Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sen napcan evdemisin peki avm gitmicenmi

napim kiz BDV geziniyorum basim döndü sen napiyorsun canim ?
uleynnn rabiş dün beniiim topiğe gelmedin ekşını kaçırdın incililer bastıııı burayıııı
Ya tabee.... Eşim benden 6 ay küçük, o şimdi 20 li yaşlarda bense 30 lu yaşlardayım. Kendimi gencecik çocuğu eve kapatmış olgun bayanlar gibi hissediyorum.

owwwwwwww ne güzel işteeee bnm antonyo ile aramda 9 yaş var

uleynnn rabiş dün beniiim topiğe gelmedin ekşını kaçırdın incililer bastıııı burayıııı

owwwwwwww ne güzel işteeee bnm antonyo ile aramda 9 yaş var

Süpermiş Sen büyüksün di miii... Nolur öyle de.

hanımlar az once konunun bırıne bır yorum yaptım. bır bey tasıyıcı anne arıyrmus ama kk den arıyormus..cok enteresan.bence o konuya gıdıp hucum etmelıyız

Nörüonuz bakemmbende evimi temizlicek bi gönüllü arıorum die bi konu açacam yoksa belediyenin gelmesi yakındır

Bari sağlam sallasa. Bekar olduğu için taşıyıcı anne istiyormuş ama o bebek sonuçta olacak yani...

hanımlar az once konunun bırıne bır yorum yaptım. bır bey tasıyıcı anne arıyrmus ama kk den arıyormus..cok enteresan.bence o konuya gıdıp hucum etmelıyız

okudum yorumda yaptim bana bencillik gibi geliyor,cocuk babasinin sperm bankasindan oldunu duyunca sarsilcak yavrum

okudum yorumda yaptim bana bencillik gibi geliyor,cocuk babasinin sperm bankasindan oldunu duyunca sarsilcak yavrum

ne kadar mantıksız ınsanlar var.bekar kalmak ıstıyormus omur boyu ama ıllede coocgum olsun dıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…