum:26:Hadi bakalımm inş hakkınızda hayırlısı olur

Ah canım ah, bana da o kadar tuhaf geliyordu ki... İnsan başına gelmeden anlamıyor. Bu sorunun en büyük sebebi rahim anatomisini bilmemek. Evlenmeden önce mutlaka vücudunuzu tanıyın. Ben o anatomiyi öğrenince geçti sorunum. Gerçekten çok ciddi bir durum, öyle afedersiniz bir delik hesabı değil malesef o iş. Çok hassas bir yer.

aaaa bilsem seni de çğırırdım cnmmm arkadsın arabası var arabayla susurluğ khve içmeye gittik yarım saat sürüo yol

Bidahakine çağır o zaman

Atlamana svindim canım gözünaydın=)İNŞ bebişinizde tez zamanda gelir

[video=youtube;doKCDNZYNrw]http://www.youtube.com/watch?v=doKCDNZYNrw[/video]

antonyomu arıor yoksamBende romeomla konuştum fotoğrafımı istiyor

evet antonyo idi cnmm :18::18: bıktım artık mesgule almaya açmasam aramaya devam etcektii . babam ne bu 900 lu hatlar gibi susmuo diyince açtım bende özür üstüne özür dilio

evet antonyo idi cnmm :18::18: bıktım artık mesgule almaya açmasam aramaya devam etcektii . babam ne bu 900 lu hatlar gibi susmuo diyince açtım bende özür üstüne özür dilio

Sorsaydın niye iftira atıyorsun diyeBarıştınmı yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…