Enişte kaç yaşında?
ben 6 senedir ilk defa çemkirdim ama ya kendimede şaştım sonra
sinirimden parmağımı yaktım
tribimi bende atarım canım tripsiz hatun düşünülürmü
bana karsı çok güvensizzz yaaaaaaa
benseee onu mutlu etmek için yapmadığım şey kalmıooo bugün o hasta dieeee neler neler aldım götürdüm onaaaa yanlız yaşıo beceremez yapamaz dieee neden bu böle yapıo banaaaa
kiz hemsom sen niye depresyondasin ?sen nisanlisin sevdine kavusmana az kaldi
ya julia sözlü bile degil sevdiyle
asil kendi güven vermiyor,bak adini bile koymaya cesaret edemiyor ömür boyu flörtmü edeceksiniz, söz nisan nolcak bunlardan bahs etsin baska seyler zirvalicana
kazık kadar adam 32 yaşındaaa o çok fazla oturaklı sanırım ben dahaaaa cıvıl cıvılımmm bilmiorum ki sorun nerde yaaaaaa
Otomatiğe bağlamışsın
kazık kadar adam 32 yaşındaaa o çok fazla oturaklı sanırım ben dahaaaa cıvıl cıvılımmm bilmiorum ki sorun nerde yaaaaaa
cansım sana karşı güvensizse asıl o bunalımdn geçiyo.seni kaybetmek istemediği için krizlere girer kesin.
kendimden biliyorum çünkü 3 aydır burnundan getirdim bende eve girice zaman bilei otomatik sesini duyucam öle gircen diyom.paranoyaya bağlamıştım
kiz hemsom sen niye depresyondasin ?sen nisanlisin sevdine kavusmana az kaldi
ya julia sözlü bile degil sevdiyle
HoşbuldukNabersiniz¿
asil kendi güven vermiyor,bak adini bile koymaya cesaret edemiyor ömür boyu flörtmü edeceksiniz, söz nisan nolcak bunlardan bahs etsin baska seyler zirvalicana
geçenlerdeeee böle bir muhabbet actım bu sene içinde yaparız dioooo bende kızdımmmmm çektim kapıyı çıktım dükkandannn
bu gidişle de ne söz olur ne nişan ben üzüldüğümleee tek başıma klırım gibi gelio
geçenlerdeeee böle bir muhabbet actım bu sene içinde yaparız dioooo bende kızdımmmmm çektim kapıyı çıktım dükkandannn
Aslında ikinizde aynı olsanız sorun olurdu. Bizim ilişkideki deli de benim ama lazım bi tane. Yoksa çok sıkıcı olmazmı. Bu arada kendinde sorun aramayı bırak. Elinden gelen herşeyi yapıyorsan yapıyorsundur bitti. Sorun varsada ikinize aittir sadece sana değil.
aynen cuma hesapladım 150 defa hoşgeldiniz buyrun 150 defa iyi günler başka işleminiz varmı diye soruyom
bazen çift sorduklarımda oluyo devreler yanıyo
canım büyüklerin kaderi.
bende 25 im yarim 31 yaşında 6 yıldır birlikteyizbu sene yapabilcez inşallah söz nişan.bide hasretlik çekiyoz tuz biber
Hemşom benim askermden yana sıkıntım yok beya dersler bunaltıyor benide ama iyiyim bugün salı günü kendimi kapatcam derslere salıya kadar buralardayım
ben biraz fazla ilgiliyim sanırım 2 gündür grip sesini duymazsam içim rahat etmio bugün 2 kere aradımmmm onu merak ediorum .
o kadar çok düşünüorum kiiiiiii acaba olur yaaa bnm göremediğim bişi mi var napıorumm ben buna dieee yok yok bulamıorum ben elimden gelen herşeyi yapıorumm
deli oldum sorcam dedim sordummm , zaten sorunda o yaaa bu seene demesi bana desin ki 31 ralıktaaa tee senin son günü ama bi tarih versin daha baska bişi bile sölemesine izin vermeden sen geç dalganı dedimmm vurdum kapıyı çıktımmmmantonyo sorumlulunu almazsa öyle görünüyor
1.muhabetti onun acmasi lazim
2.sanki gecistirmis gibi
3.belli tarih versin ciddiyse daha senenin basindyiz
Biz de 2 sene nişanlı kaldık evlenemeyecektik biliyor musun? Seni çok iyi anlıyorum ama düzeleceğini de düşünüyorum. Hiç anlamadığın bir anda olup bitiyor herşey.
Anacım siz iyi anlaşıyorsunuz yine.
Ben kendimden 3 yaş büyük olsa sorun çıkarırdım anlaşamam ben.
konu acilmisken sorayim sinavlarin noldu hemsom ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?