bence onlar maskara oldu sonunda cnm böle olacağını bilseler yapmazlardı bence
Onlar sanıyor ki kuyuya taş atıcaz kk da çıkaracak. Yok yea... Kazen bir samara edasıyla kuyudan çıkıp o taşları tek tek yedirdi onlara
Şimdi onlar düşünsün...
Bence kadınlar kulübüne bundan sonra kayıt olurken ikametgah, nüfus cüzdanı ftokopisi kimlik sureti 6 adet vesikalık adli sicil kaydı istemeliler. Bu ne be inci bebelerinin maskaası olduk.
Bir de kendilerini önemsemeleri yok mu.
komikler yaaaaaa çok komikler komediler resmen şamar oğlnınaa çevirmiş kazen
Hani şu kocam beni beğenmiyor diye sonrada sanırım bitiyor başlığı altında kocam bilmemkaç yıllık sevgilisine gitti sonra affettim diyen Hande2014 var ya, işte o cengizmiş meğersim.
Selam bu arada...
aaa hande cengızmıymış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sadece kazen değil. Yardım melekleri olarak para toplayacaktık. Ameliyat paraları denkleşmediği için böyle hırçınlar bence. Yoksa onlarda bizden biri
aaaa nler oldu kızlar ya ne olaylı geceye denk gelmışım ben neyse gecmış olsun topik sahıbı arkadaşım cengız efendı senın topiği bulmuş bula bula
Yaaaa.... Cengizmiş. Yada cencoş mu demeliyiz.
haha aynen y cok oldum ama
cnm sımdı kazen onu nere ne sekılde rezıl etmış ben ıncı sözuk ne bılmıyorumkı
ay ne ezık hıssettım kendımı bırden
Şöyle açıklıyım, incisözlük, sözlük adı altında organize olup milletle dalga geçen bi site. Espriden anladıkları küfür etmek, eğlenceden anladıkları millitle alay etmek. KK yada bizle alay etmek için bu hande ve edalı adı altında yazıp gelen cevapları kendi sitelerinde paylaşıp alay ediyolar. kazen bunların gerçek kimliğini ve nerede oturduklarını ayrıca fotoğraflarına kadar buldu. Kapiş?
ahaha inciyi bilmiodum h sen eksi sözlügüde bilmiosundur ezikspor kanak
Kazen bi defasında yine birini deşifre edip fotoğrafını yayınlamştı. Bildiğin 16 yaşında ergen. Ailesiyle konuşacaktı çocuğunuzun eğilimleri normal değil diyeNe yaptı bilmiyorum.
bak on bende hatırlıorum ışte
bunu da ben hatırlamıyorum işte...
kendime de bir ezikspor cekiyorum huzurlarınızdan ayrılıyorum ii geceler
bence yani kanımca inciden bunlarda. aynı anda oldu çünkü bu iki saldırı
Peki teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?