Sen zaten topmuşsun ömür öyle dedi
içimden mesaj atmak bile gelmio artık rabia o kadar kolumu kanadımı kırdı kı bnmmmm bi seçim yapmlı y benya ailesiii madem ki bir seçim yapmk zornda ben tek başımayım bu hayatta diyip duruoo onu ne kadar sevdiğimi ya görmüo ya kör yadaaaa görmek istemio işine bölesi gelio
Evet juli diretecek
Nereye yine
demiş cnmmm zaten seviorum dediği için annesi konuşmuo görüşmüo antonyo ile
Merhaba canım nasılsın
ben bunun farkındayım yastıkkkk ama kalbime söz dinletemiommmm kalbimle mantığım arasında sıkıştım kaldımevet yastık,yastık ama sana kızan bir yastık-omuz artık
topla kendini,başa sarma her şeyi..
o gel deyinde gidecen,çekil git deyince çekilip gidecen öyle mi
sen bu musun? bunu mu hakediyorsun? bu şekilde mi ömür geçireceksin bu adamla?
düşünnn!
tmm neseee boşver antonyoyuu :2::2:Juli kendini biraz rahat bırak artık...Hasta olsan Allah korusun aşk seni kurtarmaz güzelim...Bi kafanı dinle.. ama mantığınla dinle.. çünkü iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor bence... Bi kalk hava al
hemen deee katıl zatiiii oyum sensinnnÇok sağol canım görmemiştim
seven insandaaaa korku olmuo gözüm o kadar kararıo ki bazengel gidelim dese gitcem gibi gelio
]
h.g beyzaherkese merhabalarrrr
Yok canım yapma öyle bir hata
Evet canım seninde sınavın buymuş
Kızlar yemek yarışması var ve bu topik sık sık yemek konuşuyor ya,link vereyim de bir göz atın..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...utfagim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.html
alnimin teriyle 21 sayfayi yapcam
tam olarak ne diyorki?
anton bundan sonra napmayi düsünüyor ?
sakin bu hatayi yapma bembeyaz gelinliklerle cik baba evinden
cok gec gordum canim ya pardon
eh iste pek iyi diilm ya sen?
[
hemen deee katıl zatiiii oyum sensinnn
saat gec olmus
bu saat oldu daha meyve disinda bisey yemedim
uff kendime cok kizyrm bazen
en iyisi gidip yatayim
herkese iyi geceler
=)))yOK CANIM EST... bak şimdi konuarın açıldığı esas yere gelceksin alt başlıklara....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri-f346/
bu linkte varmı mesela
ooo juli küsmüştü yine barışmış sonra yine küsmüş yine barışmış şimdi kararsız
yapma be güzelim
ben bu hayatta ynlızım kimse yanımda olmuooo falan ne yapmyı düşünüooo bilmiorum sormadım valllayarın konuscm karşıma alıp rabişim
napim pekiii
böle geri kafalı insanlara sinir oluorum yakonus ne düsünüyor gelecekle planlari ne sor hepsini
olmicaksa zaman kaybetmek istemiyorum de
kizlar bi konu okudum acaip sinir oldum
bebegi kiz olcak diye kaynanasi kocasi surat yapiyormusvarmi kiz evladi gibi ne cahil insanlar var
dışardan davulun sesi hoş geliooo keşke hemen ypabilsem bunuçok kolay ya herro ya merro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?