Peki canim,memnun oldum tekrardan.Iyi geceler diliyorum =)
kızlar ben yavastan çıkayım artık sahura kalkıoz ya sabah kalkmam zorlaşıo
cnm biz yarın gece 9 gibi burda oluruz gene gelmek istersen her zaman bekleriz
julıcım iyi geceler sana hadi dinlen
10 grlik oldugunu bilmiyodum...Burda Nestle nin kutu cikolatasi var icinde cesit cesit cikolatalar,ona bayiliyorum
bizim burada yok onlardan bizde etiyle yetiniyoruz
bende sana eti yollarımhemide Fıstılık
Yaaa nasil ozledim zaten oradaki cikolatalari,biskuvileri falan.Hele ben buraya gelmeden once bi tane biskuvi cikmisti,Halley gibi tadi.Onu ozledim =)
orada yok mu Türk markaları.Bisküvi pek ilgi alanımda değil. Bide metro çikolatasının halleyi çıktı çok süper
Yaaa eminim superdir tadi.Geldigimde hepsinden yicem bolca =D.Burada yok =(
.Evet bol yersiniz götürürsünüzde peşinize.Memleketiniz neresi çalışıyor musunuz orada:26::26:
Istanbul canim...Calisiyordum,ara verdim.Kismetse tekrar basliyorum birkac gune.
hıı ne güzel bende yurtdışında bulumak çok istiyorum.Farklı bi heyecan olsa gerek tabi birazda zor olur heralde dil kültür farkı falan
Ilk zamanlar tabii,farkli geliyor,degisik hissediyorsun ama sonra,normalmis gibi,alisiyosun her seye.Benim tek alisamadigim arkadassizlik.Adam gibi bir seyler paylasabilecegim,guvenecegim bir arkadas yok =(
ya evet arkadaşsız olmuyo ilk zamanlar aramıyorsunda sonra sinemaya gidecek alışverişe çıkacak birilerini arıyo insan.Olsun sende eşinle çıkarsın.Tvde falan görüyoruzda çok acayip insanlar gibi duruyolar ispanyollar çılgın fazlasıyla gibi:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?