Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

çok pis kokuo bnm antonyo sever çokm bir yudum bile içip gelse yanıma anında anlıyorum

doğru söylüyo ama

2 tane içersin sonra kendini WC ye nasıl atacağını şaşırırsın

hem bu saatte ne temizliği kızım

günler çuvala mı girdi

askerimle konuştummm
eee paramız yok bira içioz napak burs yollayında viski falan alam Aanam ruh temizliğinden bahsediom

siz varya hepiniz kaltaksınız kaltak . ulan o erkeklere acıyorum hayatınızda ki erkeklere
onunla bununla sürtün gelin burda sohbet edin sonra hadi naş asıl sana naş kahpe

bu ne yaaaa???!!!!!
bu gerizekalıya naş diye ben demiştim şimdi kahpe diye bana mı diyor bu allahın zekasızı..
şunun haddini bildirin yoksa çok fena şeyler çıkacak ağzımdan...!!!!!
rica ediyorum bunun nickini değil ıp sini engelleyin..!!!!!

evde kalmış kızların en çok yediği çikolatayı biliomusunuz kızlar

Bence Bu Kişi Tanıdık Biri Yoksa Buraya Pat Diye Dalmaz Durduk Yere

sana tekrar mı yazdı fah..şe

Bence Bu Kişi Tanıdık Biri Yoksa Buraya Pat Diye Dalmaz Durduk Yere

valla benim forumdan kimseyle en ufak bir atışmam bile olmadı..
bunun kim olduğu belli durup dururken geldi siz gerizekalısınız vs vs dedi bizde uyardık ve üyeliği silindi zaten üyeliği silinsin diye yapıyodu bize hakaret etmeden önce üyeliğim iptal edilsin diye konu açmış..
sonra ben çıktım zaten keyfim kaçtı gerildim az önce geldim başka nickli üyede resmen hakareti geçmiş anlamadık sanki o olduğunu yeni üye olmuş daha.. ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama benle kimse böyle konuşamaz gerzek yaaa...!!!

sana tekrar mı yazdı fah..şe

yok ben o yazdığını şimdi gördüm demiş ya ne naşı asıl sana naş k.... diye o salak elagözlüm20 ye ben demiştim hadi naş diye belliki bana demiş.. ya da kime dediyse dedi sıkıyosa karşımda desin bunları da o kafasını duvara sürtüp bi kıvılcım çıkarayım bir güzel..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…