Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Benim sayemde gibi bişey oldu yani neler çektiğimi bilsen Şimdi beyefendi hayatından memnun iyi ki evlenmişim diyor da zamannda az cool takılıp beni dellendirmedi.

Bu arada nişan isteme söz bir arada oldu yani Sıkıya gelemiyoruz.

Son düzenleme:

Bizim bi yaş var aramızda ama o 25 yaşına girecek olmasına rağmen daha olgun duruyor.
Olgun erkekim benim

Benim sayemde gibi bişey oldu yani neler çektiğimi bilsen Şimdi beyefendi hayatından memnun iyi ki evlenmişim diyor da zamannda az cool takılıp beni dellendirmedi.

hergün ne zaman nişanlancaz mı dicem ben buna yaaaaa

peki sonra hic konusdunuzmu tl filan ?

erkeklerle ilgilenmeyince kıymetli oluyoruz ya ne kadar garip ne zaman sevdiğimin üstüne gitsem havalanır kendimi ger çekip sallamasam peşimden koşar:d

Bizim bi yaş var aramızda ama o 25 yaşına girecek olmasına rağmen daha olgun duruyor.
Olgun erkekim benim

Rabbim bozmasın böyle kalsın

denedi dedigin gibi fazla sismisdi juli indirdi havasini

Aradabir operasyon düzenlesin demek ondan anlıyor.

hergün ne zaman nişanlancaz mı dicem ben buna yaaaaa

Aslaaa öyle deme. Kaybetme korkusu olmadan akıllanmaz bunlar. Beni de en son biri istemeye gelecekti (gerçekten)

Rabbim bozmasın böyle kalsın

Aradabir operasyon düzenlesin demek ondan anlıyor.

Aslaaa öyle deme. Kaybetme korkusu olmadan akıllanmaz bunlar. Beni de en son biri istemeye gelecekti (gerçekten)

Amiiiiin canım
Artık evleneydik iyiydi

erkeklerle ilgilenmeyince kıymetli oluyoruz ya ne kadar garip ne zaman sevdiğimin üstüne gitsem havalanır kendimi ger çekip sallamasam peşimden koşar:d

Öyleler malesef yüz vermeye gelmiyor. Şuan evliyim hala da ağırdan alırım. Almazsam başıma geleceği biliyorum

bu konuyu onun acmasi lazim ama isine gelmiyor iste

bnmle olma yada bnmle evlenmeye mecbur değil olmuosa yada olmayacaksa açıkca sölesin ne yardan geçio ne serden

babama çok fazla takıo onu biliorummm

Sen niye evlenmiyorsun?

Yeniyim ya öğrenene kadar sorucam böyle kusuruma bakmayın

Askerden daha yeni gelecek haftaya yani.
Gelince de işe girer artık.
Aileler gelince nişan düşünüyor da evlilik işi sonbahar ya da kışa kalır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…