Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Bizi niye sormuyorsun Datlucadı
kız tanışmadık ya ondan . yoksa allahın kelamını niye esirgeyim
baştan alıyomş selam kızlarş selam july, selam eften

rabbim feraha çıkarsın beni cadummmm iyi değilim bugünlerde hiç

sen neler yapıosn
beli oluyo canım, eftene katılıyorum, çok doğru söylemiş, bence de kerheze değri kadar ver,.
datlucadim kiz sen nerelerdesin uzun zamandir

hayirli geceler kizlar nasilsiniz
selam rabiş, iyidir canım, sen nasılsın

Son düzenleme:
kimse yokmu kızlar yeniyim buradaaaa 5 aylık evliyimm bambaşka bir memlekete geldim hiç arkadaşım yok burada çok sıkılıyorummm arkadaşşş olırmusunuz banaa):
hoşgeldin cnm her zaman bizimle sohbete gelebilirsin
artik sagliginla oynuo canim
deryaveprensleri diye bi uye vardi kk da
o geldi aklima, sevgilisi yuzunden 3 ay boyunca konusma yetenegini kaybetmisti
ayy allah korusun
gerçekten mi cemreeeee
Canım ailelerde karışmış işiniz zor inşaallah güzellikle olur

oluruna bıraktım nevoşum takmıcam artık yzımsa kaderimse döner dolaşır bana gelirrrrr bundan kaçış yokkk

baban hakli,varya al oglunu basina cal diceksinde neyse
annesi ufacik mesele icin büyütmüs
seninki ne diyor annesine filan ?

accikda sen ugras nevosum

kimse yokmu kızlar yeniyim buradaaaa 5 aylık evliyimm bambaşka bir memlekete geldim hiç arkadaşım yok burada çok sıkılıyorummm arkadaşşş olırmusunuz banaa):

bizler burdayiz nasilsin ?

ben de ben deeeeee özel selam bekliorum.. deniz ben,bgnden itibaren sizleyim

rabbim kimseye taşıyamayacağı dert vrmezmişşş cadummmmm demek ki yaşamam gerekiomuş bunları

Biz tanışıyoruz

Dikkati mi çekti çok güzel
Hoşbulduk canım bugün neler yedin bakayım

=) kazen amca sağolsun :))
Abla yaaa bugünde çok güzel kahvaltı yaptım ama börek yedim 2 tane sigara böreği birazcık kısır falan açık büfe kahvaltı yaptım Sınavdan sora arkadaşlarla yaptık ama akşam dometes salatalık...Sınavlardan sora yemek yapmaya başlıcam

Selamm datlucaduuu hoşgeldinnn

[video=youtube;cuyPShTgRNA]http://www.youtube.com/watch?v=cuyPShTgRNA[/video]

Tamam sınav sonrası yemek yap ben sana soracağım ne yedin diye

Son düzenleme:
Canım vallahi bana kalssa hayatta vermem juli yi ama juli vazgeçemiyor..Bu iş baştan kokmuş zaten

artık bizimkiler deeee vermicek zaten öle duruo kız annem yemn ederim burd yanlız yaşıo die yaptığı herşeyden bana verirdi götür yesin yazık tek yaşıo yapamaz böle şeyler anne yemeğini özler dieeee bir insan nasıl bu kadar nankör olur anneme sölemiolrum pek ama anlıolar suratımdan kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…