Geçen aralıkta 30 oldum. Allah'ım 30 oldum
hee magaza oluyor canım
huuu huu rabişşş napin kızzz
sen napcan evdemisin peki avm gitmicenmi
yok anam ne avm siben un kurabıyesı yapcam daha yapmadım markete gıderız alısverıs yapcaz heralde daha yapmadım.sonra daha yemekte yapmdaım.yarında dayım gelıyormus ona bır seyler hazırlarım.puff
en güzel yastasınnn
uleynnn rabiş dün beniiim topiğe gelmedin ekşını kaçırdınsen napcan evdemisin peki avm gitmicenmi
napim kiz BDV geziniyorum basim döndüsen napiyorsun canim ?
Ya tabee.... Eşim benden 6 ay küçük, o şimdi 20 li yaşlarda bense 30 lu yaşlardayım. Kendimi gencecik çocuğu eve kapatmış olgun bayanlar gibi hissediyorum.
Ya tabee.... Eşim benden 6 ay küçük, o şimdi 20 li yaşlarda bense 30 lu yaşlardayım. Kendimi gencecik çocuğu eve kapatmış olgun bayanlar gibi hissediyorum.
sen napcan evdemisin peki avm gitmicenmi
yok anam ne avm siben un kurabıyesı yapcam daha yapmadım markete gıderız alısverıs yapcaz heralde daha yapmadım.sonra daha yemekte yapmdaım.yarında dayım gelıyormus ona bır seyler hazırlarım.puff
uleynn tokyooo alıntılarııı kattın karışştırdın birbirine
uleynnn rabiş dün beniiim topiğe gelmedin ekşını kaçırdınincililer bastıııı burayıııı
owwwwwwwwne güzel işteeee bnm antonyo ile aramda 9 yaş var
uleynnn rabiş dün beniiim topiğe gelmedin ekşını kaçırdınincililer bastıııı burayıııı
SüpermişSen büyüksün di miii... Nolur öyle de.
hanımlar az once konunun bırıne bır yorum yaptım. bır bey tasıyıcı anne arıyrmus ama kk den arıyormus..cok enteresan.bence o konuya gıdıp hucum etmelıyız
kk dan mı arıyormuş
hanımlar az once konunun bırıne bır yorum yaptım. bır bey tasıyıcı anne arıyrmus ama kk den arıyormus..cok enteresan.bence o konuya gıdıp hucum etmelıyız
Nörüonuz bakemmbende evimi temizlicek bi gönüllü arıorum die bi konu açacam yoksa belediyenin gelmesi yakındır
okudum yorumda yaptim bana bencillik gibi geliyor,cocuk babasinin sperm bankasindan oldunu duyunca sarsilcak yavrum
Nörüonuz bakemmbende evimi temizlicek bi gönüllü arıorum die bi konu açacam yoksa belediyenin gelmesi yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?