deli oldum sorcam dedim sordummm , zaten sorunda o yaaa bu seene demesi bana desin ki 31 ralıktaaa tee senin son günü ama bi tarih versin daha baska bişi bile sölemesine izin vermeden sen geç dalganı dedimmm vurdum kapıyı çıktımmmm
ben o mertebeye bile erişemedimmm cnmmm sen gene nişn yaptırmışsın
Kendini geri çekmeyi denedinmi? Adamı şımartmış olabilir misin? Nasılsa beni seviyor deyip totosunu büyütüyor olabilir mi?
bende bundan 6 sene önce öle diyodum en fazla 1 yaş olsun anlaşamam ben diye bi baktım 5 yaş var aramızda ama küçük gösteriyodu 2 yaşhalada öle
aşık oldum sonra dedim büyük konuşmıcan anlaşılıyo bi yerden sonra canım ya
Kendini geri çekmeyi denedinmi? Adamı şımartmış olabilir misin? Nasılsa beni seviyor deyip totosunu büyütüyor olabilir mi?
Benim sayemde gibi bişey oldu yani neler çektiğimi bilsenŞimdi beyefendi hayatından memnun iyi ki evlenmişim diyor da zamannda az cool takılıp beni dellendirmedi.
deli oldum sorcam dedim sordummm , zaten sorunda o yaaa bu seene demesi bana desin ki 31 ralıktaaa tee senin son günü ama bi tarih versin daha baska bişi bile sölemesine izin vermeden sen geç dalganı dedimmm vurdum kapıyı çıktımmmm
Bizim bi yaş var aramızda ama o 25 yaşına girecek olmasına rağmen daha olgun duruyor.
Olgun erkekim benim
denedi dedigin gibi fazla sismisdi juli indirdi havasini
hergün ne zaman nişanlancaz mı dicem ben buna yaaaaa
peki sonra hic konusdunuzmu tl filan ?
Biri büte kaldıBiri geçti,4 tanesi açıklanmadı heycanla bekliyorum İİnşallah geçer hepsi:26:
hergün ne zaman nişanlancaz mı dicem ben buna yaaaaa
Rabbim bozmasın böyle kalsın
Aradabir operasyon düzenlesin demek ondan anlıyor.
Aslaaa öyle deme. Kaybetme korkusu olmadan akıllanmaz bunlar. Beni de en son biri istemeye gelecekti (gerçekten)
erkeklerle ilgilenmeyince kıymetli oluyoruz ya ne kadar garip ne zaman sevdiğimin üstüne gitsem havalanır kendimi ger çekip sallamasam peşimden koşar:d
beni tanimadim aile istemeye gelcekmis de
konuştuk amaaa bu konuyu açmadımmm hiç yoksa sinirlerim bozuluo
Amiiiiin canım
Artık evleneydik iyiydi
yalan olduğunu anlarsa bu seferde yalancısın die tutturcak çekemem
saka dedim zaten aman öyle bisey deme zaten kiskanc, hic cekilmez olur valla
bu konuyu onun acmasi lazim ama isine gelmiyor iste
Sen niye evlenmiyorsun?
Yeniyim ya öğrenene kadar sorucam böyle kusuruma bakmayın
[/B][/FONT][/COLOR]
Özletiyorsun kendiniGüzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?