Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ailesi neden oyle ki?

evet o yokken ben ortalıkta neşeyle dolaşan her yereee mutluluk saçan bir kızdım ama şimdilerdeeeee acaba birazdan ne mesj tacak ayrılcaz mı die düşünmekten gülmeyi unuttum

sana zarar vermeye başladığı an dur demeyi bilmelisin canım.. topla kendini güçsüz hissetme asla kendini ..her ilişki kolay büyümüyo elbete pürüzler çıkabilio gerçekten kolay değil..ama o doğru insan mı? bunun cevabını ver kendine? değer mi?

SIkıntılı:18:Allah yardımcın olsun canımUmarım sevginizle aşabilirsiniz sorunlarınızı

onun doru insan olduğuna inanaıorum am o sanırım inanmıoooo bnm aşkıma kime selam versem onunla mı aldatıon beni dio yaa

babamın onu istemediğini düşünüo gitmiş ailesine onlar beni istemio demiş ee doğal olarak onlarda cephe almış bana cnmm

zor isler
ama bu koskoca adam diil mi juli
bana pek normal gelmio
yani benim esimle hemen hemen ayni yastalardi snrm
hani esim uyuz falan ama boyle seyler de yapmaz yani
bu biraz cocukca geldi

babamın onu istemediğini düşünüo gitmiş ailesine onlar beni istemio demiş ee doğal olarak onlarda cephe almış bana cnmm

ama yanlış yapmış baban onu gerçekten istemese bile ailesine sölememeliydi.. noldu onun ailesi de sana cephe aldı şimdi ister istemez..

zor isler
ama bu koskoca adam diil mi juli
bana pek normal gelmio
yani benim esimle hemen hemen ayni yastalardi snrm
hani esim uyuz falan ama boyle seyler de yapmaz yani
bu biraz cocukca geldi

az önce çocuk gibi davranıosun die mesaj attım ona bana yazmış ki ben çocuğm o zamaan daha olgununu bul buyur burdan yak

onun doru insan olduğuna inanaıorum am o sanırım inanmıoooo bnm aşkıma kime selam versem onunla mı aldatıon beni dio yaa

güveni yok canım ama senle alakalı değil bu güvensizlik onun kendine karşı, kendi içinde olan bi his, sana yansıtıyoo..

ama yanlış yapmış baban onu gerçekten istemese bile ailesine sölememeliydi.. noldu onun ailesi de sana cephe aldı şimdi ister istemez..

annesi deli oluodu bnm için bir an önce gelip isteyelim dieee ne oldu birden böle çark ettler anlamış değilim acaba bana yalan mı atıo diorum bzen annesi uzaktaaaa sonuçta ne konuştklarını bilmioumm

az önce çocuk gibi davranıosun die mesaj attım ona bana yazmış ki ben çocuğm o zamaan daha olgununu bul buyur burdan yak

Julim Allah aşkına doğru insan olduğuna inanıyorum diorsun şimdi sana bu kadar acık çektiriyor,Bu kadar üzerine gidiyor...Evlenince nasıl olur Allah bilir... Ki insanların ev hali gördüğümz halinden daha da farklı oluyor...Bence mantığını kaybetme...Biliyorum aşkın gözü kördür ama geleceğin için mantığından vazgeçmemelisin

üzmekten incitmekten pek çekinmiyo galiba aklına ne gelirse sölüoo :44:

sölüo cnm yalan mı sölimmm üzülüorum, kırlıorum haberin olsun yazıorımmmm bana hayatın bütün cam kırıklarııı bnm heryerimi kesmiş bana kırılmaktan mı bahsediosun dio yaaa sankiii tbe yarabbim beni biriyle yakaladı kiii asla öle bir insan değilimmmm ve allh şahidim olsun ki kalbimde ondan baska kimse yok

annesi deli oluodu bnm için bir an önce gelip isteyelim dieee ne oldu birden böle çark ettler anlamış değilim acaba bana yalan mı atıo diorum bzen annesi uzaktaaaa sonuçta ne konuştklarını bilmioumm

julia canım o kadar çok acaba şöle mi böle mi demek seni üzer, yıpratır... gerek yok gerçekten.. demekki babanla yasadıgın sıkıntıyı ailesine belki isteyerek belki yanlışlıkla anlatmış, aile de bu yuzden biraz daha eskiye göre mesafeli..

kalbimle mantığım savaşıo püfümm

ben her zaman en kötü anında onun yanında oldummm , kimdi böle salakça bi nedendennn bana kızmasına yada ayrılmış gib davranmasına dayanamıormm

onun bu güvensizliği senin kendine olan güvenini de yok edebilir.. dediğim gibi akıllı ve mantıklı birisin sen, güçlüsün de,, bütün yasadıklarını bizlerle paylaştıklarını yeniden oku, değerlendir.. ben pek pozitif bişey göremedimm anlattıklarında malesef.. kararını sen vericeksin...

kalbimle mantığım savaşıo püfümm

julim kac kurtul
kesinlikle

ne demek yani bana kirilmaktan mi bahsediyorsun, zorluklar yasamis olablr de yani bu yuzden seni mi kirmasi gerek?
ooo benim esim ve ailesi ne zorluklar yasamislar ne badireler atlatmislar, ozellikle de esim
anlatsa roman olur yani
ben dinlerken agliyorum
ama ben en ufak biseye kirilsam nasil beni mutlu edecegini dusunur cirpinir
ona ne olduysa oldu seni mutlu etmek icin ugrasmali

sağol cnm ilgilendiğin içinnn

kaçmayı çok denedim aama olmuooo , bir kez daha denicem telefonlarımı kapatcam en azından o saçma spn mesajlarını görmem . o da meraktan kudursun ben neden telimi açmıom die yeter artıkkk. ben gerçekten hasta olcam mide sancılarından baş ağrılarından uyuyamaz oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…