Edalıprenses diye bir konu sahibinden bizim kızlardan biri şüphelendi. Sonra edalı kendin ortaya çıkardı ben inci sözlükten diye. Sonra Hande2014 de sizinle dalga geçtim falan diye baya bişey söyledi. Alay ettiler bu siteyle. Sonra kazen bunları deşifre etti. Meğer hande cengiz diye biriymiş edalıda atanamayan bir bayanmış bunlar aynı ofise çalışıyorlarmış. Kazen cengizin kız arkadaşına kadar buldu. Kız arkadaşı marmara üniv. okumuş. Listesine eklemiş şimdi cengizin yurtta başka erkeklerle basıldığını söyleyecek vede sitede yazdıklarını gösterecek bak erkek arkadaşın homo diye.
Bence kadınlar kulübüne bundan sonra kayıt olurken ikametgah, nüfus cüzdanı ftokopisi kimlik sureti 6 adet vesikalık adli sicil kaydı istemeliler. Bu ne be inci bebelerinin maskaası olduk.
Bir de kendilerini önemsemeleri yok mu.
bende aynı julım hergünüm aynı hep monoton sıkıcı
günaydın julım
günaydın kızlar
sevgicim h.g cnm nasılsınMerhaba sevgi abla beni tanıdın mı
Günaydın kızlar...
tokyocummm cumartesi bugün kimseler yok kiii :26:buraya geldım burdada kımse yok
İyiyim sağolun varolun... Ama kimse yok kırk yılda bir gelmişim, dedim iki lafın belini kırsak...
cnm bnm topikte sohbet genel de gece oluoooo sende istediğin zaman gel biz buralardayız . bu arada yas kaç
cumartesılerı mıllet avm lere akın edıyor sanırım.bende evdeyım .un kurabıyesı yapcam
çok fena yağmur var buradaaaaaa :18::18:
ama yarın bnm antonyo iyileşmiş olursaa bizde avm ye gidicez
cumartesılerı mıllet avm lere akın edıyor sanırım.bende evdeyım .un kurabıyesı yapcam
avm magaza oluyor galiba demi :44:
ben burdayim sizler nerdesinizjuli,hemsom gelin buraya
burda güneş yok donucam az soraaa :18:Bizim burada da az önce sağanak vardı şimdi güneş açtı. İlginç...
avm magaza oluyor galiba demi :44:
ben burdayim sizler nerdesinizjuli,hemsom gelin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?