Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kızlar ben çıkıorummm yarın aynı saatte görüşmek üzere iii geceler

Yaaa nasil ozledim zaten oradaki cikolatalari,biskuvileri falan.Hele ben buraya gelmeden once bi tane biskuvi cikmisti,Halley gibi tadi.Onu ozledim =)

orada yok mu Türk markaları.Bisküvi pek ilgi alanımda değil . Bide metro çikolatasının halleyi çıktı çok süper

hıı ne güzel bende yurtdışında bulumak çok istiyorum.Farklı bi heyecan olsa gerek tabi birazda zor olur heralde dil kültür farkı falan

Ilk zamanlar tabii,farkli geliyor,degisik hissediyorsun ama sonra,normalmis gibi,alisiyosun her seye.Benim tek alisamadigim arkadassizlik.Adam gibi bir seyler paylasabilecegim,guvenecegim bir arkadas yok =(

Ilk zamanlar tabii,farkli geliyor,degisik hissediyorsun ama sonra,normalmis gibi,alisiyosun her seye.Benim tek alisamadigim arkadassizlik.Adam gibi bir seyler paylasabilecegim,guvenecegim bir arkadas yok =(

ya evet arkadaşsız olmuyo ilk zamanlar aramıyorsunda sonra sinemaya gidecek alışverişe çıkacak birilerini arıyo insan.Olsun sende eşinle çıkarsın.Tvde falan görüyoruzda çok acayip insanlar gibi duruyolar ispanyollar çılgın fazlasıyla gibi:78::78:

Ya cok iyiler hoslar ama arkadas kavrami cok saglam gelmedi bana.Eglenmek ve icmek icin bir araya geliyolar,paylasim yok.Ha hepsi boyle mi,hayir tabiki ama bana denk gelmiyo =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…