Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu arada kötü içerik yapın hemen böyle abuk sabuk mesajlar olursa. gerekeni yaparlar..

selam kızlar,bu gece inci saldırısına uğradık. bir derdim varda ortaya çıktlar. buradakilerde onlardan. .neyse asayiş berkemal şu an

aman onları konuşup reklamlarını yapmayalım boşverin

İnci bunlara para veriyormuş ortalığı karıştırsınlar diye. İlginç konulara fake gözüyle bakan arkadaşlara tekrar tekrar hak veriyorum artık

aynen öle cnm bula bula bu topiği buldular yaaa

Ama ne kadar boş, ne kadar gereksiz insanlarmış. Şimdi bana deseler ki al sana 100 tl git şu forumu karıştır. Üşenirim bi kere yaa... Kazen fena benzetti ama.

kızlar ben çıkıyorummm iii geceler herkese

nerde ne yazdıııııı cnmmm

Edalıprenses diye bir konu sahibinden bizim kızlardan biri şüphelendi. Sonra edalı kendin ortaya çıkardı ben inci sözlükten diye. Sonra Hande2014 de sizinle dalga geçtim falan diye baya bişey söyledi. Alay ettiler bu siteyle. Sonra kazen bunları deşifre etti. Meğer hande cengiz diye biriymiş edalıda atanamayan bir bayanmış bunlar aynı ofise çalışıyorlarmış. Kazen cengizin kız arkadaşına kadar buldu. Kız arkadaşı marmara üniv. okumuş. Listesine eklemiş şimdi cengizin yurtta başka erkeklerle basıldığını söyleyecek vede sitede yazdıklarını gösterecek bak erkek arkadaşın homo diye.

Fotoğrafını falan bulmuş cengizin adresinide yayınladı ama fotoyu yayınlamadı. Mideniz bulanmaısn dedi.

ya arkadaşlar merhaba konu kapanmış korktuğum başıma geldi okuyamadım ne oldu sonunda?

büyüksün kazen konu kapandı mı linkini yolalrmısın cnm

ya arkadaşlar merhaba konu kapanmış korktuğum başıma geldi okuyamadım ne oldu sonunda?

Adamla baya bi dalga geçti bodur bişeymiş zaten. Kazen google earth ta konumunu gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…