Selamm hoşgeldinn
ohh afiyet olsun bize
merhaba cemre
bende cemrem yaaaa bendeeeee senin neyin var
selammm
caylar da miss :)
ohh afiyet olsun bize
off hic sorma julim ya cok mutsuz ve keyifsizim
genel...
esim de yok bu aralar, cenazeleri var izmire gitti
yalniz kaldim
sinavlar basladi okul cok zor geliyor
bir de bolumumu hiiic mi hic sevmiyorum
mezun olsam da nolucam bilmiyorum
ne biliim esim burda olsa da anlasamyrz birbrmzi yiyoruz falan filan iste
genel...
esim de yok bu aralar, cenazeleri var izmire gitti
yalniz kaldim
sinavlar basladi okul cok zor geliyor
bir de bolumumu hiiic mi hic sevmiyorum
mezun olsam da nolucam bilmiyorum
ne biliim esim burda olsa da anlasamyrz birbrmzi yiyoruz falan filan iste
pınarcım ;
pınarcım ;
bizim o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı kiiiikör kütük aşıktı bana bir dediğimi iki etmezdi
ben gel desem gelirdi ayakkabılrıma varana kadar siler , boyardı düşün işteee
birgün babm ilişkimizi öğrendiii veeee artıkkk arka tarafta yanlız oturmamızı istemediğini sölediii
ondan sora gtmişşş bu ailesini bunun babası beni istemio dieee o gün bugün ailesi bana karşııı istemiolar beniii
soraa bu beni tercih ettiiiii döndü burayaaaa amaaa fazla kıskanç olmya basladı selam versemmm birine sen beni aldatıon demi diooo baska erkeklere nasıl selam veriosun seni die bağırıp çağırıoo ayrılmayı çok denedim ama çok seviorum bir türlü kopamadık birbirimizden
dün bnm ki teyzesinden bişi istemeiş annesi yeminler ettirmiş vermeyeceksin dieeeee psikolojisi tamamne bozulmuş durumdaa ben ne yaptımda bana sırtını dönüler bi de senin yüüzünden dio bana
eee doğal olark ailesinin tavrı bizi etkilioooooo
Pınarda kim kızSende de şizoluk başlıo haa şüpheleniorum
Afiyet olsunn
Sendemi
Başınız sağolsun canım..Ne okuyorsun?ne kadar zamandır evlisin?Sorununuz ne
anlasamadigin ve canini sikan bi insani hayatinda tutma julinedir bu eşlerden sevgililerden çektiğimiz yaaaaa
ben üstüme alındım direkk sormadan ama
Pınarda kim kızSende de şizoluk başlıo haa şüpheleniorum
cnm aileler arasında biraz sıkıntı olmuş bu da ilişkinize haliyle yansıcak ama burda durumu toplarlıcak, arayı bulcak olan kişiler yine sizlersiniz.. eğer ikinizde istiyosanız bazı fedarklıkları göze alcaksınızz..
ama kıskançlık konusu daha farklı bence.. altta başka sebepler de yatıoyo olabilir, kızgınlığını burdan cıkarıo olabilir, bence öfkesinin asıl sebebini öğren??? sen mmi,senin ailen mi ,, yoksa başka şeyler mi var???buarada evli değilsiniz demi?
maleseff
siyaset okuyorum, kasimda 2 yil doldu 2,5 yila dogru gidiyoruz
dostlar sagolsun, sagol
esimle genel olarak hic bi konuda anlasamiyoruz
anlasamadigin ve canini sikan bi insani hayatinda tutma juli
biraz acimasiz bi yorum oldu ama oyle
simdi kopamiyoruz diyorsun, haklisin amagun gectikce kopmak daha da zorlasiyor
pdr yi pınar gibi okumuşum
bnm babama çok kızıo onu biliorum ama babama kızıos bnm suçum günahım neee , yaaa ben kime selam versem sen beni bunla mı adatıon dio yaaacaba ayrılmak için neden mi arıooo , ama sora bi şekilde barışıozz ayrılmk istese tamamne bitirmez miii ??? anlayamıorum artıkkkk 1 gün barışıksak 3 gün küsüs ama birbirimizden tamamen vazgeçemiozz fakat o her kavgamızda bütün gemileri yakıo sanki bir daha barışmayacağız gibi davranıo
ahhhh be cnmmm bi şekilde kandııo beniiiiii dayanamıorumm
ne beraber ne ayrı olabilioruzz
çok seviorum hemde deliler gibiiine yapsam cemrecim acaba ben yaaaaa :26::26:
tmam babana kızıo olabilir ama benm de asla kabul edemeyeceğim bi olaydır birine kızıp başkasından hıncını almak, çok doğru değil.. bu ilşki devam ederse büyük ihtimalle babanla araları hiç bi zaman senın istediğin boyuta gelmeyebilir buna hazırlıklı olmalısın.. ilşki seni çok mu yıpratıyoo ona bak.. ilşki dediğin insana bişeyler katmalı insandan bişeyler almamalı.. bi de üstüne bu kdr düşünülmemesi sorgulanmaması gerek sanki.. acaba şöle mi böle mi diye kafada insan kurdukça kurar bazı seylerden emin değilse, biraz net olması lazım..
Oda iyimiş:26:Görücü usulümü evlendiniz?Ciddi diildir inşallah sıkıntılarınız:18:
ahhhh be cnmmm bi şekilde kandııo beniiiiii dayanamıorumm
ne beraber ne ayrı olabilioruzz
çok seviorum hemde deliler gibiiine yapsam cemrecim acaba ben yaaaaa :26::26:
canım kimse sana ayrıl ya da devam diyemez sen vericeksin bu kararıı.. ama dediğim gibi kafanda soru işaretlerini netleştirmelisin herşeyden önce.. ne biliiim sevgi mi alışkanlı mı? sana katııkları ne seni ne kadar ilerletti bu ilşki? o olmasa sen nası olurdun? normalda daha mı neşe doluydun? kendini bulman gerekn bi takım sorular..........
juli nolursa olsun bu adam senin bir omur boyu mutlu olabilecegin adam degil, biliyorum gonlune soz dinletemezsin ama iste hal bu malesef
ben kiydim kendime, aynisini sen de yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?