artık bizimkiler deeee vermicek zaten öle duruo kız annem yemn ederim burd yanlız yaşıo die yaptığı herşeyden bana verirdi götür yesin yazık tek yaşıo yapamaz böle şeyler anne yemeğini özler dieeee bir insan nasıl bu kadar nankör oluranneme sölemiolrum pek ama anlıolar suratımdan kiii
nevosum oglanin aileside oglanda simarik gibime geldijulianin babasi kötü birsey demek istememiski kizini korumus
Tamam sınav sonrası yemek yap ben sana soracağım ne yedin diye
Canım vallahi bana kalssa hayatta vermem juli yi ama juli vazgeçemiyor..Bu iş baştan kokmuş zaten
ben de ben deeeeee özel selam bekliorum.. deniz ben,bgnden itibaren sizleyim
Canım vallahi bana kalssa hayatta vermem juli yi ama juli vazgeçemiyor..Bu iş baştan kokmuş zaten
tskler canim bende iyiyim,sen nerelerdesin baya göremedim seni :26:
benide etmez juliyle sabah adiniz topa cikarkankaliktanda silerim sizi toplarla isim olmaz
TAMAM abla... Ben ne yalan söyliyim bana güven vermiyor antonyo julinin anlattıklarıyla
Gel denizim gell
Canım ailenin sözünden çıkma
julinin sevgisinin büyük oldunu vazgecemicenide biliyorlr bunuda iyi kullaniyorlar
eniste ben juliyi seviyorum sevdime laf söylemeyin deyip susturamamismi
kizlar cay demlip geliyorum
julinin sevgisinin büyük oldunu vazgecemicenide biliyorlr bunuda iyi kullaniyorlar
eniste ben juliyi seviyorum sevdime laf söylemeyin deyip susturamamismi
kizlar cay demlip geliyorum
Evet juli diretecek
Nereye yine
yok çıkmıorum cnm zatennnn bu iş güzellikle olsun o kadar çok isterdim kii
bende kaybetme korkusu var onda yok işte nevoşumm
Canım kolay değil haklısın ama işte sorunlar olunca korkuyor insan biraz
bundan sora göstermicem nevoşummBunu gösterme bari
Kızlar yemek yarışması var ve bu topik sık sık yemek konuşuyor ya,link vereyim de bir göz atın..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html
cnm hiç bişi istemio yastıkk
Kızlar yemek yarışması var ve bu topik sık sık yemek konuşuyor ya,link vereyim de bir göz atın..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html
seven insandaaaa korku olmuo gözüm o kadar kararıo ki bazengel gidelim dese gitcem gibi gelio
ama endişelerim yok desem yalan olur
gelen gideni aratırmışşş nevoşum anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?