Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Canım ailenin sözünden çıkma

nevosum oglanin aileside oglanda simarik gibime geldi julianin babasi kötü birsey demek istememiski kizini korumus

içimden mesaj atmak bile gelmio artık rabia o kadar kolumu kanadımı kırdı kı bnmmmm bi seçim yapmlı y benya ailesiii madem ki bir seçim yapmk zornda ben tek başımayım bu hayatta diyip duruoo onu ne kadar sevdiğimi ya görmüo ya kör yadaaaa görmek istemio işine bölesi gelio

Canım vallahi bana kalssa hayatta vermem juli yi ama juli vazgeçemiyor..Bu iş baştan kokmuş zaten

julinin sevgisinin büyük oldunu vazgecemicenide biliyorlr bunuda iyi kullaniyorlar

eniste ben juliyi seviyorum sevdime laf söylemeyin deyip susturamamismi

kizlar cay demlip geliyorum

tskler canim bende iyiyim,sen nerelerdesin baya göremedim seni :26:

benide etmez juliyle sabah adiniz topa cikar kankaliktanda silerim sizi toplarla isim olmaz

yaaa banane igilenenmem lazım topiğimle abonelerim kaçıo yoks

julinin sevgisinin büyük oldunu vazgecemicenide biliyorlr bunuda iyi kullaniyorlar

eniste ben juliyi seviyorum sevdime laf söylemeyin deyip susturamamismi

kizlar cay demlip geliyorum

demiş cnmmm zaten seviorum dediği için annesi konuşmuo görüşmüo antonyo ile

Canım kolay değil haklısın ama işte sorunlar olunca korkuyor insan biraz

seven insandaaaa korku olmuo gözüm o kadar kararıo ki bazen gel gidelim dese gitcem gibi gelio

ama endişelerim yok desem yalan olur

gelen gideni aratırmışşş nevoşum anladın sen

cnm hiç bişi istemio yastıkk

evet yastık,yastık ama sana kızan bir yastık-omuz artık
topla kendini,başa sarma her şeyi..
o gel deyinde gidecen,çekil git deyince çekilip gidecen öyle mi
sen bu musun? bunu mu hakediyorsun? bu şekilde mi ömür geçireceksin bu adamla?
düşünnn!

Juli kendini biraz rahat bırak artık...Hasta olsan Allah korusun aşk seni kurtarmaz güzelim...Bi kafanı dinle.. ama mantığınla dinle.. çünkü iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor bence... Bi kalk hava al

seven insandaaaa korku olmuo gözüm o kadar kararıo ki bazen gel gidelim dese gitcem gibi gelio

ama endişelerim yok desem yalan olur

gelen gideni aratırmışşş nevoşum anladın sen

Yok canım yapma öyle bir hata
Evet canım seninde sınavın buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…