Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ayni ben :18::18:

senin de mi okul bitmeyecek

ikinizin de kulağınızı çekerim hııııı

cemreeeemmmmmmmmm

kuzum bnm yaaa ne desem bilemiorummm kiiii özelden yazcam ben sanaaaa en kısa zamandaa

yaaa benim okulum gereksiz zor, yani gercekten hani deseki otur 300 sayfa ezberle ezberlerim
mesela idare hukuku icin bunu yapiyorum ama bazilari var ki naapsan olmuyo
esim tip mezunu, o bile bizim okulun cok zor oldugunu, tip agir olsa da neyin ne oldugu belli oldugu icin calisinca oldugunu soyluyo
bi yandan ders calistgm icin pek bakamyrm geriden takipteym kusura bakmayin :))

duvara yazık

kazıklara oturtalım

artık şansına kazıklar nereye denk gelirse

duvara yazık

kazıklara oturtalım

artık şansına kazıklar nereye denk gelirse

Çok sinirlendim bu ne ya??
Neden direk IP sini engellemediler ki bu salağın illa bu lafı burada okumak zorunda mıydım ben yani illa bunun mu olması gerekiyor kökten çözüm bulmak için..!!
Üstelik bir kişiyle bile sorun yaşamamıştım ben bu sitede o kadar düşünüp yazarım ki yorumlarımı.. Kimseyi kırmamaya özen gösteririm..
Hatta o gereksizin bi konusunda fikir bile vermişim yazık valla ya..
Ama şunu söylim benim ahımı alana da acırım.. Ve o kişiye beddua etmiyorum ama yaptıkları ortada.. Başına geleceklerden beni mesul tutsun bundan sonra..
Gerçi Allah ona en büyük cezayı vermiş ,akıl dağıtılırken bu şemsiye tutmuş belli..

ben çıkıorum kızlar herkese hayırlı geceler

selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an

selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an

şizofrennnmidir nedirler yaaa sinirlerim boşaldı okypetecim

meg , okypete editör arkadaşlarım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize

şizofrennnmidir nedirler yaaa sinirlerim boşaldı okypetecim

biri konu açtı sonra biride eşlik etti saatlerce yazıldı konuya. işte sizin topiğe bu yazılar yazıldığ an bunlarda bizx sizi kandırdk incideniz vs yazdılar. kadınl
arada hakaret ettiler. aranızdaydık farketmediniz bizleri vs dediler. neyse admin banladı . kimliklerine kadar açıkladı o konuyu açanı..buradakilerde inciden. o konuyu bir anda 180 küsur misafir okudu..bir saldırı oldu yani

Anaaaaa İnci Demek Haa Ne Zamandır Kayıplardı Çıkmışlar Piyasaya Demek

Peki ben bana hakaret eden şahsa dava açabiliyor muyum??

Hani şu kocam beni beğenmiyor diye sonrada sanırım bitiyor başlığı altında kocam bilmemkaç yıllık sevgilisine gitti sonra affettim diyen Hande2014 var ya, işte o cengizmiş meğersim.

Selam bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…