oruç tutuamıormusun cnm
Yok tutabiliyorum normalde.Tabii kolay olmuyor ama guc buluyorum iste ama bu kez sancim cok oluyo falan...Ha geldi gelicek diye diye bi hal oldum.Ama nolursa olsun yarin tutucam.
Yok tutabiliyorum normalde.Tabii kolay olmuyor ama guc buluyorum iste ama bu kez sancim cok oluyo falan...Ha geldi gelicek diye diye bi hal oldum.Ama nolursa olsun yarin tutucam.
bugün ankara serinledi şimdi balkonda oturamadım üşüdüm
oruçlu iken manevi bir huzur buluorum ben yaaaa
Haklisin...Ben de tutucam ama regl olcam diye cok agrim oluyo.Bi de tatli yeme istegi.Kendimi kotu hissediyorum.
abla burasıda serinledi baya yarın yağmur var diolar ama bakalım
bnde bugün başladım regl dün bitti. Ya bendede çok ağır derecede çikolata krizi oluyo
Samsunda sabah yağtı yağmur o yüzden serindi bugün tabi biz evdeyiz belki ondandır
Ben zaten normalde tatliyi cok seven biriyim.Cok yerim,ama regl doneminde offff o nasil bir istektir =).Hepimizde var bu sanirim.
kan şekeri düşüyo sanırım bnim 40 falan çıkıyo regl döneminde.Normalde tatlıyı sevmem ama çikolatayı çok severim keşke çikolata havuzu olsada içinde boğulsam
kan şekeri düşüyo sanırım bnim 40 falan çıkıyo regl döneminde.Normalde tatlıyı sevmem ama çikolatayı çok severim keşke çikolata havuzu olsada içinde boğulsam
sahura neler apıyorsunuz
çikoda çok kalori var aama yaaaaaaa :84::84:
ilerde bende orda oturuncaaaa bende serinlicem inşallah cnm
inş. canımBizim burada nem var ya felaket yapıyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?