Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

[QUOTE=julia__;20336648]kız dombilik olcan [/QUOTE]

sadece regl döneminde yiyorum ama bide arada istisnayi

Oooo,o basindan beri favorim.Bal parcacikli.mmmmm.Canimi cektirdin he

ya onunda kalorisi acayip fazla normalden çok daha fazla 10grlıklarını alıyorum onların.

kızlar ben yavastan çıkayım artık sahura kalkıoz ya sabah kalkmam zorlaşıo

sahurda hiçyiyemiyorum zaten kahvaltı dışında hiç yiyemem hamur işide yemem o yüzden çok acıkıyorum biraz iştahsızım iftarda bile tatlı yiyemem birde şeker hastasıyım yesem neolurum acaba

[QUOTE=julia__;20336648]kız dombilik olcan

sadece regl döneminde yiyorum ama bide arada istisnayi

ya onunda kalorisi acayip fazla normalden çok daha fazla 10grlıklarını alıyorum onların.
[/QUOTE]

10 grlik oldugunu bilmiyodum...Burda Nestle nin kutu cikolatasi var icinde cesit cesit cikolatalar,ona bayiliyorum

sahurda hiçyiyemiyorum zaten kahvaltı dışında hiç yiyemem hamur işide yemem o yüzden çok acıkıyorum biraz iştahsızım iftarda bile tatlı yiyemem birde şeker hastasıyım yesem neolurum acaba

yeme o zaman ablacım sağlık önemli

babam tarçın katyıo tatlıların üstüne öyle yiyo.Çok susuyormuş babamdan şeker hastalğıdan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…