Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bence onlar maskara oldu sonunda cnm böle olacağını bilseler yapmazlardı bence

Onlar sanıyor ki kuyuya taş atıcaz kk da çıkaracak. Yok yea... Kazen bir samara edasıyla kuyudan çıkıp o taşları tek tek yedirdi onlara

Şimdi onlar düşünsün...

Onlar sanıyor ki kuyuya taş atıcaz kk da çıkaracak. Yok yea... Kazen bir samara edasıyla kuyudan çıkıp o taşları tek tek yedirdi onlara

Şimdi onlar düşünsün...

komikler yaaaaaa çok komikler komediler resmen şamar oğlnınaa çevirmiş kazen

Evet daha ciddi kayıt olmak lazım

komikler yaaaaaa çok komikler komediler resmen şamar oğlnınaa çevirmiş kazen

Sadece kazen değil. Yardım melekleri olarak para toplayacaktık. Ameliyat paraları denkleşmediği için böyle hırçınlar bence. Yoksa onlarda bizden biri

aaaa nler oldu kızlar ya ne olaylı geceye denk gelmışım ben neyse gecmış olsun topik sahıbı arkadaşım cengız efendı senın topiği bulmuş bula bula

haha aynen y cok oldum ama
cnm sımdı kazen onu nere ne sekılde rezıl etmış ben ıncı sözuk ne bılmıyorumkı
ay ne ezık hıssettım kendımı bırden

Şöyle açıklıyım, incisözlük, sözlük adı altında organize olup milletle dalga geçen bi site. Espriden anladıkları küfür etmek, eğlenceden anladıkları millitle alay etmek. KK yada bizle alay etmek için bu hande ve edalı adı altında yazıp gelen cevapları kendi sitelerinde paylaşıp alay ediyolar. kazen bunların gerçek kimliğini ve nerede oturduklarını ayrıca fotoğraflarına kadar buldu. Kapiş?

aaaaaa neler oluyo ya ınanmıyorum
kazene alkış valla
cnm sanada teşekkurler öyle guzel yazmışınkı ıkıncı okumadan anladım bu saatte

Kazen bi defasında yine birini deşifre edip fotoğrafını yayınlamştı. Bildiğin 16 yaşında ergen. Ailesiyle konuşacaktı çocuğunuzun eğilimleri normal değil diye Ne yaptı bilmiyorum.

Kızlar ben de yatıyorum. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…