Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

cansım sana karşı güvensizse asıl o bunalımdn geçiyo.seni kaybetmek istemediği için krizlere girer kesin.
kendimden biliyorum çünkü 3 aydır burnundan getirdim bende eve girice zaman bilei otomatik sesini duyucam öle gircen diyom.paranoyaya bağlamıştım

kiz hemsom sen niye depresyondasin ? sen nisanlisin sevdine kavusmana az kaldi
ya julia sözlü bile degil sevdiyle

bu gidişle de ne söz olur ne nişan ben üzüldüğümleee tek başıma klırım gibi gelio

asil kendi güven vermiyor,bak adini bile koymaya cesaret edemiyor ömür boyu flörtmü edeceksiniz, söz nisan nolcak bunlardan bahs etsin baska seyler zirvalicana

geçenlerdeeee böle bir muhabbet actım bu sene içinde yaparız dioooo bende kızdımmmmm çektim kapıyı çıktım dükkandannn

kazık kadar adam 32 yaşındaaa o çok fazla oturaklı sanırım ben dahaaaa cıvıl cıvılımmm bilmiorum ki sorun nerde yaaaaaa

Aslında ikinizde aynı olsanız sorun olurdu. Bizim ilişkideki deli de benim ama lazım bi tane. Yoksa çok sıkıcı olmazmı. Bu arada kendinde sorun aramayı bırak. Elinden gelen herşeyi yapıyorsan yapıyorsundur bitti. Sorun varsada ikinize aittir sadece sana değil.

Otomatiğe bağlamışsın

aynen cuma hesapladım 150 defa hoşgeldiniz buyrun 150 defa iyi günler başka işleminiz varmı diye soruyom
bazen çift sorduklarımda oluyo devreler yanıyo

kazık kadar adam 32 yaşındaaa o çok fazla oturaklı sanırım ben dahaaaa cıvıl cıvılımmm bilmiorum ki sorun nerde yaaaaaa

canım büyüklerin kaderi.
bende 25 im yarim 31 yaşında 6 yıldır birlikteyiz bu sene yapabilcez inşallah söz nişan.bide hasretlik çekiyoz tuz biber

ben biraz fazla ilgiliyim sanırım 2 gündür grip sesini duymazsam içim rahat etmio bugün 2 kere aradımmmm onu merak ediorum .

kiz hemsom sen niye depresyondasin ? sen nisanlisin sevdine kavusmana az kaldi
ya julia sözlü bile degil sevdiyle

Hemşom benim askermden yana sıkıntım yok beya dersler bunaltıyor benide ama iyiyim bugün salı günü kendimi kapatcam derslere salıya kadar buralardayım

Hoşbulduk Nabersiniz¿

Özletiyorsun kendiniGüzel haberlerini bekliyoruz

asil kendi güven vermiyor,bak adini bile koymaya cesaret edemiyor ömür boyu flörtmü edeceksiniz, söz nisan nolcak bunlardan bahs etsin baska seyler zirvalicana

aşkın gözümü kör gerçektende bu antonyo hiçbirimize güven vermiyor..Yanlış kurbağa gibi

geçenlerdeeee böle bir muhabbet actım bu sene içinde yaparız dioooo bende kızdımmmmm çektim kapıyı çıktım dükkandannn

Biz de 2 sene nişanlı kaldık evlenemeyecektik biliyor musun? Seni çok iyi anlıyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum. Hiç anlamadığın bir anda olup bitiyor herşey.

bu gidişle de ne söz olur ne nişan ben üzüldüğümleee tek başıma klırım gibi gelio

antonyo sorumlulunu almazsa öyle görünüyor

1.muhabetti onun acmasi lazim
2.sanki gecistirmis gibi
3.belli tarih versin ciddiyse daha senenin basindyiz

o kadar çok düşünüorum kiiiiiii acaba olur yaaa bnm göremediğim bişi mi var napıorumm ben buna dieee yok yok bulamıorum ben elimden gelen herşeyi yapıorumm

Anacım siz iyi anlaşıyorsunuz yine.
Ben kendimden 3 yaş büyük olsa sorun çıkarırdım anlaşamam ben.

ben biraz fazla ilgiliyim sanırım 2 gündür grip sesini duymazsam içim rahat etmio bugün 2 kere aradımmmm onu merak ediorum .

canım bu zaamnda kendine dur diceksin biraz ama bende senin gibiydim hastalık konusunda üstüne titriyodum o arada kk ya girdim bi arkadaş konu açmış kayınvalidesi demiş kıza sen benim çocuğun annesi gibi olmuşsun diye
dedim sınırı bilicen quit yoksa ı ı olmuyo

o kadar çok düşünüorum kiiiiiii acaba olur yaaa bnm göremediğim bişi mi var napıorumm ben buna dieee yok yok bulamıorum ben elimden gelen herşeyi yapıorumm

Kendini geri çekmeyi denedinmi? Adamı şımartmış olabilir misin? Nasılsa beni seviyor deyip totosunu büyütüyor olabilir mi?

antonyo sorumlulunu almazsa öyle görünüyor

1.muhabetti onun acmasi lazim
2.sanki gecistirmis gibi
3.belli tarih versin ciddiyse daha senenin basindyiz
deli oldum sorcam dedim sordummm , zaten sorunda o yaaa bu seene demesi bana desin ki 31 ralıktaaa tee senin son günü ama bi tarih versin daha baska bişi bile sölemesine izin vermeden sen geç dalganı dedimmm vurdum kapıyı çıktımmmm
Biz de 2 sene nişanlı kaldık evlenemeyecektik biliyor musun? Seni çok iyi anlıyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum. Hiç anlamadığın bir anda olup bitiyor herşey.

ben o mertebeye bile erişemedimmm cnmmm sen gene nişn yaptırmışsın

Anacım siz iyi anlaşıyorsunuz yine.
Ben kendimden 3 yaş büyük olsa sorun çıkarırdım anlaşamam ben.

bende bundan 6 sene önce öle diyodum en fazla 1 yaş olsun anlaşamam ben diye bi baktım 5 yaş var aramızda ama küçük gösteriyodu 2 yaş halada öle
aşık oldum sonra dedim büyük konuşmıcan anlaşılıyo bi yerden sonra canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…