ayni ben :18::18:
senin de mi okul bitmeyecek
ikinizin de kulağınızı çekerim hııııı
cemreeeemmmmmmmmm
kuzum bnm yaaa ne desem bilemiorummm kiiii özelden yazcam ben sanaaaa en kısa zamandaa
valla benim forumdan kimseyle en ufak bir atışmam bile olmadı..
bunun kim olduğu belli durup dururken geldi siz gerizekalısınız vs vs dedi bizde uyardık ve üyeliği silindi zaten üyeliği silinsin diye yapıyodu bize hakaret etmeden önce üyeliğim iptal edilsin diye konu açmış..
sonra ben çıktım zaten keyfim kaçtı gerildim az önce geldim başka nickli üyede resmen hakareti geçmiş anlamadık sanki o olduğunu yeni üye olmuş daha.. ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama benle kimse böyle konuşamaz gerzek yaaa...!!!
yok ben o yazdığını şimdi gördüm demiş ya ne naşı asıl sana naş k.... diye o salak elagözlüm20 ye ben demiştim hadi naş diye belliki bana demiş.. ya da kime dediyse dedi sıkıyosa karşımda desin bunları da o kafasını duvara sürtüp bi kıvılcım çıkarayım bir güzel..!!!
Hoşbulduk canım
Ne var ne yok bi dalayım dedim
Film açıyorum da
Hoşbulduk canım
Ne var ne yok bi dalayım dedim
Film açıyorum da
kızım bu saatte ne filmi
duvara yazık
kazıklara oturtalım
artık şansına kazıklar nereye denk gelirse
Şimdi bi film türü söylücem banı yicem
ahahahah
neyse saymayayım şimdi
Ne sen say ne ben söyleyeyim bacım
Last night filmin ismi bakalım önerenler oldu
selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an
şizofrennnmidir nedirler yaaa sinirlerim boşaldı okypetecim
meg , okypete editör arkadaşlarım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize
biri konu açtı sonra biride eşlik etti saatlerce yazıldı konuya. işte sizin topiğe bu yazılar yazıldığ an bunlarda bizx sizi kandırdk incideniz vs yazdılar. kadınl
arada hakaret ettiler. aranızdaydık farketmediniz bizleri vs dediler. neyse admin banladı . kimliklerine kadar açıkladı o konuyu açanı..buradakilerde inciden. o konuyu bir anda 180 küsur misafir okudu..bir saldırı oldu yani
selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an
Peki ben bana hakaret eden şahsa dava açabiliyor muyum??[/QUOTE
açabilirsiniz tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?