normal değiller tabii ki. zavallılar hatta. acınacak durumdalar..muhabbete ortasından dalmak istemezdim ama nie öyle bişi yapmışlar ki deli mi bunlar
Peki ben bana hakaret eden şahsa dava açabiliyor muyum??[/QUOTE
açabilirsiniz tabiki..
Bi soru daha elagözlüm20 de inci saldırısından mı?
Bi soru daha elagözlüm20 de inci saldırısından mı?
bence yani kanımca inciden bunlarda. aynı anda oldu çünkü bu iki saldırı
selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an
İnci bunlara para veriyormuş ortalığı karıştırsınlar diye. İlginç konulara fake gözüyle bakan arkadaşlara tekrar tekrar hak veriyorum artık
aynen öle cnm bula bula bu topiği buldular yaaa
Ama ne kadar boş, ne kadar gereksiz insanlarmış. Şimdi bana deseler ki al sana 100 tlgit şu forumu karıştır. Üşenirim bi kere yaa... Kazen fena benzetti ama.
nerde ne yazdıııııı cnmmm
Edalıprenses diye bir konu sahibinden bizim kızlardan biri şüphelendi. Sonra edalı kendin ortaya çıkardı ben inci sözlükten diye. Sonra Hande2014 de sizinle dalga geçtim falan diye baya bişey söyledi. Alay ettiler bu siteyle. Sonra kazen bunları deşifre etti. Meğer hande cengiz diye biriymiş edalıda atanamayan bir bayanmış bunlar aynı ofise çalışıyorlarmış. Kazen cengizin kız arkadaşına kadar buldu. Kız arkadaşı marmara üniv. okumuş. Listesine eklemiş şimdi cengizin yurtta başka erkeklerle basıldığını söyleyecek vede sitede yazdıklarını gösterecek bak erkek arkadaşın homo diye.
ya arkadaşlar merhaba konu kapanmış korktuğum başıma geldi okuyamadım ne oldu sonunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?