Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Canım senin bu antonyo bunalımda bence bi terapistle falan konuşsa iyi olur:/ Çok karamsar depresyonda galiba:/

afedersiniz hanımlar
böyle süpriz yumurta gibi çıktım ortaya kusura bakmayın ama bir konu açmak istiyorum, ilk defa açacağım
bulamadım ya !!!!!

afedersiniz hanımlar
böyle süpriz yumurta gibi çıktım ortaya kusura bakmayın ama bir konu açmak istiyorum, ilk defa açacağım
bulamadım ya !!!!!

Binküsür mesajın olmuş:) Konu açmayımı soruyorsun anlamadım:26: Eğer onu soruyorsan girdiğin konun alanında en üstte yeni konu aç die bi buton var

seni psikolojık olarak etkilio bi de sağlık olarak etkilemesine izin verme canm senden götürdüğü ilişkinin sana kattıklarından fazla ise bi yerde hata var demekki.. bazı seylerin sen de farkındasın aslında, insan bilebile bi hata yapmaz cnm yapmamalı,, alacağın karar neyse gerçekten uygula tamam mı devam mı?? kararın arkasında durman gerekicek...

Binküsür mesajın olmuş:) Konu açmayımı soruyorsun anlamadım:26: Eğer onu soruyorsan girdiğin konun alanında en üstte yeni konu aç die bi buton var

:)) şimdi şekerim şöyle ki bin küsür gevezelik, dır dır, lak lak, ukalalık etmişim ama bi konu açmayı öğrenememişim : ))
ayıbımı yüzüme vurmaynızzz naaayıııırrr nooolaaamazzz : )
yeni konu aç butonu yok bende yoksa bakan kör mü oldum ben ??

aynen öle dedim bugün ne bu karamsarlık yaa bezdim canımdan resmen

Kuzumm bu sana
Ayrılıklar değişmez bütün aşklar aynıdır
Hayat herkese hem iyi hem de kötü davranır
Oluruna bırak her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak her neyse geçer
Gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer

[video=youtube;e8mifCJ3L3w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=e8mifCJ3L3w[/video]

=))) yOK CANIM EST... bak şimdi konuarın açıldığı esas yere gelceksin alt başlıklara....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri-f346/
bu linkte varmı mesela

umarım bu sefer mantığım kalbime yenilmez cnmm
selam july.................................
selam cadum nsılsın

oluruna bıraksam iyi olcak sanırım

iyidir tatlım , gördüğüm kadarı ile sen efkarlısın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…