Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ya balim niye görmiyim seni yazdiklarini okuyorum :26: hatta noldu diye yazdim sana cvb gelmedi

dmeek ben görmemişimmmm

mutusuzm rabiş hem de çokkkkk anlık psikolji değişimleri beni çok fena yapıo dağılıorum

Sabahta sanki bende eşime çemkirmiş olabilirim bunlar hep olabilen olağan şeylerdir. Önemli olan akıllı kızlar olarak krizi yönetmek.

Tribimi atarım o ayrı.

vadalardaydım canım benim
her türlü kredi kredi kartı temin edilir merak etme
şimi evlilik falan olucak sizin kredi lazım olur gelin bana

zaten ordan kredi kartı var hesap kartı da var ama bozulmuştu heralde manyetiği hesap kartının ilgilenmemişler taksimdekiler
Bi kere gitmişti

Juli takma kafaya anca kendini yıpratırsın böyle
Bak erkekler ne söyler kadınlar ne anlar filmini izle kafan dağılsın

peki nolduki julim seni mutsuz eden ney ? antonyomu yine

bana karsı çok güvensizzz yaaaaaaa

benseee onu mutlu etmek için yapmadığım şey kalmıooo bugün o hasta dieeee neler neler aldım götürdüm onaaaa yanlız yaşıo beceremez yapamaz dieee neden bu böle yapıo banaaaa

70 yasdami yas yetmis is bitmis diyolarda

Ehe sen öyle san.

Hoş sohbetler...

Hoşgeldiiiin...

aynen cnmmmm yüzüm gülmicek sanırım bnm

kızammm kocan var sevdiğin daha ne olsun

biraz sorunlarım var erkek arkdsıml cnmm

Var da daha çocuk büyütüyos okuyo daha çocuk bilem yapamıyos. Evlendik ama kavuşamadık gibi bişey. Kaynanamın attığı en büyük goldür eşimi askere yollamamak için direnmek...

Sabahta sanki bende eşime çemkirmiş olabilirim bunlar hep olabilen olağan şeylerdir. Önemli olan akıllı kızlar olarak krizi yönetmek.

Tribimi atarım o ayrı.

ben 6 senedir ilk defa çemkirdim ama ya kendimede şaştım sonra
sinirimden parmağımı yaktım
tribimi bende atarım canım tripsiz hatun düşünülürmü

Juliyle nöbetleşioruz bigün o bigün ben depresif polyanalar grubu

yaaa yapmayın ama

zaten ordan kredi kartı var hesap kartı da var ama bozulmuştu heralde manyetiği hesap kartının ilgilenmemişler taksimdekiler
Bi kere gitmişti

canım dierkt çağrı merkezi.yeni kart isticek başka yolu yok ki :26:
bana artık adam kart diye çağrı merkezi diyom refleks haline geldi

Enişte kaç yaşında?

Otomatiğe bağlamışsın

asil kendi güven vermiyor,bak adini bile koymaya cesaret edemiyor ömür boyu flörtmü edeceksiniz, söz nisan nolcak bunlardan bahs etsin baska seyler zirvalicana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…