Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ya kızlar da hiç banlanacak bir şey dememişlerdi ben şaşırdım cidden, küfürler uçuştu ama bizimkilerden öyle bir söz görmedim ben

Mesela g string giyen su aygırı konuyu rahatlatmaya çalışmış olabilir falan demiş ama oda ban yemiş. İlginç

Sarma vermedn Unuttunuz beni küsüm sizeBugün yazılar kaynıor

canim icicek versem barisirmiz :26: efkar dagitirsin

Hip ten meslek sırları

Kenarınıza yazın kızlar lazım olacak.

beynime yazdim

ya kızlar da hiç banlanacak bir şey dememişlerdi ben şaşırdım cidden, küfürler uçuştu ama bizimkilerden öyle bir söz görmedim ben

evet hakaretleri konu sahibi yapti bizim kizlar banlandi konu sahibi umrim uzun banlanmisdir

canim icicek versem barisirmiz :26: efkar dagitirsin

beynime yazdim

evet hakaretleri konu sahibi yapti bizim kizlar banlandi konu sahibi umrim uzun banlanmisdir

ipden banlayıp üyelik iptali yapılsa yeridir ona vallahi, kaç masumun günahına girdi

kızlar ben çıkorumm topik sizee emanet çıkarken ilin süpürün kahvaltıyı hazırlayın kapıyı kitleyin öle çıkın anahtarı da paspasın altına koyun

rabişim ödevin ben çıktıktan sora 10 sayfa yoksaaaaaaaaaaaaaa golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

senin cigerin yandi kadar yak gitsin acima sen kiyamassinda yarin

1 aya kalmaz gelir yeni bi konuyla

ne icecegini biliyorum hemsom birazdan geliyor

gelsin valla ben hayatta yazmam onun konularına yazana da mani olurum korurum arkadaşlarımı bu defa gözüm açıldı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…