Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bende cemrem yaaaa bendeeeee senin neyin var

genel...
esim de yok bu aralar, cenazeleri var izmire gitti
yalniz kaldim
sinavlar basladi okul cok zor geliyor
bir de bolumumu hiiic mi hic sevmiyorum
mezun olsam da nolucam bilmiyorum
ne biliim esim burda olsa da anlasamyrz birbrmzi yiyoruz falan filan iste

pınarcım ;

bizim o kadar güzel giden bir ilişkimiz vardı kiiii kör kütük aşıktı bana bir dediğimi iki etmezdi

ben gel desem gelirdi ayakkabılrıma varana kadar siler , boyardı düşün işteee

birgün babm ilişkimizi öğrendiii veeee artıkkk arka tarafta yanlız oturmamızı istemediğini sölediii

ondan sora gtmişşş bu ailesini bunun babası beni istemio dieee o gün bugün ailesi bana karşııı istemiolar beniii

soraa bu beni tercih ettiiiii döndü burayaaaa amaaa fazla kıskanç olmya basladı selam versemmm birine sen beni aldatıon demi diooo baska erkeklere nasıl selam veriosun seni die bağırıp çağırıoo ayrılmayı çok denedim ama çok seviorum bir türlü kopamadık birbirimizden

dün bnm ki teyzesinden bişi istemeiş annesi yeminler ettirmiş vermeyeceksin dieeeee psikolojisi tamamne bozulmuş durumdaa ben ne yaptımda bana sırtını dönüler bi de senin yüüzünden dio bana

eee doğal olark ailesinin tavrı bizi etkilioooooo

Başınız sağolsun canım..Ne okuyorsun?ne kadar zamandır evlisin?Sorununuz ne

nedir bu eşlerden sevgililerden çektiğimiz yaaaaa

cnm aileler arasında biraz sıkıntı olmuş bu da ilişkinize haliyle yansıcak ama burda durumu toplarlıcak, arayı bulcak olan kişiler yine sizlersiniz.. eğer ikinizde istiyosanız bazı fedarklıkları göze alcaksınızz..
ama kıskançlık konusu daha farklı bence.. altta başka sebepler de yatıoyo olabilir, kızgınlığını burdan cıkarıo olabilir, bence öfkesinin asıl sebebini öğren??? sen mmi,senin ailen mi ,, yoksa başka şeyler mi var???buarada evli değilsiniz demi?

Afiyet olsunn

Sendemi

maleseff

Başınız sağolsun canım..Ne okuyorsun?ne kadar zamandır evlisin?Sorununuz ne

siyaset okuyorum, kasimda 2 yil doldu 2,5 yila dogru gidiyoruz
dostlar sagolsun, sagol
esimle genel olarak hic bi konuda anlasamiyoruz

nedir bu eşlerden sevgililerden çektiğimiz yaaaaa
anlasamadigin ve canini sikan bi insani hayatinda tutma juli
biraz acimasiz bi yorum oldu ama oyle
simdi kopamiyoruz diyorsun, haklisin amagun gectikce kopmak daha da zorlasiyor

Son düzenleme:
Pınarda kim kızSende de şizoluk başlıo haa şüpheleniorum

pdr yi pınar gibi okumuşum

bnm babama çok kızıo onu biliorum ama babama kızıos bnm suçum günahım neee , yaaa ben kime selam versem sen beni bunla mı adatıon dio yaa acaba ayrılmak için neden mi arıooo , ama sora bi şekilde barışıozz ayrılmk istese tamamne bitirmez miii ??? anlayamıorum artıkkkk 1 gün barışıksak 3 gün küsüs ama birbirimizden tamamen vazgeçemiozz fakat o her kavgamızda bütün gemileri yakıo sanki bir daha barışmayacağız gibi davranıo

anlasamadigin ve canini sikan bi insani hayatinda tutma juli
biraz acimasiz bi yorum oldu ama oyle
simdi kopamiyoruz diyorsun, haklisin amagun gectikce kopmak daha da zorlasiyor

ahhhh be cnmmm bi şekilde kandııo beniiiiii dayanamıorumm

ne beraber ne ayrı olabilioruzz

çok seviorum hemde deliler gibiii ne yapsam cemrecim acaba ben yaaaaa :26::26:

tmam babana kızıo olabilir ama benm de asla kabul edemeyeceğim bi olaydır birine kızıp başkasından hıncını almak, çok doğru değil.. bu ilşki devam ederse büyük ihtimalle babanla araları hiç bi zaman senın istediğin boyuta gelmeyebilir buna hazırlıklı olmalısın.. ilşki seni çok mu yıpratıyoo ona bak.. ilşki dediğin insana bişeyler katmalı insandan bişeyler almamalı.. bi de üstüne bu kdr düşünülmemesi sorgulanmaması gerek sanki.. acaba şöle mi böle mi diye kafada insan kurdukça kurar bazı seylerden emin değilse, biraz net olması lazım..

canım kimse sana ayrıl ya da devam diyemez sen vericeksin bu kararıı.. ama dediğim gibi kafanda soru işaretlerini netleştirmelisin herşeyden önce.. ne biliiim sevgi mi alışkanlı mı? sana katııkları ne seni ne kadar ilerletti bu ilşki? o olmasa sen nası olurdun? normalda daha mı neşe doluydun? kendini bulman gerekn bi takım sorular..........

bu arada evli değiliz cnmmm 1 yıldır çıkıoruz

yani katılıorummm . artık hsta olucam die korkmaya basladımm . mesaj gelio korkuorum açmaya acaba şimdi ne üzücü şeyler yazdı da die korka korka çıorummm denizcimm insan sevgilisinden mesaj gelince titrer miii yaaa ben tir tir titriorum soğuk terler döküorum bazen uykudan uyanıorum kalbim takır takır atıooo kısacası seviorum ama mutsuzummm , haa bi de bnm ynım gelince buluşuncaa sanki hiç bişi yokmuşşş o kdar mutluymuşuz gibi davanıo aptal oldum hangisi gerçek yüüzü anlayamıorum yaaaaa

Oda iyimiş:26:Görücü usulümü evlendiniz?Ciddi diildir inşallah sıkıntılarınız:18:

esimin takintilari var asiri titizlik gibi
neyse bunlari dert etmiyorum
fakat esim hic biseye izin vermiyor, beni eve kapatmak giyime kusama karismak gibi seyler degil de
mesela okuldaki notlarima surekli karisir, bugun okula gitmicem desem cocuk azarlar gibi azarlar
ama ders calismama izin vermez mesela
cemre benimle otur ya cok yorgunum cok ozledim seni bla bla bla
eminim ki mezun olunca calismami da istemicek
ben de bu yuzdn kndimi kapana kisilmis gibi hissedip bunaliyorum

juli nolursa olsun bu adam senin bir omur boyu mutlu olabilecegin adam degil, biliyorum gonlune soz dinletemezsin ama iste hal bu malesef
ben kiydim kendime, aynisini sen de yapma

evet o yokken ben ortalıkta neşeyle dolaşan her yereee mutluluk saçan bir kızdım ama şimdilerdeeeee acaba birazdan ne mesj tacak ayrılcaz mı die düşünmekten gülmeyi unuttum

juli nolursa olsun bu adam senin bir omur boyu mutlu olabilecegin adam degil, biliyorum gonlune soz dinletemezsin ama iste hal bu malesef
ben kiydim kendime, aynisini sen de yapma

ben onu çok seviorum cemree çok denedimmmmmm unutmayı ama olmadııı bir türlüüüü biliorummm ayrılmak bnm için en iyisi ama olmuooo özürler dilioooo sora 2 gün sora gene aynıııı onuda anlamaya çalışıorum ailesi tamamen sırtını dönmüş durumdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…